Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben katiliyorum tami tamina
Adamda bir bityenigi var kesinlikle
Adamin geliri kesinlikle bu kadar degil. Ayrica aileyle de tanismaya gitmemis ... herif bir seyler ceviriyor.

Konu sahibesi adamin ailesi nasil? Tanistiniz mi, onlarin hayat standardi nedir? Ayrica adamin arabasi ve giyimi nasil? tatilde nereye gider? Arkadaslari kimler?
Yok canım aile tanışması oldu . Olmaz olur mu o kadar da değil. İsteme adı altında bir şey olmadı diyorum ben

8 ayar nedir yahu, yillardir kuyumcuya giderim ilk kez duydum :bicak: Adam cimrilikte cag atlamis ??!
Evde kucuk tup uzerinde kendi mi yapmis napmis anlamadim

Konu sahibi hayatinizda hic İstanbulda yasadiniz mi? Ama İstanbulda bakin,oyle Sultanbeyli,Bagcilar,Esenyurt falan İstanbul degil onu onceden soyleyeyim de. Adamin kazaniyorum dedigi (ki bence kazanmiyor) parayla anca oralarda rahat yasarsiniz. Fenerbahcede,Bagdat Caddesi dolaylarinda,Acibademde falan degil. İstanbul dediginiz koca bir ulke. Dikkat edin de kendinizi Bagcilarda yerin 3 kat altinda bir evde bulmayin sonra. Bahsettigim yerlerde refah icinde yasayabilmeniz icin (en onemlisi de buna degmesi icin) aylik 50-60 bin kazanmasi lazim. Ev fiyatlari 1,5-2 milyondan basliyor adam gibi evler tabii. Kaziklaniyorsunuz,etrafinizda bir bilen falan varsa ona sorun da arastirsin bu herifi.

Bu hakeyede Mantik nerede🙄 buarada sanirim kk nin cogunu istemeye gelmislerdir, mal oldugumuzuda ogrenmis olduk sayenizde😐😂😂😂
Estagfrullah ben öyle bir şey demek istemedim. Ben onun söylediğini söyledim. Yoksa beni de daha önce istemeye geldiler . Kendim için demedim ben

Bunları da yapmayacağımı söyledim yalnız. Yardımcı vs istedim haftada bir kaç gün gelecek .
1000 liralik 1+1 kiralik ev bakan adam haftada 2 gun yardimci aldirmaz o eve. En kotusu gunluk 150 tl istiyor, haftada ikiden zaten ayda 1.200 yapiyor, bir kira parasini yardimciya mi verecek? Hayatta vermez

Evde kucuk tup uzerinde kendi mi yapmis napmis anlamadim

Konu sahibi hayatinizda hic İstanbulda yasadiniz mi? Ama İstanbulda bakin,oyle Sultanbeyli,Bagcilar,Esenyurt falan İstanbul degil onu onceden soyleyeyim de. Adamin kazaniyorum dedigi (ki bence kazanmiyor) parayla anca oralarda rahat yasarsiniz. Fenerbahcede,Bagdat Caddesi dolaylarinda,Acibademde falan degil. İstanbul dediginiz koca bir ulke. Dikkat edin de kendinizi Bagcilarda yerin 3 kat altinda bir evde bulmayin sonra. Bahsettigim yerlerde refah icinde yasayabilmeniz icin (en onemlisi de buna degmesi icin) aylik 50-60 bin kazanmasi lazim. Ev fiyatlari 1,5-2 milyondan basliyor adam gibi evler tabii. Kaziklaniyorsunuz,etrafinizda bir bilen falan varsa ona sorun da arastirsin bu herifi.
Tabiki istanbul doğumluyum ben. Çeşitli semtlerinde de yaşadım. Tabiki bir elimde prada çanta diğerinde bilmem ne yaşayacağımı düşünmedim. Geçim sıkıntısına düşmeden geçinirim diye düşünmüştüm. Çünkü daha önce de yazdım. Sevgililik zamanında yaptığımız harcamalar bana rahat bir hayatımız, maddi kaygısı olmayan bir hayat yaşayacağımızı düşündürmüştü.

