• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Belirti

Merhaba benimde bugün 6. günüm ilk kez bugün bi belirrti yaşadım sağ kaşıkla cokkk hafif agri böyle bacağa doğru giden tatlı hafif bi agri onun dışında bi belirtim yok sizin taze mi dondurulmuş embriyomu acaba ?
Bana sorulmadı soru ama bende kendimce yaşadıklarımı söylemek isterim benim 5.gün dondurulmuş 2 embriyo verildi inşallah ikiz tutar diye çok dua ediyorum benimde 7. Günüm bugün transferi sayarsak 8. Gün oluyor bel ağrısı kaşık ağrısı ve sağ göğsüm çok ağrıyor

Merhaba pozitif sonuç aldım ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı inşallah güzel haberler alırsınız
Ümidimizi kesmek yok olana kadar savaşacağız Rabbim daha güzel günler için bizi bekletiyor ben 7 yıl bekledim şimdi ilk denemem olmazsa tekrar hemen yapacağım ümit Allah’tandır

Dondurulmuş 5.gun embriyosu idi
Merhaba benimde bugün 6. günüm ilk kez bugün bi belirrti yaşadım sağ kaşıkla cokkk hafif agri böyle bacağa doğru giden tatlı hafif bi agri onun dışında bi belirtim yok sizin taze mi dondurulmuş embriyomu acaba ?

Back
X