- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Maşaallah degerlerin çok güzelBenim doktor kese icin ayri cagirmiyor.ilk gebelik testi tarihinden 21 gün sonrasina kalp atisi icin cagiriyor.yani seninki geç degil.Kizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Teşekkür ederim canım yalnız değilmişim o zaman sevindimCnm Maşaallah degerlerin çok güzelBenim doktor kese icin ayri cagirmiyor.ilk gebelik testi tarihinden 21 gün sonrasina kalp atisi icin cagiriyor.yani seninki geç degil.
Bugün Dr a dedim karinagrisi var ilaçlar dan mi dedim zaten durdurucu bütün ilaçları kullanıyorsun yerleşiyor ondandır dediKizlar gunaydin benim dun aksamdan beri karin ağrısı bel ağrısı cok ağrım oldu parol ictim biraz hafifledi ama hala var 6+3 deyim cok korktum doktoruma yazdım persembe kalp atisina gidicez igneler ilaçlarımı yapiyor bilemedim
Senın ne kadar oldu canım bende idrar yolu enfeksiyonu cıktı ondanmı agrıyor acabaBugün Dr a dedim karinagrisi var ilaçlar dan mi dedim zaten durdurucu bütün ilaçları kullanıyorsun yerleşiyor ondandır dedi
Hayırlı olsun canım çok güzel artmış maşallah malasef öyle benim beta hcg de sıkıntı olduğu için başka doktora gitmiştim değerim 1500 ken görmüştüm keseyi ve yolk sacı senin çok güzel artmış bekle bence büyük ihtimal kese ve kalbi aynı anda görmeyi planlıyorKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Benim doktorum da hem kese hem kalp atışı için çağırdı 29 Nisanda da ben gideceğimKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
Tesekkur ederim canım evet öyle planlıyor sanırım randevuyu direkt kendileri verdiler yoksa senin söylediğin gibi daha erkene alacaktım ama olmadıHayırlı olsun canım çok güzel artmış maşallah malasef öyle benim beta hcg de sıkıntı olduğu için başka doktora gitmiştim değerim 1500 ken görmüştüm keseyi ve yolk sacı senin çok güzel artmış bekle bence büyük ihtimal kese ve kalbi aynı anda görmeyi planlıyor
hayırlı olsun canım birlikte göreceğiz o zaman demek ki tek benim doktorum değilmiş gec çağıranBenim doktorum da hem kese hem kalp atışı için çağırdı 29 Nisanda da ben gideceğim
Benimde 22 nisanda çağırdı canim 12 nisanda keseyi gördük 22 nisanda 7+1 de kalp atisi için gidicem insallahhayırlı olsun canım birlikte göreceğiz o zaman demek ki tek benim doktorum değilmiş gec çağıran
maşallah canım bende ikisini de görmek için öyle geç çağırdı biraz 10 gün beklicez bakalım sen daha önce duyacaksın inşallahBenimde 22 nisanda çağırdı canim 12 nisanda keseyi gördük 22 nisanda 7+1 de kalp atisi için gidicem insallah
Bana 10 gün sonraya al demişlerdi ben 8 gün sonraya almıştım demek ki o gün uygundu direk sana o günü verdiler canımTesekkur ederim canım evet öyle planlıyor sanırım randevuyu direkt kendileri verdiler yoksa senin söylediğin gibi daha erkene alacaktım ama olmadı
Ay gozun aydin resim varmi cnm❤Veee tek tutmuş ama bir hastasının 8 haftaya kadar tek mis 13.haftada bir geliyor çift değerler tek i gösteriyor ama yine sonradan büyürse bilemem dedi
Bana da öyle deseydi kendim daha erkene alırdım canım direkt gün saat verdiler. Neyse artık mecburen beklicezBana 10 gün sonraya al demişlerdi ben 8 gün sonraya almıştım demek ki o gün uygundu direk sana o günü verdiler canım
İşte bir nisandi transfer bol su içmeyi ihmal etme cnm önemli gebelikte enfeksiyonSenın ne kadar oldu canım bende idrar yolu enfeksiyonu cıktı ondanmı agrıyor acaba
Verdi cnm 5mm diye not düştü mikroskopla görünüyor doğum ücreti felan uygun burda Dr muayenesi 185 RE gelicek bana normalde 210 doğum 3.500Ay gozun aydin resim varmi cnm❤
Cok iyi benim dr da bi hastane onerdi 3 500 sezeryanmis en ucuz yerleri sordm muayene 180 bnm deVerdi cnm 5mm diye not düştü mikroskopla görünüyor doğum ücreti felan uygun burda Dr muayenesi 185 RE gelicek bana normalde 210 doğum 3.500
Güzel olsun da sonu canımBana da öyle deseydi kendim daha erkene alırdım canım direkt gün saat verdiler. Neyse artık mecburen beklicez