- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
gözünüz aydın çok şükür%50 İhtimalle Embriyo Kurtulur Denilen Düşük Tehdidinden Son Durum:
Arkadaşlar Allah'a şükürler olsun bebeğim kurtuldu bu illetten. Kanama yeri iyileşmiş. Gelişimi güzel gidiyor. Kesesi de, yolk sakı da, embriyosu da görülüyor. Ben 6+0 haftalık hesap etmiştim, ölçüm 6+1 dedi. Yani neredeyse aynı. Hattaaaaa
Kalp atışını da bugün duyduk
Şükürler olsun Rabbime. Hepinize de iyi dilekleriniz, dualarınız için çok çok teşekkür ederim can topik arkadaşlarım.
Ama ben yine çok yormayacağım kendimi. Düşük tehdidinden önce epey rahattım daha da tuttu, bir şey olmaz diye. Ama öyle olmuyormuş. Risk bir kere olduysa bundan sonra dikkat etmek gerek.
Hepinize aynı duyguyu tattırsın Rabbim.
Çokk sevindim canım her aşamada güzel haberler al inşallah%50 İhtimalle Embriyo Kurtulur Denilen Düşük Tehdidinden Son Durum:
Arkadaşlar Allah'a şükürler olsun bebeğim kurtuldu bu illetten. Kanama yeri iyileşmiş. Gelişimi güzel gidiyor. Kesesi de, yolk sakı da, embriyosu da görülüyor. Ben 6+0 haftalık hesap etmiştim, ölçüm 6+1 dedi. Yani neredeyse aynı. Hattaaaaa
Kalp atışını da bugün duyduk
Şükürler olsun Rabbime. Hepinize de iyi dilekleriniz, dualarınız için çok çok teşekkür ederim can topik arkadaşlarım.
Ama ben yine çok yormayacağım kendimi. Düşük tehdidinden önce epey rahattım daha da tuttu, bir şey olmaz diye. Ama öyle olmuyormuş. Risk bir kere olduysa bundan sonra dikkat etmek gerek.
Hepinize aynı duyguyu tattırsın Rabbim.
gözünüz aydın çok şükür
Çok teşekkür ederim. Hep beraber güzel haberler alalım hepÇokk sevindim canım her aşamada güzel haberler al inşallah
Benimde 3 ay sonra yapıldı transferim rahim dinlendirilmişti çünkü 26tane yumurta topladılarMerhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
Pko varmıydı sizde ondan mı acaba. Bende pko yok 3 te 1 ihtimal tutar bu şeklde dediBenimde 3 ay sonra yapıldı transferim rahim dinlendirilmişti çünkü 26tane yumurta topladılardirek transferi rahim kabul etmez demişti doktorm
Pko yok bende de herhangi birşeyde yok, fazla yumurta toplandığı için uzun süre dinlendirildiPko varmıydı sizde ondan mı acaba. Bende pko yok 3 te 1 ihtimal tutar bu şeklde dedi
Yok canım ostrojen hormonu ile alakalı oldugunu sylediPko yok bende de herhangi birşeyde yok, fazla yumurta toplandığı için uzun süre dinlendirildi
Senin doktor öyle söylemiş, benim doktor başkaYok canım ostrojen hormonu ile alakalı oldugunu syledi
Aynen her doktorun uyguladıgı tedavi farklı oluyor canım seninki pozitifti diye hatırlıyrmSenin doktor öyle söylemiş, benim doktor başka
Gonopeptly tutunmasi icin veriliyor banada verildi transferin ertesi sabahi yapildi. Hcg içermiyor die biliyorumKızlar transfer sonrası yapılan bir adet gonapetly iğne yapay hcg içeriyor mu içeriyorsa kaç günde geçer
Benimde kontrolüm varGünaydın kızlar bugün benimde doktor kontrolüm var hayırlı haberler olsun inşallah
Evet tatlım doğru bildin bende araştırdım çoğu kişide içermiyor dediGonopeptly tutunmasi icin veriliyor banada verildi transferin ertesi sabahi yapildi. Hcg içermiyor die biliyorum
Ne zaman transfer oldunuz, benimde 2.gunum dahaEvet tatlım doğru bildin bende araştırdım çoğu kişide içermiyor dedi
Evet canım pozitif 7+5teyimAynen her doktorun uyguladıgı tedavi farklı oluyor canım seninki pozitifti diye hatırlıyrm
5.günüm benim Buda bugünün testiNe zaman transfer oldunuz, benimde 2.gunum daha
Allahım hayırlısıyla kucagına alacagın günleride gstersin. İnşallah bende hayırlısıyla görürüm. Yaş kaçtı problem neydi acaba sakıncası yoksa bir de kacıncı gün embriyosu tazemi tarsnfer olduEvet canım pozitif 7+5teyim
Amin canım Allah hepimize nasip etsin inş. Yaş 28, donmuş ebriyo transferiAllahım hayırlısıyla kucagına alacagın günleride gstersin. İnşallah bende hayırlısıyla görürüm. Yaş kaçtı problem neydi acaba sakıncası yoksa bir de kacıncı gün embriyosu tazemi tarsnfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?