Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

10/30 bugün ağrılar devam ediyor

kızlar bende bu videoyu , 1 ay once görmüştüm ve size inanılmaz birşey diyeyim ben 3 kere yaptım minicikte olsa bir değişim gördüm müthiş! plates de yapıyorum karın için bacak çin ama bu müthiş hergun düzenli aç karnına yapıldıgında müthiş değişim görürsünüz hadi inşallah

ben devam ediyorum halaaantaaaa

yaptığınız video ilk sayfada linki verilen video mu arkadaşlar

eğer o değilse hangi videoyu yapıyorsanız yazar mısınız lütfen

google a mari winsor buns thigh yazın çıkıyor zaten video ben dailymationdan yapıyorm

videoyu izledim.ben de aranıza katılmak istiyorummm :)basenlerimden kurtulmam lazım artık

kızlar biraz önce yptım videodaki egzersizleri.gerçekten bayaa yakıyo :) günde 1 yada 2 kez yapıcam artık hergün.siz de bana destek olun :) birlikte yapalım canlar :)

Aramiza hosgeldiniz:)) yasiniz.boyunuz ve kilonuzu ogrenebilir miyim acaba? :))

teşekkürler

yaş 21
kilo 56
boy 1.58

ölçüler
bel 74
basen 99
bacak (üst bacak) 61

düzenli olmasada haftada 1.2 mez leslie 3 veya 5 mil yapıyorum ardından 15 dk kondüsyon bisiklet sürüyorum
benim bacaklar genetik kalın olduğu için eritmesi çok zor

Benim yasim 18.boy 1.50 (kisayim malesef) kilom 50. Bel 65.kalca 97. Benim de bacaklarim cok kalin.ama birlikte eritiriz insallah :)

Topiği açan kişiyim ve elimde olmayan sebeplerden dolayı ortadan kaybolmuştum şimdi geri döndüm..yeni baştan başlıyorum.Mari winsor pilates buns&thingh için şimdilik en az 60 gün şartlandırdım kendimi.bugün 1/60 yaptım.çok faydasını görmüştüm.katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum.Yanında jillian michaels 30 day shred e başladım.ondaki programımda her 3 level toplamda 10 ar günden 30 gün.devam programını bitince kararlaştıracağım.Beni yanlız bırakmazsanız sevinirim..

benimde internetim gittiği için yapamamıştım
şimdi bende başlıyorum

1. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…