Moralini bozma bekle bakalım gününü olumlu düşün kanda çıkar inşAllah...geçen çarşamba oldu transferim. geçen pazartesi OPU. salı döllenme . Çarşamba transfer. her şey 3 gün içinde oldu. dün 9.cu günümdü transferin. tek yumurta yapıldı. çünkü tek yumurtam vardı. dün idrar testi yaptım akşam negatif
evet erkende yapmış olabilirim testi. 12.ci gün en sağlıklısı. çünkü 2.ci gün embriyosu. inşallah kanda çıkar .  saol canımMoralini bozma bekle bakalım gününü olumlu düşün kanda çıkar inşAllah...
Merhaba. Hangi acıbadem de oldu acaba transferiniz. Önümüzdeki ay benimde transferim olacak acibademdedoktora ulaşamıyorum hemsırelere ulaşabılıyorum sadece onlarda deger 5in altına dussun negatıfi görelım surecn devamı hakknda doktorla o zmn gorusursunz dedıler. ilaclarada devam edıom. boş yere bncede neyse... acıbadmde yaptrdm ekıpten memnunum ama gece bıle mesaj atsam hep donduler.. Allah vermedı olmadı..
Crinone jel bende çok fazla birikinti yaptı çok rahatsız oldum sanki hiç emilmedi. Sizde nasıl, bi eahatsızlık oluyor mu ??Her şeyi yiyorum özellikle dikkat ettiğim bi şey yok. Crinone jel sabah akşam. Cyclo-progynova gun de 3 tane. Bi de progynex iğne 3 gun de 1. Iğne çok fena ağrı yapıyor
Ilaç emiliyor ama çok akıntı yaptı. Jelden sonra 10 dk yürümek gerekiyormuşCrinone jel bende çok fazla birikinti yaptı çok rahatsız oldum sanki hiç emilmedi. Sizde nasıl, bi eahatsızlık oluyor mu ??
maslakta oldu bulent tıraştaMerhaba. Hangi acıbadem de oldu acaba transferiniz. Önümüzdeki ay benimde transferim olacak acibademde
Benimde fulya acıbadem faruk buyruBende altunizade prof dr. Tayfun bağış da olucam. Bilgisi olan var mi??
Tebrik ederim canımMerhaba arkadaşlar,
Ben 2. transferde olumlu sonuç aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Benimkini de tamamına erdirsinamin.
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Kacinci gün transferi acaba ve kaç embriyo transfer edildiMerhaba arkadaşlar,
Ben 2. transferde olumlu sonuç aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Benimkini de tamamına erdirsinamin.
3. Gün embriyosuydu. İlkinde tek embiriyo transfer edilmişti bu sefer riske atmak istemedik ve 2 tane transfer oldu. 7 mayısta kontrol var ozaman göreceğiz kaç tane kese varHayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun. Kacinci gün transferi acaba ve kaç embriyo transfer edildi
Hayırlısı olsun ve sağlıkla olsun inşallah ❤3. Gün embriyosuydu. İlkinde tek embiriyo transfer edilmişti bu sefer riske atmak istemedik ve 2 tane transfer oldu. 7 mayısta kontrol var ozaman göreceğiz kaç tane kese var
Sadece hız problemi varsa tüp bebekte problem olmaz. Yeterki morfoloji güzel olsun. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz ilk muayene yapılıyor rahim ve yumurtaliklarin durumuna göre ilaçlar veriliyor. Adetin 12-14. Günü yumurtalar toplanıp dolleniyir. Kalite ve sayılarına göre de transfer gününe karar veriliyor. 5. Gün transferlerinde başarı daha yüksek. Çünkü embriyo rahime tutunma aşamasına gelmiş oluyor zaten.Merhaba arkadaşlar. Benim de eşimde hız ve sayı sorunu var. O yüzden tüp bebeke yönlendik. Ben çok korkuyorum süreçlerinden biraz bahsedermisiniz. Bende herhangi bi sorun cıkmadı tüm tetkikler yapıldı. Tedaviye ne zaman başlanmalı. Kaç ayda sonuc alınır
Çok teşekkür ederimSadece hız problemi varsa tüp bebekte problem olmaz. Yeterki morfoloji güzel olsun. Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz ilk muayene yapılıyor rahim ve yumurtaliklarin durumuna göre ilaçlar veriliyor. Adetin 12-14. Günü yumurtalar toplanıp dolleniyir. Kalite ve sayılarına göre de transfer gününe karar veriliyor. 5. Gün transferlerinde başarı daha yüksek. Çünkü embriyo rahime tutunma aşamasına gelmiş oluyor zaten.
Sor cnm. Insallah hayırlısı ile herkes pozitif sonuç alsinBayanlar icinizde pozitif sonuc alanlar var ise suan ona bir sorusormak istiyorumm
atiSor cnm. Insallah hayırlısı ile herkes pozitif sonuç alsin