- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 34
CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN YAKUN ZAMAN DA DOLSUN KUCAĞIN İNŞALLAHBu sabah kan verdim negatif çıktı malesef. 2 gün sonra tekrar bakabilirim. Ama ara bi değer de değilmiş. O yüzden ilaçları kesip gelecek ay tekrar deneyeceğiz sanırım. Hayırlısı
Tek embiriyoydu 3. gün. Ben ikiz istemiyorum sanırım bi sonrakini de tek deneriz.CANIM COK GEÇMİŞ OLSUN YAKUN ZAMAN DA DOLSUN KUCAĞIN İNŞALLAHKAÇINCI GÜN EMBRİYOSUYDU CANIM Bİ DE 2 TANE MİYDİ TRANSFER SAYISI
HAKLISIN CANIM ZORLUĞU VAR TABİKİ RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN Bİ GÜNTek embiriyoydu 3. gün. Ben ikiz istemiyorum sanırım bi sonrakini de tek deneriz.
Olmaz olmaz pozitif düşun hisset onu, karnını sev ve dua et...ben öyle yaptim şüķür pozitif..ılk gun yasadım sonra şurup ıctm gectı cok sukur. bugun 6. gunum cok heycanlıyımmm Allahım sonucu hüsran olmasın lütfennnnnnn
Evet ilk denemeHAKLISIN CANIM ZORLUĞU VAR TABİKİ RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN Bİ GÜNBENİM DE İLK DENEMEM NİSANDA OLACAK ALLAHIN İZNİYLE SENİN İLK DENEME MİYDİ
merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..
merhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?
Sanırım tedavi kişiye özel oluyor. Ben 3. Gün gittim muayene oldum cyclo-progynova verdi. Her gün 3 tane yarın 2. Muayenem var bo sorun yoksa crinone jel başlayacak. Haftasonu da transfer..
Canımm duaalrım senınle. Evet ngs cok mantıklı bır yontem . Ben trabsfer oldum yarın test gunummerhabalar arkadaşım ngs pgt yaptırmak en güzeli bende keşke yaptırsaydım diyorum
benimde kontrol cuma günü olacak herşey yolunda ise 19-21 mart arası transfer olur
allah razı olsun arkadaşımCanımm duaalrım senınle. Evet ngs cok mantıklı bır yontem . Ben trabsfer oldum yarın test gunum
Ngs nin maliyeti nekadar ? Nerede yaptırdınız?merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..
Atasehır memorıal. Embrıyo basına 270 dolarNgs nin maliyeti nekadar ? Nerede yaptırdınız?
Ngs nin maliyeti nekadar ? Nerede yaptırdınız?
Kimseye soylememek en iyisi. Hayırlı olsun inşallah hakkınızda. Benim ikinci denemem olacak. Ilk denemeden bi kızım var çok şükür. Çok umutluyum pozitif düşünelim. Benim de salı günü transferim olacak heyecanlıyım.. .Arkadaşlar nasılsınız,bizim ilk deneyimimiz olacak ikinci ignemi vurdum, ben çalışıyorum ,heyecanlıyım sizler nasılsınız kimseye söylemedim sizlerle paylaşmak istiyorum