Folik asit doğuma kadar kullandım sanırım coraspirin de var di profestan sabah akşam vuruluyordum ama kesilmişti de zamanı hatırlamıyorum estrofem hiç yok hafızamdaBen de bi kan sulandiri hatrliom 32 haftaya kdrdi coraspin. Bi de folik asit 12 haftaya kdr
Estrfm kalp atisi kdr olablr bakalim sorarizFolik asit doğuma kadar kullandım sanırım coraspirin de var di profestan sabah akşam vuruluyordum ama kesilmişti de zamanı hatırlamıyorum estrofem hiç yok hafızamda
Bizden ileri olan arkadaşlar bilgilendirir ilaç konsundaEstrfm kalp atisi kdr olablr bakalim sorariz
Evet ben de merk ediyorumBizden ileri olan arkadaşlar bilgilendirir ilaç konsunda
Herkesin dr farkli soler:)ama 10 hafta igne kesin fitil daha uzun olablr.Kızlar kalp atışına varan yok mu ilaçlar ne kadar kullanıyor nerdesiniz
Sahi transfer gününden mi sayiliyor hafta regl gününden miHerkesin dr farkli soler:)ama 10 hafta igne kesin fitil daha uzun olablr.
Ben de estrofem son elimdeki kutu bitince biraktiriyor. Oksapar devam, folik asit devam ve de fitil+ progestan hap devam şimdilik ,cuma 3. Kalp atışı muayenem var.ilk ikisi vajinalde duyuldu 6 haftalık idim. Şimdi 7 hafta bitti karından duyulacak nasipse..Evet ben de merk ediyorum
Ay insallah hayirli haberlerle gel kuzum ben de cuma kese insallahBen de estrofem son elimdeki kutu bitince biraktiriyor. Oksapar devam, folik asit devam ve de fitil+ progestan hap devam şimdilik ,cuma 3. Kalp atışı muayenem var.ilk ikisi vajinalde duyuldu 6 haftalık idim. Şimdi 7 hafta bitti karından duyulacak nasipse..
Regl genelde uyumlu oluyor ama doktor karar verir kese dede belli olurSahi transfer gününden mi sayiliyor hafta regl gününden mi
ilk iki denemen hangi hastanede olmuştu?Benim ayni bahceci istanbul 5.gun 4bc 3bc di baska embryom kalmadi insallah nasip olur hepimize
Benimde cuma keseeeAy insallah hayirli haberlerle gel kuzum ben de cuma kese insallah
Ayyy hadi innsallah hayirli haberlerle gelelimBenimde cuma keseee
Hepsi bahceci tek tedavi 3 transfer cnm dondurulmslarlailk iki denemen hangi hastanede olmuştu?
Amin canım inşallahAyyy hadi innsallah hayirli haberlerle gelelim
Kac haftalik olmus olcn cnm cumaAmin canım inşallah
Transfer günü dışında 16.gün oluyor üstüne 2 haftamı ekliyorlarKac haftalik olmus olcn cnm cuma
Benim de 21. Gun oluyor sanrm cumaTransfer günü dışında 16.gün oluyor üstüne 2 haftamı ekliyorlar
Canim senin transferden sonra kacinci günde kese randevun? beta kaç oldu ?Ay insallah hayirli haberlerle gel kuzum ben de cuma kese insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?