• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası

Aynı gün olmuşuz canımm test günümüzde aynı. Ben dün yattım canım şehir dışından gittiğimiz için bugün 5 6 saat yol geldim saatte vir durup on onbeş dk yürüyüş yaptım şimdide yatıyorumm ama yarın normal hayata dönerm sadece ağır falan kaldırmam muhtemeln :) alt karnımda gramp gibi çekilmelermoluypr arada ama bende piskolojik onun dışındads normal hiç bi his veya berliti yok :)
İnşallah hayırlı haberler veririz burdan :) bende de belirti yok zamanda geçmiyor sanki bende yarın normal günlük hayata dönerim gibi . İlk transferiniz miydi

Evet ilk canm hemen test yapmak istiyom zaman geçsin ovitirelle etkisini kaç günde geçiyor acaba sizinde ilkmiysi
Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsem ☺️ tedaviyi nerde oldunuz

Evet ilk benimde 5. Gün dondurulmuş embrio sabırsızlanıyorum bende ama sabredicez hayırlısı hemen test yapmayı düşünmüyorum yanlış sonucta alabilirim diye bekliycem 10-12 sinde flan yapıcam kan testi sabredebilirsem ☺️ tedaviyi nerde oldunuz
Bende sanmıom ama pk sabredeceğimiii ankara alife

Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart
Pozitif mi peki

Merhaba 25 şubat 15.30 da transfer oldum,( 1. Kalite 3. Gün )çok rahat geçti bugün transfer günü hariç 2. Gün
Ama çok şükür ağrım vs. Yok...
Çok yorum okudum herkes de belirti var, ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüs halkaları genişlemiş o kadar, bu normal mi?
Hiç belirti olnayıp, pozitif gören var mı?
Test günüm : 11 mart

Benim de 28 Şubat transferim 5. Gün embriyo transfer oldum bende de hiç belirti yok kasıklarımda arada bir batmalar var haricinde bir şey yok gebelik testi yaptınız mı

Merhaba kızlar bende 27 şubatta transfer oldum yani dün :) belim çok az ağrıdı ama oda yatmaktan diye düşünüyorum sizler hep yatıyor musunuz durumlarınız nasıl bende de başka bir belirti yok olması lazım mı ? Hayırlı haberler alırız inşallah 10 martta kan vereceğim bende.
Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlar 🥰

Bende 27 şubatta transfer oldum 10 Mart test günüm benimde kasık ve bel ağrısı var 28 şubattan beri inşallah pozitif olur sonuçlar 🥰
Aynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)
Test yaptın mı canm 10 marta kadar beklicen mi ben 8 martta kan verdemmi diye düşünüyorm

Aynı gün transfer olmuşuz canmm :) bnde hiç bi beliryi yok sadece yürüdüktan sonra durunca solda hafif süreli batma oluyorr başkada hiç bişey yok :)
Test yaptın mı canm 10 marta kadar beklicen mi ben 8 martta kan verdemmi diye düşünüyorm
Beklicem çünkü erken olursa negatif görürsem çok üzülürüm 😌

Merhaba benim de test günüm 10 Mart 3. Gün emriyosu. Ben de de ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim inanılmaz şişti dokunulmuyor. Acaba ilaç etkisi mi? İnşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba benim de test günüm 10 Mart 3. Gün emriyosu. Ben de de ara ara kaşık ağrısı oluyor ve göğüslerim inanılmaz şişti dokunulmuyor. Acaba ilaç etkisi mi? İnşallah hayırlı haberler alırız
Canm bnde çok ilaç kullanıyorum ama belirt yok göğüs şişliği ve sızısı var o genelde oluyor canm bn yumurta büyütürken bile olmuştu :)) ama blkidee belirtidir senşnki herkesin bünyesi farklı canmm çok belirt arama diyorlar ama inşallah pozitif görürsün b

Back
X