- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 35
Test yaptınız mı acabaCanımm duaalrım senınle. Evet ngs cok mantıklı bır yontem . Ben trabsfer oldum yarın test gunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı acabaCanımm duaalrım senınle. Evet ngs cok mantıklı bır yontem . Ben trabsfer oldum yarın test gunum
Evet sonucum 88 cıktı.. 2 gune tekrarlayacagım dua edın siz ne durumdasınızTest yaptınız mı acaba
tebik ederim arkadaşım sağlıkla gelişsin tutunsun rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağında göstersinEvet sonucum 88 cıktı.. 2 gune tekrarlayacagım dua edın siz ne durumdasınız
inşallah düzenli bi şekilde artsın değerler. Benim salı günü transferim. Bugün progynex igneye basladik çok ağrı yapıyorAden um post: 55253160 .!.:Evet sonucum 88 cıktı.. 2 gune tekrarlayacagım dua edın siz ne durumdasınız
Dayan canımm sonu guzel olacak.. allahın ıznıyle pozıtıf gorecek bu gunlerın karsılıgını alacaksın. Butun agrılar gecıyor en fazla 2 dakıka.. yuregımızdekı agrı ve özlem son bulsun ıns canım dualarm sızlerleHadi
inşallah düzenli bi şekilde artsın değerler. Benim salı günü transferim. Bugün progynex igneye basladik çok ağrı yapıyor
Alah razı olsuncanımHayırlı olsun canım
Amin canım rabbım dıleyen bekleyen herkese nasıp etsın. Hepımızın kucagı bos kalmasın ınstebik ederim arkadaşım sağlıkla gelişsin tutunsun rabbim hayırlısı ve sağlıkla kucağında göstersin
Öyle tabi bizim nasibimiz buymuş inşallah pozitif görelim hepimizDayan canımm sonu guzel olacak.. allahın ıznıyle pozıtıf gorecek bu gunlerın karsılıgını alacaksın. Butun agrılar gecıyor en fazla 2 dakıka.. yuregımızdekı agrı ve özlem son bulsun ıns canım dualarm sızlerle
Çok sevindim.Darısı başımıza.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Evet sonucum 88 cıktı.. 2 gune tekrarlayacagım dua edın siz ne durumdasınız
7.gun itibarı ıle kan ve ıdrarda beta salgılanıyor.Kızlar selam.Yarın 9. Günüm dondurulmyş 5.gün embriyosu.Yarın kan testi yapsam sizce çıkar mı? Ne dersiniz? Eşim pazartesi yurt dılına gidecek.sonucu son güne bırakmak istemiyorum.
İdrara hiç yeltenmedim olumsuz olursa moralim bozulur diye ama sabahtan kan vermeye karar verdim o zaman7.gun itibarı ıle kan ve ıdrarda beta salgılanıyor.
Bugun ıdrardan bakıp yarın kan verebılırsınız
Cnm gorsel tıbbi bır acıklmaİdrara hiç yeltenmedim olumsuz olursa moralim bozulur diye ama sabahtan kan vermeye karar verdim o zaman
Olur tabi benim ilk denememde 9. Gün test istemislerdi zaten.Kızlar selam.Yarın 9. Günüm dondurulmyş 5.gün embriyosu.Yarın kan testi yapsam sizce çıkar mı? Ne dersiniz? Eşim pazartesi yurt dılına gidecek.sonucu son güne bırakmak istemiyorum.
Teşekkür ederimCnm gorsel tıbbi bır acıklma
Adetin 18-23 günleri arasında rahim kalınlığı uygun ise transfer olur arkadaşımMerhaba kızlar dondurulmus larla transfer yaptıran varmı aranız da kaçıncı gün transfer oldu doktorum bana 10 ve ya 15. Gun dedi bugün aletimin 2. Gunu
Benim bu salı 23. Gunu olacak inşallah. Ben de 17-24 diye biliyorumMerhaba kızlar dondurulmus larla transfer yaptıran varmı aranız da kaçıncı gün transfer oldu doktorum bana 10 ve ya 15. Gun dedi bugün aletimin 2. Gunu