Mart 2018 de tüp bebek

ilk tüp bebekte kese gözüktü kalp atımı olmadı kürtAj oldum. Bu arada almanyada yaşıyorum. İlkini almanyada yaptırdım. İkincisi Pırak ta yaptırdım almanyada embriyoya genetik yasak mış. O yüzden oraya gittik almanyaya sınır olduğu için orayı tercih ettik yedi embriyo teste gitti dört 6. Gün AA kalite geldi iki kız iki erkek. Kimyasal gebelik oldu sonra üçüncüde yine aynı yerde dondurulmuş embiyo konuşdu. Ve hiç tutmadı. ilk tüp bebekte ohss oldum üç hafta hastanede yattım. Ölümden döndüm kızlar. Pes etmedimmm. Bu arada güzel düşüncen için çok teşekür ediyorum. Dualarım sizlerle

Şimdi adeti bekliyorum yine almanyada deniycem. Olmazsa yazın türkiye gelcez. Ama türkiye bizim için çok zor olacak. Eşimin izni yok kalacak yer yok baya sıkıntı bizim için.

çok geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin üzülme bir kapı açar rabbim. türkiyede hiç akrabanız yok mu? orada kal. şimdi aşağı yukarı her yerde var tüp tedavisi.

Hayırlısı demeyi öğreniyo insan zamanla. Kimsede kalmak istemiyorum otelde kalcaz. İnş olurda bu defa gerek kalmaz.

Sanırım tedavi kişiye özel oluyor. Ben 3. Gün gittim muayene oldum cyclo-progynova verdi. Her gün 3 tane yarın 2. Muayenem var bo sorun yoksa crinone jel başlayacak. Haftasonu da transfer..

merhaba bnde dün transefrimi yaptırdım fakat kabızlık problemı yasadım şurup vermıstı doktorum ama etkısını gosterene kadar boraz ıkındım tutunma ıcın bı problem olur mu acaba ?
Öyle dakikalarca ıkınmayacaksin demisti bana hemsire...bende de oldu kabizlık ama ılık suya 2 kayisi attim yumusayinca kayisiları yedim suyunu ictim cok faydasını gördum

oh ya tutacaksa tutacak ama ıste ınsanın ıcı rahat etmıo sabahtan berı mesajları okuyup duruyorum nasıl gececek bu on gün. beklemek tedavı surecındn daha zormus
Aynen canim en sinir bozucusu beklemwk ve surekli forum okuyorsun ve cok kafan karişıyor, surekli belirti arayip kendini dinliyorsun..İste sakin durmak lazim ama oda cok zor..Umarım hayirlı haberler alirsin

Aynen canim en sinir bozucusu beklemwk ve surekli forum okuyorsun ve cok kafan karişıyor, surekli belirti arayip kendini dinliyorsun..İste sakin durmak lazim ama oda cok zor..Umarım hayirlı haberler alirsin
ılk gun yasadım sonra şurup ıctm gectı cok sukur. bugun 6. gunum cok heycanlıyımmm Allahım sonucu hüsran olmasın lütfennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…