Pozitif nedeni su silik olsa belki derdim ama cok net bidaha yap bakimKız dur pozitif olsun da sabaha kadar anlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif nedeni su silik olsa belki derdim ama cok net bidaha yap bakimKız dur pozitif olsun da sabaha kadar anlatırım
Pozitif cikicakAlıp geliyorum hemen
Hadi inşallahAlıp geliyorum hemen
Ay sanki ben hamileyim okadar heycan yaptimHadi inşallah
Bu 2 embriyo transferi mi canımAlıp geliyorum hemen
Anladım yanlış anlamışım kusura bakmayınYok 2 yumurta toplandi 3. Opum ama bu cok agir gecti
Estağfurullah canimAnladım yanlış anlamışım kusura bakmayın
Hiç bulantı yaşayanınız oldu mu kızlar. Ben çok erken bi beklentiye mi girdim yoksa. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ve bugün transferin 9. Günü.
Benimle ayni bi vaka buldum istah artisida varmi
Ben ilac kullanmiyom ama estrofem sadece ondada istah artışı yok hepsini arastirdim benBenim dün öğleden sonra bulantım oldu ama gebelikle bir alakası yok :) Ben adete yakın çoğu zaman oldukça çok bulantı yaşıyorum. Progesteron hormonundan kaynaklıymış.
Var benim de iştah artışım. Bence bu da ilaçlardan :)
Yenidelhi çooooook sevindim :)) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) Gebelik testini de bekliyoruz :)
Koş koş hemen al gel. Listeyi yapcam seni bekliyorum canım. Bugünün güzel haberi senden gelecekkkk hadi hadi....Alıp geliyorum hemen
Kosmasin cocuk duserKoş koş hemen al gel. Listeyi yapcam seni bekliyorum canım. Bugünün güzel haberi senden gelecekkkk hadi hadi....
Kaçıncı gün embriyosu pekiBenimde cift emriyo 5. Gunum ruyasa kan gorduysen ruya bozuldu bende olumsuz hissediyorum once cok olumluydu kabiz oldum sonra olumsuza döndü
Şimdi benim karnimda bebek mı var yani
Tek transfer kuzucugumBu 2 embriyo transferi mi canım
Ya maşallah ne güzel heyecanlarŞimdi benim karnimda bebek mı var yani
Ayyyy harika canııııım tebrik ederim