Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de burada günceller misiniz? 11. gün sonucum pozitifMerhaba arkadaşlar, benim gibi rahim dinlendirmede olan ve Mart'ta transferi bekleyenler olarak gelin hep birlikte sıkıntılarımızı, tecrübelerimizi ve hayırlısıyla neşemizi paylaşalım. Hep birlikte güzel haberlere...
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart POZİTİF gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart YILMAK YOK Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF Gulsen77 2. deneme / Bursa Eurofertil 3. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 28 Şubat POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart POZİTİF Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart POZİTİF seneyebelki 2. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 12 Mart POZİTİF aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart YILMAK YOK cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart YILMAK YOK Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 17 Mart POZİTİF Nurumnr 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo 4bc Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 16 Mart* YILMAK YOK Lotuscicegi1 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart YILMAK YOK ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF mcaslan 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 19 Mart YILMAK YOK sonradanizmirli 1.deneme / Tavmergen 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart POZİTİF Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF ege81 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 20 Mart YILMAK YOK ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 22 Mart YILMAK YOK _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3ab Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF ayavuz18 3. deneme / Bahçeci Ankara 6. gün embriyosu 1 embriyo 5bc Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF bsra_35 1. deneme / İrenbe 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 21 Mart POZİTİF mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 23 Mart Sonuç 6 Nisan Ceycey1987 2. deneme / Yüzyıl Hast. 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 25 Mart POZİTİF sentimento35 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 24 Mart POZİTİF Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 2 embriyo 4bc- 3bc Transfer yapıldı. 26 Mart POZİTİF Esra_Pey 4. deneme / Bursa Jimer 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK iremisss 2. deneme 4. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart Sonuç 7 Nisan sweetyeva 1. deneme / Ercan Baştu 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart Sonuç 7 Nisan izmirli3533 3. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart Sonuç 10 Nisan Guullddeenn 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart Sonuç 10 Nisan RAAT 3. deneme / Erzurum Ünv. 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 31 Mart Sonuç 12 Nisan Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
Merhaba canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallahEvet şimdi gördüm. Seninki de hayırlı olsun. Maşallah hepimize. Sayımız arttıkça artsın.
Belirtim olmadi diyenler umut bana Gerci daha 1 gun bitti yarın bi kipirdama baslar belkiHiçç belirtim olmadı ya bende sıkıntı ederdim belirtim yok diye ama dinleme kendini akışına bırak
Günaydın kızçelerim.... evettttt listemizin de sonuna geldik. Bana bu yolda eşlik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pozitif alan anne adaylarıma, sizlere yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum ve pes etmeyen , yılmayan güzel anne adaylarıma da tez vakitte bu güzel duyguyu yaşamanızı canıı gönülden diliyorum.... Çok teşekkürler...Merhaba arkadaşlar, benim gibi rahim dinlendirmede olan ve Mart'ta transferi bekleyenler olarak gelin hep birlikte sıkıntılarımızı, tecrübelerimizi ve hayırlısıyla neşemizi paylaşalım. Hep birlikte güzel haberlere...
