Hımm senin durumun farklı o zaman bi bilen çıkar mutlaka.Yok tatlım bu kistlerin uyumasını sağlayan bi baskılayıcı ilaç bende gonal f kullandım yumurta büyütmek için. Ohss riski yüzünden donduruldu embriyolar şimdi transfer edilecek .
Cok sağol canm bilgin icinHangi saaats vurduysan o saatte vurmaya devam et , ilacını takip eden hemşire 20:00 diye yazdısaati 5 ya da 10 gece yapman çok önemli değil,ben hemşireye 20:05 gece yaptım sıkıntı olur mu dedim yok dedi
Bende transfer olmak için bekliyorumKızlar transferim yapıldı umarım güzel sonuç alırım...
Amin hepimizin inşallah kucagi dolsun.sizinki ne zamanBende transfer olmak için bekliyorum
Hayırli olsun canım
Hayırlı olsun tatlım güzel haber almak dileğiyleKızlar transferim yapıldı umarım güzel sonuç alırım...
Amin saat 5 te iki kuzumu aldimAmin hepimizin inşallah kucagi dolsun.sizinki ne zaman
Inşallah hayırlısı olsun çok kastım kendimi transferde şimdiden olumsuz hissediyorum ama nasip...Hayırlı olsun tatlım güzel haber almak dileğiyle
Hayırlı olsun. Çift mi transfer edildi ben tek aldım 29 mart test tarihi ama 30unda yapcam sanırımAmin saat 5 te iki kuzumu aldim
Senin test tarihin ne zaman
Güzel haberler veririz insallah
Benim yaştan dolayı iki hakkım vardıHayırlı olsun. Çift mi transfer edildi ben tek aldım 29 mart test tarihi ama 30unda yapcam sanırım
5. Gün embriyosu. Dondurulmuş.Benim yaştan dolayı iki hakkım vardı
Kaçıncı gün embriyosu transfer
Bana 31 mart soylendi
Benim 4. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo benimde neler tuketiyorsun hangi ilaçları kullaniyorsun5. Gün embriyosu. Dondurulmuş.
Her şeyi yiyorum özellikle dikkat ettiğim bi şey yok. Crinone jel sabah akşam. Cyclo-progynova gun de 3 tane. Bi de progynex iğne 3 gun de 1. Iğne çok fena ağrı yapıyorBenim 4. Gün embriyosu dondurulmuş embriyo benimde neler tuketiyorsun hangi ilaçları kullaniyorsun
merhaba. bugün 9.cu günüm. idrar testim negatif. çok üzüldüm.geçen pazartesi OPU oldum . tek yumurtam. salı arıyıp döllendi dendi. Çarşamba arayıp 4 hücreli oldu bugün transferin olucak. şimdi benim kaçıncı günüm. yumurta kalitemi söylemediler.yaşım 437.gun itibarı ıle kan ve ıdrarda beta salgılanıyor.
Bugun ıdrardan bakıp yarın kan verebılırsınız
Anlamadım bugün transferin mi olacak? Neden idrar testi yaptın transfer olmadan??merhaba. bugün 9.cu günüm. idrar testim negatif. çok üzüldüm.geçen pazartesi OPU oldum . tek yumurtam. salı arıyıp döllendi dendi. Çarşamba arayıp 4 hücreli oldu bugün transferin olucak. şimdi benim kaçıncı günüm. yumurta kalitemi söylemediler.yaşım 43
geçen çarşamba oldu transferim. geçen pazartesi OPU. salı döllenme . Çarşamba transfer. her şey 3 gün içinde oldu. dün 9.cu günümdü transferin. tek yumurta yapıldı. çünkü tek yumurtam vardı. dün idrar testi yaptım akşam negatifAnlamadım bugün transferin mi olacak? Neden idrar testi yaptın transfer olmadan??
Tüp bebekte idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ben de sabirsizlaniyorum ama yapmayacagimgeçen çarşamba oldu transferim. geçen pazartesi OPU. salı döllenme . Çarşamba transfer. her şey 3 gün içinde oldu. dün 9.cu günümdü transferin. tek yumurta yapıldı. çünkü tek yumurtam vardı. dün idrar testi yaptım akşam negatif
yapma sakın moralim bozulduTüp bebekte idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ben de sabirsizlaniyorum ama yapmayacagim
Merhaba arkadaşim nasıl geciyor süreç beklemek en zorlu dönem buymuş tüp bebekteTüp bebekte idrar testi her zaman doğru sonuç vermiyor. Ben de sabirsizlaniyorum ama yapmayacagim
Evet zor geçiyor bugün 4. Gün daha . Bugün biraz yoruldum ama. Zaten tutunacaksa şimdiye kadr tutunmusturMerhaba arkadaşim nasıl geciyor süreç beklemek en zorlu dönem buymuş tüp bebekte