Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

araya bayram girince bakamadım buraya..memlekete gittik geldik..haliyle spor da kaldı (
ama beslenmeye yine dikkat ettim 62 kiloydum şimdi 60 kiloyum..tekrar spora başlayacağım..5 kilo fazlam var onu da verebilirsem süper olacak sizler neler yaptınız arkadaşlar ??

28/60 arada mola vererek yapmaya basladım benim dısımda devam eden yok galiba :)

9 gün aradan sonra 30/60la devam edicem tabi bu 9 gün içinde mari winsordan bazı hareketleri çalıştım

bayanlar bende bu videodan yapıyorum ama cok sık ara verıyorum bırakmadan devam edenler sonuc alabıldınızmı

Selam bayanlar verdiğiniz linklerden indiremiyorum dvdsini nereden bulabilirim biliyor musunuz acaba ?

daha önce ebru şallı ile pilates yaptım fakat bıraktım şimdi mari winsor ile başlamak istiyorum ama mari winsor yapanlar varsa nefes konusunda bilgi almak istiyorum videolarına baktığımda ebru şallı gibi bariz bi nefes egzersizi göremedim bu konuda fikri olan var mı?

Evet arkadaşlar ben bunlarda nefes falan göremedim nasıl olacak acaba nefesle ilgili bilgisi olan var mı ?

Nezamandır yazılmamış buraya, bende bakmıyodum uzun zamandır.
Bu videonun uzun vadedeki etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle hiçbi zaman videoyu açıp karşısında başından sonuna kadar yapmadım ( belki ilk başladığımda 5-10 kez)
hareketleri hemen öğreniyorsunuz zaten kısa bi video.
Yaparken hissediyosunuz çok etkili olan 4-5 hareket var. Hemen hemen her gece yada aklıma geldikçe 5 dakikamı ayırıp o hareketleri yaptım.
2 senedir düzenli olarak uzun aralıklarla ölçülerimi yazdığım bi defter var.
nisan ayından bu aya toplamda 6 kilo verdim. ilk 3 kilomda kalçalarımda bi değişiklik olmadı.
24 temmuzda ölçülerimi yazmışım basen kalça bölgem 105 cm. BU zamandan sonra 3 kilo verdim ve mari winsor hareketlerini yaptım.
Şuan kalçalarım 97 cm
uzun sürede etki ediyor ve sadece kalça ve basende etkili ama gerçekten basen eritmek için birebir.
7 cm daha küçülttümmü ideal ölçüye ulaşacağım :)))

Son düzenleme:

mrb canım hala devam edıyomusun nasıl gıdıyo bede baslasım mı dıye dusnuyorum da kararsız kaldım bu vıdeodan once ısınma falan yapmaya gerek var mı yuruyus gıbı falan yanı

harika sonuç

bu videoyu bende indirdim. bir kere yarıya dek yaptım nasıl yandı callaneticsle devam edeyim o zaman buna.

mrb canım hala devam edıyomusun nasıl gıdıyo bede baslasım mı dıye dusnuyorum da kararsız kaldım bu vıdeodan once ısınma falan yapmaya gerek var mı yuruyus gıbı falan yanı

merhaba canım evet hala devam ediyorum ama dediğim gibi en çok çalıştırdığını düşündüğüm bikaç hareketi yapıyorum ben tamamını yapmıyorum. ama üşengeçlikten yapmıyorum tamamı yapılsa daha iyi tabi :)
kalçalarım istediğim ölçüye gelene kadarda yapmaya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…