tesekkür ederim hergun bu 3 egzersizi yapıyormusunuz yoksa sırasıyla mı birde bu 9lu hayat cayını sadece aktarlarda mı bulabilirz
merhaba scarletb;
* Jillian Michaels 30 Gün Shred...egzersiz
*Mari Winsor Pilates Buns & Thigh..egzersiz
*debbie siebers slim in 6..egzersiz
*9 lu hayat çayı içiyoruz.
yaptığımız günleri burada paylaşıyoruz.konu başlıklı forumlardan paylaşımlarımızı okuyup bize katılabilirsin..
egzersizleride youtube veya dailymotion izleyip görebilirsin...
ben her gün yapıyorum..diğer arkadaşları net bilemiyorum ama genel olarak jillian michaels konusunda çoğumuz istikrarlı bir şekilde yapıyoruz.9 lu hayat çayı hakkındaki bilgileri kendi linkinden
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi-93.html
takip edersen daha doğu olur sanırım.
forumları okuduğunda ne yapman gerektğine o zaman karar veririsn.sana çok yol gösterici olucaktır.
merhaba dilşah bende yarından ıtıbaren başlama niyetindeyim bu egzersiz programınabende kendıme bır lıste olusturdum ;
amaçları,süreleri ve başladıgım tarıhlerı yazdım.yarında senin ekledıgın programı da yapıp günde 35 dakıka egzersız yapmıs olacagım
Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube ( göbek sıkılastırma) 8dakika-10/agustos
The Scarlett Johannson Best Butt Workout - The Sarah Fit Show - YouTube (basen sıkılaştırma) 3dakika-10/agustos
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube (içbacak sıkılastırma) 5dakika-11/agustos
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html -18/temmuz
merhaba ortak sanırım burada bu sporları yapan yok.linkleri seyrettimde göbek sıkılaştırma hareketi mesela erkekler için önerilir,diyor.yorumları okudunmu?mesela jillian bunların toplamı gibi bir şey,üstüne bu mari winsoru yapabilirsin.
ısınma ile başlayıp esneme ile biten programlar yapmanı tavsiye ederim.
Sadece bacaga ozel videosu var mı ki :26:
işini görürmü bilemiyorum ama ben yapıyorum gayet etkılı kanımca
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
Canım benim açtığım konuda da bu video vardıyapıyorum ama pek etkili olmadı bende .
hosgeldin bubble kolay gelsin simdiden :)
simdi 16/60