- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok gecmis olsun cnm benim Allah sifa versin suan nasilsin?Kızlar merhaba kaç gündür bakamadım buralara yoğun sancim oldu bebeğe bırsey oldu sandım meğer kum döküyor muşum kaç gündür çok zorlandım ilkkez bugün iyiyim şükür bebeğe bırsey olmasında
Çok geçmiş olsunn dikkat et kendineKızlar merhaba kaç gündür bakamadım buralara yoğun sancim oldu bebeğe bırsey oldu sandım meğer kum döküyor muşum kaç gündür çok zorlandım ilkkez bugün iyiyim şükür bebeğe bırsey olmasında
Orası neresi acabaVerdi cnm 5mm diye not düştü mikroskopla görünüyordoğum ücreti felan uygun burda Dr muayenesi 185 RE gelicek bana normalde 210 doğum 3.500
Bursa EsentepeOrası neresi acabadoğum için gelelim bari
Ben bugünde bir kaç yerle görüştüm 12-15 diyen oldu 9diyen olduBursa Esentepe
Ohhh cnm özel sağlık araştır o zmn sen İstanbul mu senin hamilelik olsada özel sağlık sigortası yapan firmalar varBen bugünde bir kaç yerle görüştüm 12-15 diyen oldu 9diyen oldubu gidişle evde kendim halledeceğim bu işi
Ebe cagir eve cnm dogal dogumBen bugünde bir kaç yerle görüştüm 12-15 diyen oldu 9diyen oldubu gidişle evde kendim halledeceğim bu işi
Var canım onlara bakacağım artık, ben bildiğim doktorlarla devam edeyim dedimse yolun sonu görünmüyorOhhh cnm özel sağlık araştır o zmn sen İstanbul mu senin hamilelik olsada özel sağlık sigortası yapan firmalar var
Aynen salonun ortasınada bir havuz oldu mu bana su da doğum, daha ne olsunEbe cagir eve cnm dogal dogum
Harika olurAynen salonun ortasınada bir havuz oldu mu bana su da doğum, daha ne olsun
İlk defa bugün kendime geldim çok şükürCok gecmis olsun cnm benim Allah sifa versin suan nasilsin?
Cok sevindim canimKizlaaaarbende bugün ikinci testimi yaptırdım . 9.gun 255 çıkmıştı bugün 11.gun 556 çıktı doktorum ikiz gebelikten şüpheleniyorum dedi
3 hafta sonraya da ultrason için gel bakalım dedi
Amin inşallah çok teşekkür ederiiimmCok sevindim canimhayirli olsun gonlune gore olur insallah❤❤
Bende 24 Nisan da gideceğim inşallah 7+1 oluyor benmde inşallah duyarız kalp atışlarınıBenimde 22 nisanda çağırdı canim 12 nisanda keseyi gördük 22 nisanda 7+1 de kalp atisi için gidicem insallah
Insallah canim benim dünden beri agrim var idrar yolunda enfeksiyon varmış karnım ağrıyor doktorum bol su iç dediBende 24 Nisan da gideceğim inşallah 7+1 oluyor benmde inşallah duyarız kalp atışlarını
Bende londonOxford , siz?
Ne güzel ya....türkiyenin neresindenBende london
Bizde üroloji Dr umuz 3 aylık bitkisel ilaç takviyesi vermişti bu tarz ürünleri Dr kontrolü nde almak daha iyi daha kötü sonuçlar olmasın her bünye farklıdır bende macun yaptırmıştım iyiye gideceğine kötü sonuclaniyordu az kaldı hormanlari değiştirdi Dr verdi ilaç da öyle toparlandıArkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar sürekli takipte olan arkadaşlar beni tanır 2 olumsuz denememiz oldu bizde tüp bebek eşimden kaynaklı sperm sayısı az ve morfolijisi 2 orta yani
Bugun tesadüf eşimi biri aradı eski bir arkadaşı sohbet falan etti işte çocuk falan derken ... bize gano expert (kırmızı reishi mantarı) ilaclarini kahvesini kapsülüyle falan söyledi. Faydası oluyormuş
Ben ilk defa duydum içinizde bilen yada duyan var mı bu ilaçları faydası olduğu yönünde biraz pahalı herhalde çünkü bi paket ekonomik Paket falan dedi 1.200 tl gibi bir rakam söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?