MorDeno 3. deneme / Antalya IVF 5.gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 11 Mart POZİTİF gs90 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. POZİTİF Adanaaz01 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF catpersoncatlover 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 3ab Transfer yapıldı. 2 Mart YILMAK YOK Kelebekbu 5. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 2 embriyo bb Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Yenidelhi 1. deneme / Antalya IVF 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 4 Mart POZİTİF Sukuduk 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 3 Mart POZİTİF Gulsen77 2. deneme / Bursa Eurofertil 3. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 28 Şubat POZİTİF The best 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK Luthientr 1. deneme / Bursa Jimer Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK agustos72 1. deneme / Uludağ ünv. Hast 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF Edanmmm 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF nejla86 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK MinigimiziBeklerken 1. deneme / Bahçeci Umut 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF bebeqimyoldamrc 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 2 Mart POZİTİF Emelguclu89 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 3 Mart YILMAK YOK Rananinannesi 2.deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF -bridget- 1. deneme / Acıbadem Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart POZİTİF KAYRAMMMM 2. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 5 Mart POZİTİF BMerveee 2. deneme / Diyarbakır 5. gün embriyosu 2 embriyo aa Transfer yapıldı. 5 Mart YILMAK YOK sevgiizeynep 1. deneme /Prof. Ali Rüştü Ergür 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK Ecem Kelebek 2. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF mellovin 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK seher bozkurt3 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 6 Mart YILMAK YOK cdkro 2. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo 3aa-3b Transfer yapıldı. 9 Mart YILMAK YOK ozi140 4. deneme / Acıbadem Altunizade 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 9 Mart POZİTİF Melissss_9394 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart POZİTİF ıro_123 2. deneme 3. gün embriyosu 3 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK Htckbr89 3. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 8 Mart YILMAK YOK teacher16 1. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 10 Mart POZİTİF seneyebelki 2. deneme / Acıbadem Maslak 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 12 Mart POZİTİF aylinnaylinn 1. deneme/ Tavmergen 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 13 Mart YILMAK YOK cimcimeecimcime 5. deneme 5. gün embriyosu 1 embriyo 5aa Transfer yapıldı. 16 Mart YILMAK YOK Selinos 1. deneme / Acıbadem Kayseri 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 17 Mart POZİTİF Nurumnr 1. deneme / Bahçeci Fulya 5. gün embriyosu 1 embriyo 4bc Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK dleksk 1. deneme/ Medicana İst. 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 16 Mart* YILMAK YOK Lotuscicegi1 1. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart YILMAK YOK ogrtmn33 1. deneme / Acıbadem Adana 5. gün embriyosu 1 embriyo 4ab Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF demede 5. deneme / Bahçeci Diyarbakır 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF mcaslan 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 19 Mart YILMAK YOK sonradanizmirli 1.deneme / Tavmergen 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 15 Mart POZİTİF Hifa27 2. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 18 Mart YILMAK YOK seyma kaynak 1. deneme / Ankara Gürgan 5. gün embriyosu 1 embriyo 4aa Transfer yapıldı. 18 Mart POZİTİF ege81 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 20 Mart YILMAK YOK ramrod 2. deneme 6. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 22 Mart YILMAK YOK _Citlembik_ 5. deneme / Bahçeci tüp bebek 5.gün embriyosu2 embriyo 4ab-3ab Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF ayavuz18 3. deneme / Bahçeci Ankara 6. gün embriyosu 1 embriyo 5bc Transfer yapıldı. 22 Mart POZİTİF bsra_35 1. deneme / İrenbe 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 21 Mart POZİTİF mayamaya11 1.deneme / yurtdışı 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 23 Mart YILMAK YOK Ceycey1987 2. deneme / Yüzyıl Hast. 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 25 Mart POZİTİF sentimento35 3. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 24 Mart POZİTİF Obayram 1. deneme 5. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK Whiterose89 3. deneme / Bahçeci tüp bebek 5. gün 2 embriyo 4bc- 3bc Transfer yapıldı. 26 Mart POZİTİF Esra_Pey 4. deneme / Bursa Jimer 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 26 Mart YILMAK YOK iremisss 2. deneme 4. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart YILMAK YOK sweetyeva 1. deneme / Ercan Baştu 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 27 Mart YILMAK YOK izmirli3533 3. deneme 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart POZİTİF Guullddeenn 1. deneme 3. gün embriyosu 1 embriyo Transfer yapıldı. 29 Mart POZİTİF RAAT 3. deneme / Erzurum Ünv. 3. gün embriyosu 2 embriyo Transfer yapıldı. 31 Mart POZİTİF Arestifah 1. deneme 5.gün embriyosu 2 embriyo Rahim dinlendirmede Cansmi 1. deneme / Trakya ünv. 5. gün embriyosu 1 embriyo Transfer İPTAL- Devam YILMAK YOK
günaydın bende teşekkür ederım canım çok kahrımı cektı bu topik hepinize teşekkür ederim kızlar bugun kese görmeye gıdıcem saat 2 de inşallah hayırlısıyla görürüm :)Günaydın kızçelerim.... evettttt listemizin de sonuna geldik. Bana bu yolda eşlik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Pozitif alan anne adaylarıma, sizlere yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almanızı diliyorum ve pes etmeyen , yılmayan güzel anne adaylarıma da tez vakitte bu güzel duyguyu yaşamanızı canıı gönülden diliyorum.... Çok teşekkürler...
