Mari Winsor Pilates Buns & Thigh (basen ve kalçasını eritmek isteyenlere önerilir)

jillian ın yanı sıra bunu da yapıyorum gaza geldim :) çok güzel ve zevkli hareketleri bir çırpıda bitiyor :)

bugün 21/60
neden benden baska bildirim yapan yooookkk kızlar etkileri görüyorum bıraktınız mı yoksa?

kızlarr 1/60 günüm. ee nasıl değişiklikler var artık birşey yazmıyor kimse. birbirimize destek olalım ya

ben etkisini görüyorum ama diğer baslayanlardan ses cıkmıyor bugün 22/60 :)

Jullian dvd sini aldim ama tatilden sonra bu egzersizle birlikte ailece baslicaz biraz izledim guzel gozukuyor beekleyin geliyoruz....

bugün 24/60 basenlerim inceliyor ama kalçamda incelmiş yine orantısız sinirim bozuldu popo büyütmek istiyorum simdide

bugün 19/60 yaptım.devamlılığı konusunda kararlıyım.kesinlikle kalçalarım küçüldü ve toplandı.......

Son düzenleme:
bugün 19/60 yaptım.devamlılığı konusunda kararlıyım.kesinlikle kalçalarım küçüldü ve toplandı.......

benimde kücüldü ve toplandı basende eridi ama kalca kücülünce basen yine kocaman kaldı ne yapsam bilmiyorum

1 hafta denemeye karar verdim kaybedecek birşey yok faydasını görende olduğuna göre bugün herşeyi 0dan alıyorum

bacaklar esniyor ve erimeye baslar bence baslamalısınız sizde
bugün 26/60 :)

bugün 27/60 :) varmı kızlar gelişmeler sizde? arada dinleniyorum yapmadığım zamanlarda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…