- Konu Sahibi elispera_24
Ondandırcanm ozaman ağız yoku ilede alsan bünyedeki etkisi aynıdır heralde içini rahat tutYok ağız yoluyla kullanıyorum ama yinede progestan dan şüpheleniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondandırcanm ozaman ağız yoku ilede alsan bünyedeki etkisi aynıdır heralde içini rahat tutYok ağız yoluyla kullanıyorum ama yinede progestan dan şüpheleniyorum
Sonuçlara bu sefer bakmıyorum eşim doktorla konuşuyor sonuçları bilince sürekli evham yapıyorum iki başarısız transferim var bu benim üçüncü olacak bu sefer akışa bıraktımProgestron ve e2 niz kaç?
İnşallah hayırlı haberler veririz burdan :) bende de belirti yok zamanda geçmiyor sanki bende yarın normal günlük hayata dönerim gibi . İlk transferiniz miydiAynı gün olmuşuz canımm test günümüzde aynı. Ben dün yattım canım şehir dışından gittiğimiz için bugün 5 6 saat yol geldim saatte vir durup on onbeş dk yürüyüş yaptım şimdide yatıyorumm ama yarın normal hayata dönerm sadece ağır falan kaldırmam muhtemeln :) alt karnımda gramp gibi çekilmelermoluypr arada ama bende piskolojik onun dışındads normal hiç bi his veya berliti yok :)
Evet ilk canm hemen test yapmak istiyom zaman geçsin ovitirelle etkisini kaç günde geçiyor acaba sizinde ilkmiysiİnşallah hayırlı haberler veririz burdan :) bende de belirti yok zamanda geçmiyor sanki bende yarın normal günlük hayata dönerim gibi . İlk transferiniz miydi
Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsemEvet ilk canm hemen test yapmak istiyom zaman geçsin ovitirelle etkisini kaç günde geçiyor acaba sizinde ilkmiysi
Bende sanmıom ama pk sabredeceğimiii ankara alifeEvet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsemtedaviyi nerde oldunuz
Hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım sizinle bir gün arayla transfer olmuşuz benimde 10 Mart'ta test günümBende dün transfer oldm canm benimde 10 11 mart test günüm olucak büyük ihtimalle bendede hiç bi değişim yok ayınım :)
Pozitif mi pekiMerhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart
Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart
Bende 27 si cnm bndrde bir belirti yokBenim de 28 Şubat transferim 5. Gün embriyo transfer oldum bende de hiç belirti yok kasıklarımda arada bir batmalar var haricinde bir şey yok gebelik testi yaptınız mı
11 inde belli olucakPozitif mi peki
Hayır benim 3. Gün embriyosu daha erken diye düşünüyorumBenim de 28 Şubat transferim 5. Gün embriyo transfer oldum bende de hiç belirti yok kasıklarımda arada bir batmalar var haricinde bir şey yok gebelik testi yaptınız mı
Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlarMerhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.
Aynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlar![]()
Beklicem çünkü erken olursa negatif görürsem çok üzülürümAynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)
Test yaptın mı canm 10 marta kadar beklicen mi ben 8 martta kan verdemmi diye düşünüyorm
İnşallah pozitiff olurr canmmBeklicem çünkü erken olursa negatif görürsem çok üzülürüm![]()
Merhaba benim de test günüm 10 Mart 3. Gün emriyosu. Ben de de ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim inanılmaz şişti dokunulmuyor. Acaba ilaç etkisi mi? İnşallah hayırlı haberler alırızAynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)
Test yaptın mı canm 10 marta kadar beklicen mi ben 8 martta kan verdemmi diye düşünüyorm
Canm bnde çok ilaç kullanıyorum ama belirt yok göğüs şişliği ve sızısı var o genelde oluyor canm bn yumurta büyütürken bile olmuştu :)) ama blkidee belirtidir senşnki herkesin bünyesi farklı canmm çok belirt arama diyorlar ama inşallah pozitif görürsün bMerhaba benim de test günüm 10 Mart 3. Gün emriyosu. Ben de de ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim inanılmaz şişti dokunulmuyor. Acaba ilaç etkisi mi? İnşallah hayırlı haberler alırız
Merhaba Test yaptınız mı? Benimde yarın kan vereceğim.Bende dün transfer oldm canm benimde 10 11 mart test günüm olucak büyük ihtimalle bendede hiç bi değişim yok ayınım :)
Canım yaptım ben duramadım 9. Gün kan verdim 205 geldi bugünde yani iki gün sonra tekrar test verdin sonucu bekliyorum dua edinn nolurrMerhaba Test yaptınız mı? Benimde yarın kan vereceğim.