Transferin kaçıncı gününde gidiyorsun canım kese görmeye?günaydın bende teşekkür ederım canım çok kahrımı cektı bu topik hepinize teşekkür ederim kızlar bugun kese görmeye gıdıcem saat 2 de inşallah hayırlısıyla görürüm :)
Çook teşekkür ederim. Allah tez zamanda senin de yüzünü güldürsün.Merhaba canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Muhtemelen soylemissindiir ama ben unutmuşumdur:)tedaviyi nerede yaptirmisdiniz acaba
Embriyo kalitesine hiç kafa yorma unut gitsin. Birinci kalite embriyosu tutmayıp orta kalite embriyosu tutan kaç kişi biliyorum.Kızlar selaaamm, bende 6 Nisanda transfer yaptırdım yumurta rezervim az. 2 adet embriyo transfer edildi. Belirti aramayın diyolar ama ister istemez oluyo tabiki :)
Yumurtalar toplandıktan sonra 2 ay rahim dinlendirildi. Sonra transferim oldu. 15 Nisan test günüm .
Bel ağrım oluyor yatınca geçiyor normal mi bu ? Ya da belirti mi ? Bana da yardımcı olun lütfeeeenn..
Bir de Embriyo kalitesi biri 3AA diğeri 2AA . Çok da iyi değil sanırım
Embriyo kalitesine hiç kafa yorma unut gitsin. Birinci kalite embriyosu tutmayıp orta kalite embriyosu tutan kaç kişi biliyorum.
Bel ağrısı da çok güzel bir belirti. Hayırlısıyla alacaksın o güzel haberi
Naptın nasıl oldun merak ettim seniMerak ettim canim belki de duymusumdur ogrenirsen sevinirim:)
Canim iyi hamd olsun baska lekelenme gormedim ins olmaz sen nasılsın,)Naptın nasıl oldun merak ettim seni
Transfer sonrası kaçıncı günde gitmiş olacaksın canım keseye? En son beta değerin kaçtı?Bende cuma günü keseye gidiyoruuum
İyim şükür kendi Dr uma yazdım Çarşamba tekrar et testi haftaya bakarız keseye dedi bu ilaclari ne kadar kullanicaz acaba proloton 10. Haftaya kadar dedi ama kan sulandirici ve progestan için bişi demediler estrofemde ayniCanim iyi hamd olsun baska lekelenme gormedim ins olmaz sen nasılsın,)
Kan sulandirici da devam et diyeblr digerinde kac hafta kullandin?estrofem daha yakin zmn biraktirablrİyim şükür kendi Dr uma yazdım Çarşamba tekrar et testi haftaya bakarız keseye dedi bu ilaclari ne kadar kullanicaz acaba proloton 10. Haftaya kadar dedi ama kan sulandirici ve progestan için bişi demediler estrofemde ayni
Diğerlerini hiç hatırlamıyorum ilaç olarak vallaKan sulandirici da devam et diyeblr digerinde kac hafta kullandin?estrofem daha yakin zmn biraktirablr
Ben de bi kan sulandiri hatrliom 32 haftaya kdrdi coraspin. Bi de folik asit 12 haftaya kdrDiğerlerini hiç hatırlamıyorum ilaç olarak valla
Sanirim 16 haftaya kdr da fitil kullanmistim ilkinde ama igneyi kalp atisindan sonra mi 8 haftada mi ne biraktm sanki genelde 10 da birklyrmsDiğerlerini hiç hatırlamıyorum ilaç olarak valla