Mart 2018 de tüp bebek

Bu sabah kan verdim negatif çıktı malesef. 2 gün sonra tekrar bakabilirim. Ama ara bi değer de değilmiş. O yüzden ilaçları kesip gelecek ay tekrar deneyeceğiz sanırım. Hayırlısı
CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN YAKUN ZAMAN DA DOLSUN KUCAĞIN İNŞALLAH :KK43: KAÇINCI GÜN EMBRİYOSUYDU CANIM Bİ DE 2 TANE MİYDİ TRANSFER SAYISI

merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..

merhabalar arkadaşım ngs pgt yaptırmak en güzeli bende keşke yaptırsaydım diyorum
benimde kontrol cuma günü olacak herşey yolunda ise 19-21 mart arası transfer olur

merhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?

canım kuru kaysı aç karnına ısla ye ve kefir tüket kızkardeşim acıbademde yaptırdı tüp bebek dr önermişti kabızlık için

Sanırım tedavi kişiye özel oluyor. Ben 3. Gün gittim muayene oldum cyclo-progynova verdi. Her gün 3 tane yarın 2. Muayenem var bo sorun yoksa crinone jel başlayacak. Haftasonu da transfer..

tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım benimde cuma kontrol onu takip eden günlerde transfer olacak hayırlısı ile inşallah rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder birbirimize

Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem
cumaya kontrol var rahim kalınlığı ve hormonlara bakılacak
eğer uygun ise öbür hafta içi tranferim olacak inşallah

bu süreçte hergün ceviz proteinli besinler yiyiyorum
bol bol su içiyorum. arı sütü polen tüketiyorum
d3 vitamin kullanıyorum inşallah bunlar hayırlı ve sağlıklı gebelik haberi olmak için yeterli olur

Tüm arkadaşlara bu süreçte sabır ve güç diliyorum
birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Canımm duaalrım senınle. Evet ngs cok mantıklı bır yontem . Ben trabsfer oldum yarın test gunum
allah razı olsun arkadaşım
öylemi evde test yaptın mı inşallah güzel haberlerini alırız
nerde tedavi gördünüz

Şuan ne kadar üzülme desemde üzüleceksin biliyorum. Bak ben dördüncüye başaladım hiçte üzülmüyorum çünkü normal çiftler her ay hamile kalabiliyor mu. Tabiki hayır. Bizim her denememiz normal çiftlerin bir ayda hamile kalabilecek yüzdesine eşit. Yani ilkinde olmayabilir bence altı denemeye kadar normal görüyorum ben. Üzülme sakın. Herşeyin vakti zamanı var canım gelecek inş seni çok bekletmeden yormadan

merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..
Ngs nin maliyeti nekadar ? Nerede yaptırdınız?

Normalde 26 günde bir adet olurum, bu ay tedaviye başlayacağım ya 30 gün oldu hala adet olamadım :halay: normalde hiç adet olmak istemem belki hamileyimdir diye, şimdi de olamıyorum bi türlü :)

Selam kızlar.transferin 6. Günündeyim ama öyle sinir atakları yaşıyorumki öyle böyle değil.normalde de regl öncesi gergin olurum ana bu sefer pik yaptı.ilaçlar mı yapıyor acaba??

Arkadaşlar nasılsınız,bizim ilk deneyimimiz olacak ikinci ignemi vurdum, ben çalışıyorum ,heyecanlıyım sizler nasılsınız kimseye söylemedim sizlerle paylaşmak istiyorum

Arkadaşlar nasılsınız,bizim ilk deneyimimiz olacak ikinci ignemi vurdum, ben çalışıyorum ,heyecanlıyım sizler nasılsınız kimseye söylemedim sizlerle paylaşmak istiyorum
Kimseye soylememek en iyisi. Hayırlı olsun inşallah hakkınızda. Benim ikinci denemem olacak. Ilk denemeden bi kızım var çok şükür. Çok umutluyum pozitif düşünelim. Benim de salı günü transferim olacak heyecanlıyım.. .

X