Mart 2018 de tüp bebek

Rabbim hepinize pozitif sonuçlar versin inşallah. Problem olmazsa bende nisan gibi başlayacağım. Rabbim sonumuzu hayır etsın

Kızlar selam dün adetin 15. ilaçlarım 14.günüydü
kontrolüm vardı rahim kalınlığım 6mm çıktı nasıl sizce
doktorum climare forte bant verdi. dün 2 tane yapıştırdım bugünde 2 tane yapıştırdım
Bu 2.denemem ilk denememde vermemişti bu bantlardan. Neden şimdi acaba ?
Yarın yine kontrolüm var.

Kızlar merhaba, bugün yumurtalarım toplandı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?

Kızlar merhaba, bugün yumurtalarım toplandı. 12 yumurta toplamışlar. Bende pcos var, o nedenle de dondurulmuştan transfer dediler en başta. Toplanan 12 tanenin kaçı olgun kaçı değil yarın bilgisini vereceklermiş. Benim kafama takılan en son muayenede sadece sağda 20 yumurta vardı 17 mm ve üstü civarı, solda da 9-10 tane vardı boyutları hatırlamıorum. Hepsini toplıcaz demişlerdi, bugün sordum işlemden sonra gelişen yumurta sayım daha çok denmişti die hemşireye dr uygun boyuttakileri almıştır dedi. Hepsi olgun mu bu yumurtalarınozaman dedim, hayır yarın belli olucak dedi. Benzer durum yaşayan var mı?
Ben dr pcosluyum benim 15 yumurta toplandı 12si olgun çıkmıştı. Ama 17 mm üstünde yumurtanın bırakılacağını sanmıyorum

tatlım benim enson kontrolde 26 yumurta saymışlardı ama 14 tane topladılar en büyük olanları toplamışlar. folikülleri boşaltınca ohss riski arttığından tümünü toplamamışlar zaten toplanmayan yumurtalar ilk adetle kayboluyor. senin sağlığın için doğru olan yapılmış bence 14 yumurtayla bile bayağı sorun yaşadım ben iyiki hepsini almamışlar.:KK31:

Merhaba arkadaşlar, 1 martta dondurulmuş embryodan transferim oldu. Heyecanlı bekleyişim devam ediyor. Bu sabah estradiol ve progesteron için kan testi yaptırdım est-184 prg-11,5 geldi ve doktorum progestan iğneye başlayalım ve her sabah aldığım 3 ader estrofem tableti 5 e çıkaralım dedi olması gereken değerler nedir benimkiler çok mu düşük anlamadım ama biraz moralim bozuldu. Gelecek hafta gebelik testi için kan vereceğim umarım sonuç sevindirici olur Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar, 1 martta dondurulmuş embryodan transferim oldu. Heyecanlı bekleyişim devam ediyor. Bu sabah estradiol ve progesteron için kan testi yaptırdım est-184 prg-11,5 geldi ve doktorum progestan iğneye başlayalım ve her sabah aldığım 3 ader estrofem tableti 5 e çıkaralım dedi olması gereken değerler nedir benimkiler çok mu düşük anlamadım ama biraz moralim bozuldu. Gelecek hafta gebelik testi için kan vereceğim umarım sonuç sevindirici olur Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım hayırlı olsun transferin, inş olumlu sonuçlanır. Dondurulmuştan embriyo transferi nasıl oluyor? Benim de dondurulmuştan olacak. Kaçıncı gün gidiyorsun, kaç günde bir muayene oluyor, hangi ilaçları kullandın? Kaçıncı gün transferin oldu?

Bende dördündüncü denememe başlıycam adet olunca . Ben alışmışım sıradan biley gibi geliyor artık. Benimkisi tekrar denemem boş iş gibi geliyo ama ya tutarsa diye deniycem bakalım. Sorunumuz belli değil.

Canım hayırlı olsun transferin, inş olumlu sonuçlanır. Dondurulmuştan embriyo transferi nasıl oluyor? Benim de dondurulmuştan olacak. Kaçıncı gün gidiyorsun, kaç günde bir muayene oluyor, hangi ilaçları kullandın? Kaçıncı gün transferin oldu?
Selam.Adetin ilk günü gittim muayeneye. sabah aç karna 3 adet estrofem, sabah akşam crinone jel birde gece yatarken progestan tablet başladık hemen. 13.gün de transfer oldu. Trensferin 6. günü de kan testi yapıldı ve dediğim şekilde ilaç dozları değiştirildi. Bugün progestan iğnenin 2.sini yaptırdım. İğneyi yaparken acı olmadı ama ertesi sabah öyle bi acıyla uyandım ki anlatamam size. Sağ kalçam mosmar oldu çürüdü zannettim tabi görünüşte bişey yok/öyle bi acı.. Burada okuduğum kadarıyla progestan iğnenin böyle etkileri olabiliyormuş bebişler için dayanıcaz artık. Tabi herkes için iğne zorunlu değil. Umarım sende ihtiyaç olmaz.

İnşallah
Bende dördündüncü denememe başlıycam adet olunca . Ben alışmışım sıradan biley gibi geliyor artık. Benimkisi tekrar denemem boş iş gibi geliyo ama ya tutarsa diye deniycem bakalım. Sorunumuz belli değil.
inşallah bu sefer olur.dua edicem senin için. Hamilelik hiç gerçekleşmiyor mu yoksa kısa bi süre sonra sonlanıyor mu??

İnşallah
Hangi şehir/hastanede tedavi oluyorsunuz??

merhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?

merhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?
Yok canım olmaz ama kayısı ye ve bol su iç çok iyi geliyor

oh ya tutacaksa tutacak ama ıste ınsanın ıcı rahat etmıo sabahtan berı mesajları okuyup duruyorum nasıl gececek bu on gün. beklemek tedavı surecındn daha zormus

X