Mart 2018 de tüp bebek

geçen çarşamba oldu transferim. geçen pazartesi OPU. salı döllenme . Çarşamba transfer. her şey 3 gün içinde oldu. dün 9.cu günümdü transferin. tek yumurta yapıldı. çünkü tek yumurtam vardı. dün idrar testi yaptım akşam negatif
Moralini bozma bekle bakalım gününü olumlu düşün kanda çıkar inşAllah...

doktora ulaşamıyorum hemsırelere ulaşabılıyorum sadece onlarda deger 5in altına dussun negatıfi görelım surecn devamı hakknda doktorla o zmn gorusursunz dedıler. ilaclarada devam edıom. boş yere bncede neyse... acıbadmde yaptrdm ekıpten memnunum ama gece bıle mesaj atsam hep donduler.. Allah vermedı olmadı..
Merhaba. Hangi acıbadem de oldu acaba transferiniz. Önümüzdeki ay benimde transferim olacak acibademde

Her şeyi yiyorum özellikle dikkat ettiğim bi şey yok. Crinone jel sabah akşam. Cyclo-progynova gun de 3 tane. Bi de progynex iğne 3 gun de 1. Iğne çok fena ağrı yapıyor
Crinone jel bende çok fazla birikinti yaptı çok rahatsız oldum sanki hiç emilmedi. Sizde nasıl, bi eahatsızlık oluyor mu ??

Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifleri hepimiz görürüz rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın kimseye özendirip imrendirmesin (amin)

Merhaba arkadaşlar,
Ben 2. transferde olumlu sonuç aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Benimkini de tamamına erdirsin :nazar: amin.
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Kacinci gün transferi acaba ve kaç embriyo transfer edildi

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Kacinci gün transferi acaba ve kaç embriyo transfer edildi
3. Gün embriyosuydu. İlkinde tek embiriyo transfer edilmişti bu sefer riske atmak istemedik ve 2 tane transfer oldu. 7 mayısta kontrol var ozaman göreceğiz kaç tane kese var :dua:

Merhaba arkadaşlar. Benim de eşimde hız ve sayı sorunu var. O yüzden tüp bebeke yönlendik. Ben çok korkuyorum süreçlerinden biraz bahsedermisiniz. Bende herhangi bi sorun cıkmadı tüm tetkikler yapıldı. Tedaviye ne zaman başlanmalı. Kaç ayda sonuc alınır

Merhaba arkadaşlar. Benim de eşimde hız ve sayı sorunu var. O yüzden tüp bebeke yönlendik. Ben çok korkuyorum süreçlerinden biraz bahsedermisiniz. Bende herhangi bi sorun cıkmadı tüm tetkikler yapıldı. Tedaviye ne zaman başlanmalı. Kaç ayda sonuc alınır
Sadece hız problemi varsa tüp bebekte problem olmaz. Yeterki morfoloji güzel olsun. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz ilk muayene yapılıyor rahim ve yumurtaliklarin durumuna göre ilaçlar veriliyor. Adetin 12-14. Günü yumurtalar toplanıp dolleniyir. Kalite ve sayılarına göre de transfer gününe karar veriliyor. 5. Gün transferlerinde başarı daha yüksek. Çünkü embriyo rahime tutunma aşamasına gelmiş oluyor zaten.

Sadece hız problemi varsa tüp bebekte problem olmaz. Yeterki morfoloji güzel olsun. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz ilk muayene yapılıyor rahim ve yumurtaliklarin durumuna göre ilaçlar veriliyor. Adetin 12-14. Günü yumurtalar toplanıp dolleniyir. Kalite ve sayılarına göre de transfer gününe karar veriliyor. 5. Gün transferlerinde başarı daha yüksek. Çünkü embriyo rahime tutunma aşamasına gelmiş oluyor zaten.
Çok teşekkür ederim

X