- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
merhaba canım evet hala devam ediyorum ama dediğim gibi en çok çalıştırdığını düşündüğüm bikaç hareketi yapıyorum ben tamamını yapmıyorum. ama üşengeçlikten yapmıyorum tamamı yapılsa daha iyi tabi :)
kalçalarım istediğim ölçüye gelene kadarda yapmaya devam edicem
harika sonuç
bu videoyu bende indirdim. bir kere yarıya dek yaptım nasıl yandıcallaneticsle devam edeyim o zaman buna.
teşekür ederim canım :) bencede başlamalısın özellikle callaneticsle birlikte yaparsan süper sonuçlar alırsın. zaten dediğin gibi yaparken cayır cayır yanıyo bunu hissetmek motive ediyo
bende senin topiğini okuyodum şimdi alkali diyete başlamayı düşünüyorum yarın kitabını alacağım :)
hangi hareketler en cok basen calıstırıyor peki?
anladım canım teşekkürleren çok çalıştıranlar yan uzanırken son 2 hareket (ayakların havada diz kapağının yerde olduğu hareket), diğeri ayaklar bitişik ayrılmadan diz kapağını açıp kapayarak yapılan makas hareketi, normal makas hareketi( bacaklar katlıyken olan) ve daire hareketi ( hem büyük hem küçük olanı ). umarım anlatabilmişimdir
beklerim. çok mutlu olurum.
Basenler ne durumda canım 30 kez yapmışsın varmı bi incelme :)
Google'da aratırsan video sitelerinde var zaten indirmene bile gerek yok..
Tienen'ciğim ,senin öz disiplinini ,azmini ,odaklanma gücünü,kendine yaptığın bu yatırımları çok takdir ediyorumSevgiler...
Tienen ben de katılıyorum sana daha doğrusu buraya da günlük şeklinde yazayımki yaptıklarım karışmasın, 28 aralıkta başlamıştım bugün 10. günüm benim de, zaten daha önceden hergün call veya kafama göre pilates hareketleri yaptıgım için -ilk 2 gün bekledim ama- pek yanma olmadı. Şimdi pek vaktim olmayacak akşamları bununla yetineyim diyorum. Sana katılarak ve buraya yazarak ta düzenli bir şekilde gitsin. Birbirimizi de teşvik edelim.
Bir de alt bacak için de hareket sorucam belki bilirsin? Link ya da hareket var mmı bildigin?