- 17 Kasım 2007
- 24
- 0
Basenler ne durumda canım 30 kez yapmışsın varmı bi incelme :)9 gün aradan sonra 30/60la devam edicem tabi bu 9 gün içinde mari winsordan bazı hareketleri çalıştım
Link alabilirmiyim ? nereden yapıyosunuz ?
Selam bayanlar verdiğiniz linklerden indiremiyorum dvdsini nereden bulabilirim biliyor musunuz acaba ?
Nezamandır yazılmamış buraya, bende bakmıyodum uzun zamandır.
Bu videonun uzun vadedeki etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle hiçbi zaman videoyu açıp karşısında başından sonuna kadar yapmadım ( belki ilk başladığımda 5-10 kez)
hareketleri hemen öğreniyorsunuz zaten kısa bi video.
Yaparken hissediyosunuz çok etkili olan 4-5 hareket var. Hemen hemen her gece yada aklıma geldikçe 5 dakikamı ayırıp o hareketleri yaptım.
2 senedir düzenli olarak uzun aralıklarla ölçülerimi yazdığım bi defter var.
nisan ayından bu aya toplamda 6 kilo verdim. ilk 3 kilomda kalçalarımda bi değişiklik olmadı.
24 temmuzda ölçülerimi yazmışım basen kalça bölgem 105 cm. BU zamandan sonra 3 kilo verdim ve mari winsor hareketlerini yaptım.
Şuan kalçalarım 97 cm
uzun sürede etki ediyor ve sadece kalça ve basende etkili ama gerçekten basen eritmek için birebir.
7 cm daha küçülttümmü ideal ölçüye ulaşacağım :)))
Nezamandır yazılmamış buraya, bende bakmıyodum uzun zamandır.
Bu videonun uzun vadedeki etkilerinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle hiçbi zaman videoyu açıp karşısında başından sonuna kadar yapmadım ( belki ilk başladığımda 5-10 kez)
hareketleri hemen öğreniyorsunuz zaten kısa bi video.
Yaparken hissediyosunuz çok etkili olan 4-5 hareket var. Hemen hemen her gece yada aklıma geldikçe 5 dakikamı ayırıp o hareketleri yaptım.
2 senedir düzenli olarak uzun aralıklarla ölçülerimi yazdığım bi defter var.
nisan ayından bu aya toplamda 6 kilo verdim. ilk 3 kilomda kalçalarımda bi değişiklik olmadı.
24 temmuzda ölçülerimi yazmışım basen kalça bölgem 105 cm. BU zamandan sonra 3 kilo verdim ve mari winsor hareketlerini yaptım.
Şuan kalçalarım 97 cm
uzun sürede etki ediyor ve sadece kalça ve basende etkili ama gerçekten basen eritmek için birebir.
7 cm daha küçülttümmü ideal ölçüye ulaşacağım :)))
mrb canım hala devam edıyomusun nasıl gıdıyo bede baslasım mı dıye dusnuyorum da kararsız kaldım bu vıdeodan once ısınma falan yapmaya gerek var mı yuruyus gıbı falan yanı