Seninle aynı zamanda olacak transferlerimiz cnm. Nerde tedavi oluyorsunBen de bugün adetin ilk günü salı günü muayenem var her şey yolunda giderse mart ortası transfer ..
Ben ankaradayim anatolia da olacağım. Inşallah pozitif sonuç alırızSeninle aynı zamanda olacak transferlerimiz cnm. Nerde tedavi oluyorsun
Ben dr ankaraya geliyorum tedavi için gen arta. Insallah hepimizin tutunurBen ankaradayim anatolia da olacağım. Inşallah pozitif sonuç alırız
Seninle de aynı başlamış adetlerimiz. Birlikte transfer olacagizbenimde bugun adetin 2 . günü çarşamba muayene günüm.4 . gün bana geç geldi ama o gün gel dediler.
inşallah güzel sonuçlar alırız benim yumurtalar hızlı büyüyor havuz yöntemi uygulanacak rezerv az olduğu için hayırlısı bakalım.Seninle de aynı başlamış adetlerimiz. Birlikte transfer olacagiz
Sizin yumurta toplanacak sanirim. Benim iki kere yumurta toplandi. Dondurulmuş embriyo transferine hazirlaniyoruninşallah güzel sonuçlar alırız benim yumurtalar hızlı büyüyor havuz yöntemi uygulanacak rezerv az olduğu için hayırlısı bakalım.
Insallah hayirlisi ile hepimizin bebeği tutunurBende tekrar deneyeceğim
İnşallah canımInsallah hayirlisi ile hepimizin bebeği tutunur
Hayirli olsun bol bol kaliteli saglikli yumurtalarınız olsun insallahEvet sıfırdan başlıyoruz tedaviye.
amin inşallahHayirli olsun bol bol kaliteli saglikli yumurtalarınız olsun insallah
Canım daha once de yazismistik sanki adetin ne zaman başladı. Kac gun var aramizda.merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..
11 subat reglımjn baslangıcı canımCanım daha once de yazismistik sanki adetin ne zaman başladı. Kac gun var aramizda.
Senin transfere az kalmış.benim bugun teslimin 3. Gunu muayeneye gidiyorum. Hayırlısı ile trasnferlerimiz olsun insallah11 subat reglımjn baslangıcı canım