Mart 2018 de tüp bebek

Hadi
Aden um post: 55253160 .!.:
Evet sonucum 88 cıktı.. 2 gune tekrarlayacagım dua edın siz ne durumdasınız
inşallah düzenli bi şekilde artsın değerler. Benim salı günü transferim. Bugün progynex igneye basladik çok ağrı yapıyor

Hadi

inşallah düzenli bi şekilde artsın değerler. Benim salı günü transferim. Bugün progynex igneye basladik çok ağrı yapıyor
Dayan canımm sonu guzel olacak.. allahın ıznıyle pozıtıf gorecek bu gunlerın karsılıgını alacaksın. Butun agrılar gecıyor en fazla 2 dakıka.. yuregımızdekı agrı ve özlem son bulsun ıns canım dualarm sızlerle

Dayan canımm sonu guzel olacak.. allahın ıznıyle pozıtıf gorecek bu gunlerın karsılıgını alacaksın. Butun agrılar gecıyor en fazla 2 dakıka.. yuregımızdekı agrı ve özlem son bulsun ıns canım dualarm sızlerle
Öyle tabi bizim nasibimiz buymuş inşallah pozitif görelim hepimiz

Kızlar selam.Yarın 9. Günüm dondurulmyş 5.gün embriyosu.Yarın kan testi yapsam sizce çıkar mı? Ne dersiniz? Eşim pazartesi yurt dılına gidecek.sonucu son güne bırakmak istemiyorum.

Kızlar selam.Yarın 9. Günüm dondurulmyş 5.gün embriyosu.Yarın kan testi yapsam sizce çıkar mı? Ne dersiniz? Eşim pazartesi yurt dılına gidecek.sonucu son güne bırakmak istemiyorum.
7.gun itibarı ıle kan ve ıdrarda beta salgılanıyor.
Bugun ıdrardan bakıp yarın kan verebılırsınız

Eklentiler

• 3DE4CCDC-265D-41A8-B9A6-78B8ABB5F6CF.png
    3DE4CCDC-265D-41A8-B9A6-78B8ABB5F6CF.png
    138,5 KB · Görüntüleme: 115
Olur tabi benim ilk denememde 9. Gün test istemislerdi zaten.

Merhaba kızlar dondurulmus larla transfer yaptıran varmı aranız da kaçıncı gün transfer oldu doktorum bana 10 ve ya 15. Gun dedi bugün aletimin 2. Gunu

X