Bende öyle diyorum ağrım da olmadı hiç inşallah güzel haberler alıcaz canımDusukte okadaz az lekelenme olmaz canim zannetmem kotu dusunmemeye caliş sagol caniim inşallah ikimizde hayirli guzel haberler aliriz,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle diyorum ağrım da olmadı hiç inşallah güzel haberler alıcaz canımDusukte okadaz az lekelenme olmaz canim zannetmem kotu dusunmemeye caliş sagol caniim inşallah ikimizde hayirli guzel haberler aliriz,
Karindanmi baktılar canim benimde 22 nisanda kalp atisi muayenem var 7+1 olucaz nasıl bakarlar merak ettimKanama alanim kuculmuş kizlar bebekler de gayet iyi sukurler olsun 1 hafta rapor verdi evde dinlenicem
Çok sevindim canım benim darısı başıma inşallahKanama alanim kuculmuş kizlar bebekler de gayet iyi sukurler olsun 1 hafta rapor verdi evde dinlenicem
Sukurler olsun tatlim bu hafta guzelce dinlen❤Kanama alanim kuculmuş kizlar bebekler de gayet iyi sukurler olsun 1 hafta rapor verdi evde dinlenicem
Evet canim karindanKarindanmi baktılar canim benimde 22 nisanda kalp atisi muayenem var 7+1 olucaz nasıl bakarlar merak ettim
İnşallah caniimÇok sevindim canım benim darısı başıma inşallah
Sukur kuzumm haftaya daha iyi olurum inşallahh 26si kontrolSukurler olsun tatlim bu hafta guzelce dinlen❤
Insaallah canim benim de 26si gecer mi gunler❤Sukur kuzumm haftaya daha iyi olurum inşallahh 26si kontrol
Yaa yine denk geldik bakk yine guzel haberlerle inşallahhhInsaallah canim benim de 26si gecer mi gunler❤
Aynen Insallah canim benimm❤Yaa yine denk geldik bakk yine guzel haberlerle inşallahhh
Evet canim karindan
Benim en basindan beri hep karindan bakti doktorum tercih meselesi doktorlarin canim valla sabretmek cooook zor ben de cok sabirsiz bi insanimdirInsallah canim kese için vajinal bakmisti perşembeye kadar nasil sabredicem bilmiyorum
En cok sen gordun bebislerini canimBenim en basindan beri hep karindan bakti doktorum tercih meselesi doktorlarin canim valla sabretmek cooook zor ben de cok sabirsiz bi insanimdir
Evet keske hep gorsem diye dua etmiştim ama oyle dememek lazimmiş dusuk riskinden dolayi hep gorucem bak duayi da duzgun etmek lazim rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin inşallahhhhEn cok sen gordun bebislerini canim
Aynen cnm benin iyi olsunlar insallah hep sıkıntısız saglikli bir hamilelik gecirelim❤Evet keske hep gorsem diye dua etmiştim ama oyle dememek lazimmiş dusuk riskinden dolayi hep gorucem bak duayi da duzgun etmek lazim rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin inşallahhhh
İnşallah canim inşallahh,Aynen cnm benin iyi olsunlar insallah hep sıkıntısız saglikli bir hamilelik gecirelim❤
Canim burda vardı öyle birkaç arkadaş düşük beta ile başlayıp gayet güzel artan. Dusuk yada yüksek olması önemli değil önemli olan 2 günde ikiye katlaması. 2 gün sonra tekrar kan ver düzenli bir şekilde artar inşallah üzme kendiniKizlar merhaba transferimin 4.gununde Gonopeptly catlatma ignesi olmustum idrar testim silik cizgi cikti ancak o iğneden kaynaklı olabileceğini söyleyen oldu...o iğneden hcg yok etkisi yoktur diyen de oldu....en iyisi gidip kan testi vereyim dedim bu sabah gittim ki değer 34 cikti..
Normalde sevinirdim 0 degil en azından diye ama igne etkisi de olabilir ozaman diye sevinemedim bile...9.gun icin değer de dusuk gibi geldi bir yandan...
Aranizda dusuk hcg ile başlayıp ta saglikli gebelik geçiren var mi...9.gun 34 hcg
Kizlar merhaba transferimin 4.gununde Gonopeptly catlatma ignesi olmustum idrar testim silik cizgi cikti ancak o iğneden kaynaklı olabileceğini söyleyen oldu...o iğneden hcg yok etkisi yoktur diyen de oldu....en iyisi gidip kan testi vereyim dedim bu sabah gittim ki değer 34 cikti..
Normalde sevinirdim 0 degil en azından diye ama igne etkisi de olabilir ozaman diye sevinemedim bile...9.gun icin değer de dusuk gibi geldi bir yandan...
Aranizda dusuk hcg ile başlayıp ta saglikli gebelik geçiren var mi...9.gun 34 hcg