- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 29
Anladm canım sagol cevabın için iki adet mi beklednAmin canım Allah hepimize nasip etsin inş. Yaş 28, donmuş ebriyo transferi
5.gün embriyosu, erkek kaynaklı infertilite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm canım sagol cevabın için iki adet mi beklednAmin canım Allah hepimize nasip etsin inş. Yaş 28, donmuş ebriyo transferi
5.gün embriyosu, erkek kaynaklı infertilite
Taze transfer mi. Hayırlı olsun5.günüm benim Buda bugünün testi
Dondurulmuş 5. Gün embriyosuTaze transfer mi. Hayırlı olsun
İki adet derken, tek transfer yapıldıAnladm canım sagol cevabın için iki adet mi bekledn
Hayır iki adet olduktan snramı yapıldı acaba yoksa bir adet gecincemi yapıldı transferİki adet derken, tek transfer yapıldı
Çok pardon 3 regl geçti üstünden, aralıkta toplandı mart sonu transfer yapıldıHayır iki adet olduktan snramı yapıldı acaba yoksa bir adet gecincemi yapıldı transfer
Baya uzun olmuş canım neyse gec olsun güç olmasın suan pozitifsin hayırlısıyla Darısıds bana inşallahÇok pardon 3 regl geçti üstünden, aralıkta toplandı mart sonu transfer yapıldı
Sonucunuz ne oldu acaba merak ediyorum inşallah olumlu sonuç almissinizdir bendende 9 ve 10 .gün kahve leke geldi kasık ağrımda ara ara var bugün 10.gunumMerhaba hanimlar transferin 10.ve 11. Günü kahverengi leke geliyor normal mi korkuyorum
Gatada tedavi gördünüz sanırım.allah sağ salim kucsgniza almayı nasip etsin.doktorunuz kimdi acaba Seyit temel hoca mıÇok pardon 3 regl geçti üstünden, aralıkta toplandı mart sonu transfer yapıldı
Evet Gata’da tedavi gördüm, doktorumda Mutlu hoca. Amin canım inşallahGatada tedavi gördünüz sanırım.allah sağ salim kucsgniza almayı nasip etsin.doktorunuz kimdi acaba Seyit temel hoca mı
Insallah guzel haberlerini bekliorz bebisini goreceksin cok heyecnliGünaydın kızlar bugün benimde doktor kontrolüm var hayırlı haberler olsun inşallah
İlk denemeniz mi sizin sorun neydi acaba ?Evet Gata’da tedavi gördüm, doktorumda Mutlu hoca. Amin canım inşallah
Amin amin darısı tüm isteyenlere inş rabbim tamamına erdirirBaya uzun olmuş canım neyse gec olsun güç olmasın suan pozitifsin hayırlısıyla Darısıds bana inşallah
İlk deneme, erkek kaynaklı infertiliteİlk denemeniz mi sizin sorun neydi acaba ?
Çok şükür ilk denemede yavrunuzu kavusacaksiniz Allah nasip ederse sağ salim alın kucagniza. Leke ağrı vs bir belirtiniz oldu mu. Benm buhun 10. Günüm dün kahverengi leke geldi bugünde geldi ve sol kasigim ağrıyor batma şeklindeİlk deneme, erkek kaynaklı infertilite
Bana transfer olduğu gün Proluton vuruldu 3 gün sonra bugun yani yine oldum bir üc gün sonra yine var acaba fark neki markalar farklı içerik aynıdır değil mi yaGonopeptly tutunmasi icin veriliyor banada verildi transferin ertesi sabahi yapildi. Hcg içermiyor die biliyorum
Canım peki o 5.gün test yaptığın zaman yakında ovitrelle yada öatlatma iğnesi vurunmuş mıydunAynen canım iyiki burası var bende 18 mart transfer oldum 5. Gün embriyosu. 28 i kan testi günüm transfer sonrası 5.gün evde test yapmaya başladım 3 gün yaptım artık durdurdum kendimi. Hepsi de silik çıktı inşallah darısı sana ve tüm bekleyenlere inşallah kan değerimiz de güzel çıkar
Benim 19.günde oldu biraz fazla gibime gelmişti coraspin yüzünden olduğunu sonradan anladık tabi, o gün bakıldı alttan kalp atışı başlamıştı dinlettiler herhangi bir sıkıntı gürünmüyordu şükür. Ara ara hafif saniyelik ağrı oluyorÇok şükür ilk denemede yavrunuzu kavusacaksiniz Allah nasip ederse sağ salim alın kucagniza. Leke ağrı vs bir belirtiniz oldu mu. Benm buhun 10. Günüm dün kahverengi leke geldi bugünde geldi ve sol kasigim ağrıyor batma şeklinde
Maşallah rabbim sağ salim kucsgniza alsın.yok benm daha sonuç bile belli değil 10.gunum sol kasık ara ara batma oluyor inşallah hayırlı haberler alırımBenim 19.günde oldu biraz fazla gibime gelmişti coraspin yüzünden olduğunu sonradan anladık tabi, o gün bakıldı alttan kalp atışı başlamıştı dinlettiler herhangi bir sıkıntı gürünmüyordu şükür. Ara ara hafif saniyelik ağrı oluyor