Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

hangi hareketler en cok basen calıstırıyor peki?

harika sonuç

bu videoyu bende indirdim. bir kere yarıya dek yaptım nasıl yandı callaneticsle devam edeyim o zaman buna.

teşekür ederim canım :) bencede başlamalısın özellikle callaneticsle birlikte yaparsan süper sonuçlar alırsın. zaten dediğin gibi yaparken cayır cayır yanıyo bunu hissetmek motive ediyo
bende senin topiğini okuyodum şimdi alkali diyete başlamayı düşünüyorum yarın kitabını alacağım :)

beklerim. çok mutlu olurum.

hangi hareketler en cok basen calıstırıyor peki?

en çok çalıştıranlar yan uzanırken son 2 hareket (ayakların havada diz kapağının yerde olduğu hareket), diğeri ayaklar bitişik ayrılmadan diz kapağını açıp kapayarak yapılan makas hareketi, normal makas hareketi( bacaklar katlıyken olan) ve daire hareketi ( hem büyük hem küçük olanı ). umarım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
anladım canım teşekkürler

Alkali dieti de nedir?
Kızlar bende bu egzersize başlamak istiyrm ama diet yaparak mı sonuc aldınız?duzenli olarak yazanlar varmış birdenbire neden bıraktılar acaba yazmayi

Basenler ne durumda canım 30 kez yapmışsın varmı bi incelme :)

Google'da aratırsan video sitelerinde var zaten indirmene bile gerek yok..

evet canım baya incelmistii :) ben yine baslıycam bu videoyu herkese öneriyorum gerçekten etkili basen ve kalca eritmek isteyenlerr yapmalılar...

5/30 olduu ama kimse yapmıyo galiba benim dısımda

merhaba bende başlamak istiyorum.ama youtube dan araştırdım videolar 7 dk. saanırım bu kadar kısa değildir.
linkini yollayabilir misiniz?

ben sadece buns thigh yapıyorum dailymationda video var.bugün 6/30

Son düzenleme:
Tienen'ciğim ,senin öz disiplinini ,azmini ,odaklanma gücünü,kendine yaptığın bu yatırımları çok takdir ediyorum Sevgiler...

Tienen'ciğim ,senin öz disiplinini ,azmini ,odaklanma gücünü,kendine yaptığın bu yatırımları çok takdir ediyorum Sevgiler...

çok teşekkür ediyorum :)

bugün 7/30

Son düzenleme:
bugün 8/30 bacaklarımda da ağrı var :)

Tienen ben de katılıyorum sana daha doğrusu buraya da günlük şeklinde yazayımki yaptıklarım karışmasın, 28 aralıkta başlamıştım bugün 10. günüm benim de, zaten daha önceden hergün call veya kafama göre pilates hareketleri yaptıgım için -ilk 2 gün bekledim ama- pek yanma olmadı. Şimdi pek vaktim olmayacak akşamları bununla yetineyim diyorum. Sana katılarak ve buraya yazarak ta düzenli bir şekilde gitsin. Birbirimizi de teşvik edelim.
Bir de alt bacak için de hareket sorucam belki bilirsin? Link ya da hareket var mmı bildigin?

Nivea Body ile Dinamik Sabahlar part 2 - YouTube bak bu videoda bacak hareketleri var. belki işine yararlar birlikte yapmak daha iyi yalnız değilsin

9/30 olacak bugün insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…