• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek embriyo

Melo06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2023
60
16
8
28
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak

İstenilen hücre sayısına yetişmemiş anlamında konuşmuş 6.güne bırakmış o yüzden canım onu söylemek istemiş.

Yarın alırncı günde beşinci gün seviyesine gel e durumu var benim o şekilde iki embriyom oldu sağlıkla gelişsin embriyolarınız🥰

Altinci gun gelisen embriyom olmustu benim de, meraklanmayin yarin guzel haber alirsiniz insallah🙏🏼

Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Canım olgun yumurta olup olmadığını doktormu söylüyor yani embriyo gelişime başladığındamı belli oluyor yoksa opudan çıkınca belli oluyormh

Anldım kızlar teşekkür ederm beni yarın arıycaklar bugün pazar olduğu için dğn opu oldu ozaman bugün 1. Gün mü sayılıyor
Aynen bugün 1. Gün sayılıyor.bugün aramadılar mı?beni 1. Gün arayıp kaçının döllendiği bilgisini vermişlerdi sonra 3. 5. Ve son olarak 6. gün aramışlardı canım.

Aynen bugün 1. Gün sayılıyor.bugün aramadılar mı?beni 1. Gün arayıp kaçının döllendiği bilgisini vermişlerdi sonra 3. 5. Ve son olarak 6. gün aramışlardı canım.
Pazar günü tüp benek birmi kapalı pazartesi bilgi vericez dediler canım ozaman bana 2. Gün mü bilgi vermiş olucakşar cumartesi oldu opum

Pazar günü tüp benek birmi kapalı pazartesi bilgi vericez dediler canım ozaman bana 2. Gün mü bilgi vermiş olucakşar cumartesi oldu opum
Aynen canım yarın ikinci gün olcak normalde muhtelemen salı tekrar ararlar seni 3. Gün olduğu için kaç tane kaldığını söylüyolar.on tane mi toplamışlardı senden

Aynen canım yarın ikinci gün olcak normalde muhtelemen salı tekrar ararlar seni 3. Gün olduğu için kaç tane kaldığını söylüyolar.on tane mi toplamışlardı senden
Evet canım 10 tane toplandı normalde hocalar daha çok toplanır diyolardı sonki kontrolümdede 15 üzeriydi ama sanırım iyi gördükleri büyükler alıyolarmış.. erkek faktörüde var nolcak hiç bilmiyorum nasıl oluyor onuda ilk deneyimim

Back
X