- 8 Nisan 2017
- 57.146
- 302.133
- 698
- Konu Sahibi birhayal92
Nahit ata yazın hastane ismi çıkar zaten.
Maşşallah allahım esirgesin tabiki söyleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallah allahım esirgesin tabiki söyleyin
Çok sağolun yaklaşık 150-200 bini gözden çıkartmak gerekiyor anlaşılan peki nakit mi istiyorlar yoksa kredi kartı da oluyor muMuaye
Muayene 3750 galiba alper beyin ümit hanımın 4750 ilaçlar 30_40 tutuyor vücudunun durumuna göre cnm
Tamam çok teşekkür ederimNahit ata yazın hastane ismi çıkar zaten.
Kredi kartı da oluyor ama fiyat değişiklik gösteriyor olabilir cnmÇok sağolun yaklaşık 150-200 bini gözden çıkartmak gerekiyor anlaşılan peki nakit mi istiyorlar yoksa kredi kartı da oluyor mu
Tamam çok teşekkür ederim verdiğiniz bütün bilgiler içinKredi kartı da oluyor ama fiyat değişiklik gösteriyor olabilir cnm
150 yine buluyor benim hiteroskopi de yapıldı piezzo yapıldı üstüne. Opu günü alınıyor ana para cnm 75 olan sanırım
Ümit hanımın 3750Muaye
Muayene 3750 galiba alper beyin ümit hanımın 4750 ilaçlar 30_40 tutuyor vücudunun durumuna göre cnm
Cnm benim yılbaşı ile birlikte 1000 lira zam geldi iki doktor a da malesef.Ümit hanımın 3750
2750 idi 3750 oldu geçen hafta gittim dahaCnm benim yılbaşı ile birlikte 1000 lira zam geldi iki doktor a da malesef.
İyiyimil o zaman yine diğer merkezlere göre cnm sevindim zaten herşey pahalı masraflı maddi manevi bittik cnm ya 3. Tüp bebeğe başlayacağım sil baştan hepsi de sil baştan oldu hep 1 embriyom çıktı2750 idi 3750 oldu geçen hafta gittim daha
Benim de 3. Canım çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsunİyiyimil o zaman yine diğer merkezlere göre cnm sevindim zaten herşey pahalı masraflı maddi manevi bittik cnm ya 3. Tüp bebeğe başlayacağım sil baştan hepsi de sil baştan oldu hep 1 embriyom çıktı
Hangi merkezdeydi bu doktorlarÜmit hanımın 3750
İzmir irenbe tüp bebek merkeziHangi merkezdeydi bu doktorlar
Tamam çok teşekkür ederimİzmir irenbe tüp bebek merkezi