Mart 2018 de tüp bebek

Bu saydiginiz testlerin ne faydasi var dusugu falan mi engelliyor birde foyatlari nekadar bu testlerin?
Arkadaşım tüp bebekte negatif almış veya pozitif görmüş ama kaybı olanlar ile 35 yaş üstü olanlara kromozom ve genetik tarama yapılıyor embriyo üzerinde yurtdışına gönderilen örnekleri inceliyiorlar ve %97-98 oranla sorun neyse bildiriyor bu embriyo böylece en baştan ayıklaniyor ama pgt ngs yaptırıp sorun olmayan embriyo illa tutacak diye birşeyde yok en azindaa gebelik olursa sağlıklı bir çocuk tasigini biliyorsun ikili üçlü dörtlü testlere ( gebelik döneminde yapılıyor) rahat bir sekilde giriyorsun
Bahcecide embriyo başı en son 350 dolardı 2017 yılında

Anlad
Arkadaşım tüp bebekte negatif almış veya pozitif görmüş ama kaybı olanlar ile 35 yaş üstü olanlara kromozom ve genetik tarama yapılıyor embriyo üzerinde yurtdışına gönderilen örnekleri inceliyiorlar ve %97-98 oranla sorun neyse bildiriyor bu embriyo böylece en baştan ayıklaniyor ama pgt ngs yaptırıp sorun olmayan embriyo illa tutacak diye birşeyde yok en azindaa gebelik olursa sağlıklı bir çocuk tasigini biliyorsun ikili üçlü dörtlü testlere ( gebelik döneminde yapılıyor) rahat bir sekilde giriyorsun
Bahcecide embriyo başı en son 350 dolardı 2017 yılında
Anladim sanirm bunuda dr talep ediyor bizden yapalim diye anlafigim kadariyla tedavi dusunuyorumdabakalim neler gorucez.tesekkrler

kızlar 7 martta transfer olmustum 7. gun kanda 32 cıktı 9. gun 20 suan 14 cıktı kımyasal gebelık:110: 5. gün 1 kalıte 2 adet embrıyo transfer edılmıstı.

doktora ulaşamıyorum hemsırelere ulaşabılıyorum sadece onlarda deger 5in altına dussun negatıfi görelım surecn devamı hakknda doktorla o zmn gorusursunz dedıler. ilaclarada devam edıom. boş yere bncede neyse... acıbadmde yaptrdm ekıpten memnunum ama gece bıle mesaj atsam hep donduler.. Allah vermedı olmadı..

Ümitsizliğe kapılma sonradan değerler normale dönebilir canım. İlaçları bırakma doktorun bırak demediği sürece. Herşeyin bir vakti canım. Üzülme sakın

Ümitsizliğe kapılma sonradan değerler normale dönebilir canım. İlaçları bırakma doktorun bırak demediği sürece. Herşeyin bir vakti canım. Üzülme sakın
basta cok uzuldum de suan uzulmuyorum yıcek ekmegı yokmus belkıde saglıksız hayrsız olacaktı. bugun 12 gunm ama kan fılan bakmadm bıdha hatta suan pazar dıe gezmeye cıktm esımle yarn bıdaha yaptcm 5ın altndysa arayıp ılacları bırakacam önume bakcam. napalım ınsanlar kocaman evlatlarını topraga verıo herkes bı sekılde sınav olacak.. rabbım hakkıyla gecıp ödulunu almayı nasıp etsn hem bu sunyada hem öbur dunyada ınsaallah

Arkadaşlar merhaba. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Benim için okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.

kızlar birşey soracağım. tüp bebekte lucrin kullanıp dondurulmuş embriyo tranferi deneyen oldu mu?
yumurta üretme sürecinde lucrin kullandım ama dondurulmuşta da kullanılıyor mu? eğer öyleyse adetten bir hafta önce başlamak gerekiyor ya . bu sebepten bir ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olan cevap verebilir mi? sadece rahim kalınlaştırıcı mı kullanılıyor?

kızlar birşey soracağım. tüp bebekte lucrin kullanıp dondurulmuş embriyo tranferi deneyen oldu mu?
yumurta üretme sürecinde lucrin kullandım ama dondurulmuşta da kullanılıyor mu? eğer öyleyse adetten bir hafta önce başlamak gerekiyor ya . bu sebepten bir ay daha beklemek istemiyorum. bilgisi olan cevap verebilir mi? sadece rahim kalınlaştırıcı mı kullanılıyor?
Bu benim ikinci transferim yarın olacak.hic lucrin kullanmadım. Ilk transferimde de kullanmamıştım gonal f kullanmıştım. Eğer lucrin yumrtaliklari uyarıp yumurta elde etmek için kullanılıyorsa dondurulmuş tedavide kullanılmaz. Daha bugün sordum ilk transferimde ohss geçirdim bunda öyle bi risk var mi diye. Dondurulmuslarda yumurtaliklar uyarilmadiklari için böyle bi risk yok dedi doktor.

Bu benim ikinci transferim yarın olacak.hic lucrin kullanmadım. Ilk transferimde de kullanmamıştım gonal f kullanmıştım. Eğer lucrin yumrtaliklari uyarıp yumurta elde etmek için kullanılıyorsa dondurulmuş tedavide kullanılmaz. Daha bugün sordum ilk transferimde ohss geçirdim bunda öyle bi risk var mi diye. Dondurulmuslarda yumurtaliklar uyarilmadiklari için böyle bi risk yok dedi doktor.
Yok tatlım bu kistlerin uyumasını sağlayan bi baskılayıcı ilaç bende gonal f kullandım yumurta büyütmek için. Ohss riski yüzünden donduruldu embriyolar şimdi transfer edilecek .

Kizlar birsey soracam ben cumartesi gunu tedaviye basladim karindan igne antibiyotik ve folik asit kullaniyorum yarin kontrolum var doktor bana karindan igneyi 2 ile 7 arasi vurul dedi ben ancak 7 yi 10 geceye yetisebildim ve her gun ayni saatte oldugu icin mecbur oyle devam ettim sizce sorun olurmu

Kizlar birsey soracam ben cumartesi gunu tedaviye basladim karindan igne antibiyotik ve folik asit kullaniyorum yarin kontrolum var doktor bana karindan igneyi 2 ile 7 arasi vurul dedi ben ancak 7 yi 10 geceye yetisebildim ve her gun ayni saatte oldugu icin mecbur oyle devam ettim sizce sorun olurmu
Hangi saaats vurduysan o saatte vurmaya devam et , ilacını takip eden hemşire 20:00 diye yazdısaati 5 ya da 10 gece yapman çok önemli değil,ben hemşireye 20:05 gece yaptım sıkıntı olur mu dedim yok dedi

X