canım bunların hepsini bir arada nasıl yapacaksın. 4 gün öğlen jilian yaptım akşamları 1 saat yürüyüş yaptım ve pilim bitti. 17 aylık kızım var onunla ilgilenecek gücüm kalmadı. önce jilian ı bırktım ve şimdi ramazan olduğu için yürüyüşte yapamıyorum. ramazanda jilian a tekrar başlamayı düşünüyordum ama yemek sonrası rehavet ve kızım uyuduktan sonra dinlenme isteği buna engel oldu.
Ben varım ben şikayetçiyim kahrolası basenlerimden.Cnm bu Mari Winsorun yine lastikle yapılan buns&thigs versiyonu vardı youtube da göremedim sen lastiksiz olanınımı yapıyorsun.Lastikle daha etkili oluyodu benimde bi 5 haftaya yakın yapmışlığım vardı Ebru'nun arkasından bu videodakileride yapmıştım zamanında.
Bu arada Brazilin linkini gönderdim indirebildin mi?
İşte o yan yatılan hareketleri lastikle yapıyodu ve sanırım ileri versiyonuydu platesin.Başka daha önce üye olduğum bir siteden indirmiştim şimdi yok linkleri.Neyse bunlarda iyi bir sürü video oldu hangisini yapacağımı şaşırdım.Hepside etkili egzersizler buda çok iyi yormayan bir egzersiz bakalım vakit ayırabilirsem yapmaya çalışıcam.benim yaptığımda lastik yok genel olarak yan yatılarak yapılan bacak hareketleri 18 dakika sürüyor.
www.dailymotion.com/.../xfgrjv_mari-winsor-pilates-...
brazilin linkini indiremedim.felaket virüs var.hiç bir yerdede bulamadım.önümzdeki 2 ay boyunca bunlarla idare ederm diyorum.
şu an o kalça ve basenlerim felaket yanıyor.
sende bu gün yap senin 1/60 olsun.yorumları paylaşırız.