Mart 2018 de tüp bebek

Yok tatlım bu kistlerin uyumasını sağlayan bi baskılayıcı ilaç bende gonal f kullandım yumurta büyütmek için. Ohss riski yüzünden donduruldu embriyolar şimdi transfer edilecek .
Hımm senin durumun farklı o zaman bi bilen çıkar mutlaka.

Benim 4. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo benimde neler tuketiyorsun hangi ilaçları kullaniyorsun
Her şeyi yiyorum özellikle dikkat ettiğim bi şey yok. Crinone jel sabah akşam. Cyclo-progynova gun de 3 tane. Bi de progynex iğne 3 gun de 1. Iğne çok fena ağrı yapıyor

7.gun itibarı ıle kan ve ıdrarda beta salgılanıyor.
Bugun ıdrardan bakıp yarın kan verebılırsınız
merhaba. bugün 9.cu günüm. idrar testim negatif. çok üzüldüm.geçen pazartesi OPU oldum . tek yumurtam. salı arıyıp döllendi dendi. Çarşamba arayıp 4 hücreli oldu bugün transferin olucak. şimdi benim kaçıncı günüm. yumurta kalitemi söylemediler.yaşım 43

Anlamadım bugün transferin mi olacak? Neden idrar testi yaptın transfer olmadan??

Anlamadım bugün transferin mi olacak? Neden idrar testi yaptın transfer olmadan??
geçen çarşamba oldu transferim. geçen pazartesi OPU. salı döllenme . Çarşamba transfer. her şey 3 gün içinde oldu. dün 9.cu günümdü transferin. tek yumurta yapıldı. çünkü tek yumurtam vardı. dün idrar testi yaptım akşam negatif

Tüp bebekte idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ben de sabirsizlaniyorum ama yapmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…