- 27 Mart 2014
- 51
- 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kasık batması çok çok az oldu o da 6. Güne kadar falan yani günde belki bir kaç kez belli belirsiz ipne gibi batmalar oldu.sonra 6. Gün göğüs dolgunlaşması olmaya başladı 2 3 gün de göğüslerim belirti verdi dün göğüs ağrım pek kalmamıştı ama karın ağrısı yaşadım baya ama kasık ağrısı değil. Tıpkı adet olmuşum gibi karnım yorgun yorgun ağrıdı. Açıkçası stresli bir gündü bu yüzden de olmuş olabilir. Tüm bunlar ilaçlardan olmuş olabilir ama gebelik belirtisi de olabilir
Sanki vae gibi idrardada cikiyo 7.gunden sonra idrar testi yapsana evdeBenim kasık batması çok çok az oldu o da 6. Güne kadar falan yani günde belki bir kaç kez belli belirsiz ipne gibi batmalar oldu.sonra 6. Gün göğüs dolgunlaşması olmaya başladı 2 3 gün de göğüslerim belirti verdi dün göğüs ağrım pek kalmamıştı ama karın ağrısı yaşadım baya ama kasık ağrısı değil. Tıpkı adet olmuşum gibi karnım yorgun yorgun ağrıdı. Açıkçası stresli bir gündü bu yüzden de olmuş olabilir. Tüm bunlar ilaçlardan olmuş olabilir ama gebelik belirtisi de olabilir
Kanamam oluyodu dendin ya rüyamda benmi yanlis anladim erken belki ama ben ikiz bekliyorum ikizler kanda hemen yukseliyoKan görmedim maalesef.. 5. Gün çok erken değil mi?
Allah razı olsun inşallahValla çok ağrım oldu 1. günde ve 4.5. günlerimde. O zamandan beri yok. Bugün de gayet iyiyim. Geçti hepsi. İyi mi kötü mü hiçbir fikrim yok mallesef :) İnşallah size de sıkı sıkı tutunmuştur bebişiniz :)
Ovülasyon testleri ile de gebelik öğrenilebiliyor ya . Eğer beta hcg yüksekse idrarda ovülasyon testi de pozitif olabiliyor. Benim evde ovülasyon testlerim vardı.( İnternetten almıştım ama hiç bi zaman doğru sonucu vermediğini düşünüyorum.) Dün 4 tane ovülasyon testi yaptım hepsi nagatif çıktı.Sanki vae gibi idrardada cikiyo 7.gunden sonra idrar testi yapsana evde
Ben gerçi idrara guvenmiyorum kanda 1 günlük olsa bile cikiyoOvülasyon testleri ile de gebelik öğrenilebiliyor ya . Eğer beta hcg yüksekse idrarda ovülasyon testi de pozitif olabiliyor. Benim evde ovülasyon testlerim vardı.( İnternetten almıştım ama hiç bi zaman doğru sonucu vermediğini düşünüyorum.) Dün 4 tane ovülasyon testi yaptım hepsi nagatif çıktı.
Direk kan görmedim. Sadece kanamam olduğu için ağladığımı gördüm.. bende ikiz bekliyorum ama umutsuzum çok. Allah yüzümüze gülsün.Kanamam oluyodu dendin ya rüyamda benmi yanlis anladim erken belki ama ben ikiz bekliyorum ikizler kanda hemen yukseliyo
Ovulasyon testinde ikinci çizgi hep çıkıyor ki benim de elimde var bir sürü denemedim boşu boşuna kendimizi üzmeye gerek yokOvülasyon testleri ile de gebelik öğrenilebiliyor ya . Eğer beta hcg yüksekse idrarda ovülasyon testi de pozitif olabiliyor. Benim evde ovülasyon testlerim vardı.( İnternetten almıştım ama hiç bi zaman doğru sonucu vermediğini düşünüyorum.) Dün 4 tane ovülasyon testi yaptım hepsi nagatif çıktı.
Aynen kesinlikle kan tahlili çok daha iyi. E öyle olunca bende daha çok üzülmeyim neyse yarın çıksın dedim ve gebelik testi yapmaktan da vazgeçtim.Ben gerçi idrara guvenmiyorum kanda 1 günlük olsa bile cikiyo
Eee böyle umutsuz kaybettin zaten bastanDirek kan görmedim. Sadece kanamam olduğu için ağladığımı gördüm.. bende ikiz bekliyorum ama umutsuzum çok. Allah yüzümüze gülsün.
Ovülasyonda ikinci çizgi diğer kontrol çizgisinden daha koyu olmalı pozitif olması için. Ve benim dün yaptığım 4 ovülasyon testinde de test çizgisi daha silikti kontrol çizgisinden.Ovulasyon testinde ikinci çizgi hep çıkıyor ki benim de elimde var bir sürü denemedim boşu boşuna kendimizi üzmeye gerek yok
Her şey stresten lütfen yapma böyle canım. Bana ne güzel sözler demiştin kendine de söyle.. kötüyü çağırma. Kış kış de... Güzel olacak lütfen yapma... Kocaman öpüyorumDün gece kötü kötü rüyalar gördüm. Kanamam oluyordu rüyamda, ağlayarak doktorumu arıyordum. Belki yerleşme kanamasıdır diye teselli ediyordu. 6. Günüm bugün çift embriyo transferi. Geçmiyor günler resmen Ben olmayacak gibi hissediyorum.. çok üzgünüm
Yaaa dur deniyimOvülasyonda ikinci çizgi diğer kontrol çizgisinden daha koyu olmalı pozitif olması için. Ve benim dün yaptığım 4 ovülasyon testinde de test çizgisi daha silikti kontrol çizgisinden.
Normalde pozitif bi insanım. Hep bardağın dolu tarafından bakarım ama neden bilmiyorum bu sefer planladığım gibi gitmedi işler..Eee böyle umutsuz kaybettin zaten bastan
Bug0n kaçıncı günün kaç embriyo transfer oldunYaaa dur deniyim
Normalde pozitif bi insanım. Hep bardağın dolu tarafından bakarım ama neden bilmiyorum bu sefer planladığım gibi gitmedi işle
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz için çok güzel olsun ve geçsin bu dönem. Bende sizi kocaman öpüyorumHer şey stresten lütfen yapma böyle canım. Bana ne güzel sözler demiştin kendine de söyle.. kötüyü çağırma. Kış kış de... Güzel olacak lütfen yapma... Kocaman öpüyorum
Ovülasyonda ikinci çizgi diğer kontrol çizgisinden daha koyu olmalı pozitif olması için. Ve benim dün yaptığım 4 ovülasyon testinde de test çizgisi daha silikti kontrol çizgisinden.