Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

ben de burdayimmmmmm......ben duzenli yapamadim.yarin ben de basliyorummmmm :) dilsah sen bu hareketlri yaptiginda 60 gunde incelme oldumu gercekten?

selam kızlar zamanında mari winsorla çok haşır neşir olmuştum şimdi tekrar kavuştuk :) 55 kiloyum boyum 1.67 3 kilo verdim 1 ayda herkes inanılmaz inceldiğimi söylüyo ama ben hala istediğim popoya sahip değilim sıkılaşmak için winsora başlıorum. 2 yıl önce yapmıştm inanılmaz fayda gördüm tekrar başlıorum. ilk buns-thighi yapıorum sonra advanced slimming videosunu yapıorum 40dkya tamamlanmış oluyor. bakalım neler olucak. bugün yapınca 2/60

Bugüm 1/60'ı yaptımm.
Brazil butt liftle birlikte yapıyorum. Popoya bukadar hücumdan sonra bana olumlu bir cevap verir diye umuyorum :KK1::KK1:
Hatta bugün spor işini abartıp bunlara ek olarak yarım saat yürüyüş ve slim&six pack de yaptım. Evde olmak ne güzelmiş bol sporla değerlendirdim :)

Egzersizleri yapmaya baslayamadm bir turlu.ama yarin baslayacagim insallah.yeni sloganim:yiyerek mutlu olacagima, giyerek mutlu olayim :)))

Egzersizleri yapmaya baslayamadm bir turlu.ama yarin baslayacagim insallah.yeni sloganim:yiyerek mutlu olacagima, giyerek mutlu olayim :)))[/QUOTE

acayip tuttum bu sloganı ,çoooook doğru söylüyorsun şimdiye kadar yiyeceğimizi yedik zaten ,ahhh ahhhh ben de yapmak istiyorum ama 1,5 yaşında bi oğlum var maalesef yaptırmıyo bişi ,ben de eşime diyorum ki günde 1,5 saat bak ta ben de yürüyüş yapayım ,yürüyüşünde kalçaya çoooooooooook etkisi var ...

9.....................

kimse yapmıyor mu benden başka ?
hiç sıkmayan bir video ve sanki işe yarıyor.
hareketleri yaparken insan hissediyor zaten :)

ben hala yapıyorum mari.Etkisi büyük devam edin ben artık normal günlük hareketim haline getirdim suan 70 küsürlerdeyim...

Sınavlarım olduğu için düzelnli yapamıyorum.
Ama diyetle beraber yaptığım için 30 gün hedef koydum şimdilik kendime.
Ayrıca 18 dk çabucak geçiyor. Zevkli :))

Merhaba arkadaşlar,

yazın fizik tedavi görmüştüm ve mucize gibi gelmişti bana.Kalça ve bacak egzersizleri vermişti doktorum.Şimd, ben de Mari Winsoru ve

kendi hareketlerimi tekrar düzenli olarak yapmak isityorum.Amacım kilo vermek değil,zaten epey bir miktar verdim ve 5-6 sını geri

aldım.Onlar da benimle kalabilirler :)Yarından itibaren baslayacağım.Bilen arkadaşlara bir sey sormak istiyorum yalnız benim yaptıgım

germe ,kalca vs hareketlerde diyelim ki bacagınızı kaldırdınız,bu vıdeodakıler gıbı hemen ındırmıyorsunuz.Kaldırdıgınız noktada tutmaya

çalısıp 5 e kadar sayıyorsunuz.Fizyoterapistim o sekilde yaptırmıstı ve ancak öyle etkili oldugunu söylemişti.Bu hareketleri de aynı sekılde

tutup 5 e kadar sayarak yapsak bır zararı olur mu sizce? Belki bilgisi olan vardır.

Herkese kolay gelsin :)

Bu arada videoları koyan arkadaşlara teşekkürler :)

mrb arkadaşlar bende basenlerden ve kalçamdan baya bi muzdaribim. bahsettiğiniz bu videolara nerden ulaşabilirim acaba bende bugünden başlamak istiyorum vakit kaybetmeden. yardımcı olurmusunuz bana ....

dailymationda var videosu yazın googlea cıkıyor zaten :) ben daha yapmıyorum şuan istediğim şekilde basenim ama büyürse hemen korumaya gecicem kendimi etkisini muhakkakki göreceksiniz

ben de yapkmıştım canım baya da kilo vermiştim.. Ama daha çok pilates değilde aerobik gibi bu kadının egzersizleri

X