Transfer sonrası

Aynı gün olmuşuz canımm test günümüzde aynı. Ben dün yattım canım şehir dışından gittiğimiz için bugün 5 6 saat yol geldim saatte vir durup on onbeş dk yürüyüş yaptım şimdide yatıyorumm ama yarın normal hayata dönerm sadece ağır falan kaldırmam muhtemeln :) alt karnımda gramp gibi çekilmelermoluypr arada ama bende piskolojik onun dışındads normal hiç bi his veya berliti yok :)
İnşallah hayırlı haberler veririz burdan :) bende de belirti yok zamanda geçmiyor sanki bende yarın normal günlük hayata dönerim gibi . İlk transferiniz miydi

Evet ilk canm hemen test yapmak istiyom zaman geçsin ovitirelle etkisini kaç günde geçiyor acaba sizinde ilkmiysi
Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsem ☺️ tedaviyi nerde oldunuz

Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsem ☺️ tedaviyi nerde oldunuz
Bende sanmıom ama pk sabredeceğimiii ankara alife

Back