- 26 Mart 2017
- 550
- 1.086
tesekkur ederımYok canım olmaz ama kayısı ye ve bol su iç çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederımYok canım olmaz ama kayısı ye ve bol su iç çok iyi geliyor
çok geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin üzülme bir kapı açar rabbim. türkiyede hiç akrabanız yok mu? orada kal. şimdi aşağı yukarı her yerde var tüp tedavisi.ilk tüp bebekte kese gözüktü kalp atımı olmadı kürtAj oldum. Bu arada almanyada yaşıyorum. İlkini almanyada yaptırdım. İkincisi Pırak ta yaptırdım almanyada embriyoya genetik yasak mış. O yüzden oraya gittik almanyaya sınır olduğu için orayı tercih ettik yedi embriyo teste gitti dört 6. Gün AA kalite geldi iki kız iki erkek. Kimyasal gebelik oldu sonra üçüncüde yine aynı yerde dondurulmuş embiyo konuşdu. Ve hiç tutmadı. ilk tüp bebekte ohss oldum üç hafta hastanede yattım. Ölümden döndüm kızlar. Pes etmedimmm. Bu arada güzel düşüncen için çok teşekür ediyorum. Dualarım sizlerle
Benim tedavi gördüğüm merkezde misafirhane var şehir dışından ve yurtdisindan çok hastası var umarım güzel sonuçlanırHayırlısı demeyi öğreniyo insan zamanla. Kimsede kalmak istemiyorum otelde kalcaz. İnş olurda bu defa gerek kalmaz.
Sanırım tedavi kişiye özel oluyor. Ben 3. Gün gittim muayene oldum cyclo-progynova verdi. Her gün 3 tane yarın 2. Muayenem var bo sorun yoksa crinone jel başlayacak. Haftasonu da transfer..Canım hayırlı olsun transferin, inş olumlu sonuçlanır. Dondurulmuştan embriyo transferi nasıl oluyor? Benim de dondurulmuştan olacak. Kaçıncı gün gidiyorsun, kaç günde bir muayene oluyor, hangi ilaçları kullandın? Kaçıncı gün transferin oldu?
Dondurulmuş embriyo transferine mi yoksa yumurta toplama icin mi hazirlaniyorsunuzBen doğum k. Hapına başladım
Ben de kullandım. Dondurulmuş embiriyo transferinde.sizde önce adtin ilk günü doğum kontrol hapı kullandınız mı.
Ben kullandım canımsizde önce adtin ilk günü doğum kontrol hapı kullandınız mı.
Kizlar merhaba. Ben bugün tedaviye başladım. Gonal-f, monopur ve Lucrin kullaniyorum. Günde 4 tane igne vuruluyorum. Sabah akşam koldan Lucrin, Akşam gobekten Gonal-f, akşam kalçadan Menopur. Menopuru hastanede vuruluyorum. Bugün hepsini hastanede vuruldum. Sabah ilk defa deneyecegim koldan :) umarım yapabilirim :) Cuma çağırdı usg ve kan testi icin. Ben gün aşiri çağırır diye düşünüyordum. Ya ben sizlere bir şey soracagim. Bu iğneleri ayni saatte vurulmak gerekiyormus ya. Mesela 15- 20 dakika once sonra olsa fark eder mi? Ben biraz pimpirikliyim de kafama takildi. Bugun hastanede yaptirdim ama yarin aksam kendim yapacagim alismak icin koldan ve gobekten.Hastane eve 15 dk. yurume mesafesinde. Aracimiz da olmadigi icin hastaneden gelene kadar 15 dk.falan tedaviyi olumsuz etkiler mi acaba :))
Canım sonucun nedir 12 gün olmuşBen de kullandım. Dondurulmuş embiriyo transferinde.
Öyle dakikalarca ıkınmayacaksin demisti bana hemsire...bende de oldu kabizlık ama ılık suya 2 kayisi attim yumusayinca kayisiları yedim suyunu ictim cok faydasını gördummerhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?
Aynen canim en sinir bozucusu beklemwk ve surekli forum okuyorsun ve cok kafan karişıyor, surekli belirti arayip kendini dinliyorsun..İste sakin durmak lazim ama oda cok zor..Umarım hayirlı haberler alirsinoh ya tutacaksa tutacak ama ıste ınsanın ıcı rahat etmıo sabahtan berı mesajları okuyup duruyorum nasıl gececek bu on gün. beklemek tedavı surecındn daha zormus
ılk gun yasadım sonra şurup ıctm gectı cok sukur. bugun 6. gunum cok heycanlıyımmm Allahım sonucu hüsran olmasın lütfennnnnnnAynen canim en sinir bozucusu beklemwk ve surekli forum okuyorsun ve cok kafan karişıyor, surekli belirti arayip kendini dinliyorsun..İste sakin durmak lazim ama oda cok zor..Umarım hayirlı haberler alirsin
Bu sabah kan verdim negatif çıktı malesef. 2 gün sonra tekrar bakabilirim. Ama ara bi değer de değilmiş. O yüzden ilaçları kesip gelecek ay tekrar deneyeceğiz sanırım. HayırlısıCanım sonucun nedir 12 gün olmuş