Transfer sonrası

Canım yaptım ben duramadım 9. Gün kan verdim 205 geldi bugünde yani iki gün sonra tekrar test verdin sonucu bekliyorum dua edinn nolurr 🤲🏻🤲🏻
Çok ama çok sevindim , benimde yarın , çok heyecanlıyım ve korkuyorum , ilk tedavim bakalım.Hayırlısı olsun , inşallah ...Sizde bana dua edin , 🤲🤲🤲
Sizinde 3. Gün embriyosumuydu ?

Merhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.
Tam transfer günüm de test yapmışsınız vay be hayat ne şaşırtıcı sonucunuz ne oldu acaba ? Benimde 5.günüm belim çok kötü ağrıyor göğsüm de hafif

Kızlar bende hemen hemen biçoğunuz ile benzer 6 martta dondurulmus 5. Gün embriyosu transferi oldum ve sizin gibi vücudumun her tepkisinde bir anlam aradım bu tutunma belirtileri herkeste farklı etki gösteriyor benim mesela ilk 3 gün şiddetli adet benzeri kramplarım sol kasıkta batma karnımda aşırı şişlik yediğimi hazmedememe gögüslerde ağrı ve açık iştah ve sürekli uyku hali ama hiçbirini transfere yormadım olacağı varsa olurdu dedim akısına bıraktım 9. Gün test verdim beta 900 dü kafanıza takmayın ve keyfinize bakın strest en büyük düşmanımız

Back
X