Tabiki istanbul doğumluyum ben. Çeşitli semtlerinde de yaşadım. Tabiki bir elimde prada çanta diğerinde bilmem ne yaşayacağımı düşünmedim. Geçim sıkıntısına düşmeden geçinirim diye düşünmüştüm. Çünkü daha önce de yazdım. Sevgililik zamanında yaptığımız harcamalar bana rahat bir hayatımız, maddi kaygısı olmayan bir hayat yaşayacağımızı düşündürmüştü.
Bakin ben mantik evliligi yapani asla kinamam. Kendinize gore sebepleriniz vardir. Ama mantik evliligi boyle olmaz. Adamin standardinin sizden bin defa fazla olmasi gerekir bir kere. Sadece ceyiz almamak icin mantik evliligi mi olur yapmayin lutfen. Mantik evliligi yapanlar araba istiyor kendi uzerlerine ev - yazlik istiyor,dizi dizi mucevher istiyor,bankaya para istiyor. El ustunde tutuluyorlar,bir tatilden donup otekine cikiyorlar. Koca calisiyor karisi sabahtan aksama kadar derneklerde avmlerde alkis topluyor para eziyor. Alin size mantik evliligi. Ac acikta olan bir kadin anca sizin yapacaginiz evliligi yapar onu soyleyeyim ben. Abla tavsiyesi. Yanlis yapiyorsunuz.

Kiralamayı düşündüğü 1+1 ev için neden keskince istemiyorum demiyorsunuz da "sorun yaşamayı göze alıyorsan tut" diyorsunuz. Sorun yaşadıktan sonra kimin haklı olduğu ya da kimin soruna neden olduğunun ne önemi var.
Çıkar giderim o evden o da bunu çok iyi bilir. Daha evvel benzer bir şey oldu çünkü. Hoşuma gitmeyen bir durum vardı ve onun verdiği 5 bin lira parayı yaktım beğenmediğim için. Baştan ben bunu beğenmezsem yakarım demiştim bile bile yaptı. Bende çektim gittim .

Bakin ben mantik evliligi yapani asla kinamam. Kendinize gore sebepleriniz vardir. Ama mantik evliligi boyle olmaz. Adamin standardinin sizden bin defa fazla olmasi gerekir bir kere. Sadece ceyiz almamak icin mantik evliligi mi olur yapmayin lutfen. Mantik evliligi yapanlar araba istiyor kendi uzerlerine ev - yazlik istiyor,dizi dizi mucevher istiyor,bankaya para istiyor. El ustunde tutuluyorlar,bir tatilden donup otekine cikiyorlar. Koca calisiyor karisi sabahtan aksama kadar derneklerde avmlerde alkis topluyor para eziyor. Alin size mantik evliligi. Ac acikta olan bir kadin anca sizin yapacaginiz evliligi yapar onu soyleyeyim ben. Abla tavsiyesi. Yanlis yapiyorsunuz.
Yani mantığımızın ne olduğuna bağlı. Benim mantığım o değildi ki 🤷‍♀️Fakat bu benim mantığıma da uymuyor şu anda

Yaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam etti ve tutucam dedi !!!
Sizin de yaşayacağınız ev ile ilgili bile söz hakkına sahip değilsiniz farkında mısınız?

Mantık evliliğininde kendi içinde bir mantığı vardır.

Sevmediğiniz, sevilmediğiniz, cimri,size söz hakkı tanımayacak bir insanla evleneceksiniz. Mantığın M'si bile yok ilişkinizde sizin açınızdan.

Yani mantığımızın ne olduğuna bağlı. Benim mantığım o değildi ki 🤷‍♀️Fakat bu benim mantığıma da uymuyor şu anda
Uymaz elbet. Size menfaat saglamiyor cunku. Hicbir isteginiz yerine gelmiyor,mantik evliligi evet ama size gore degil adama gore. O da belese hanim sahibi oldum diye kis kis guluyordur kesin. Belli ki derdi o,para harcamadan hayat kurmak.

Mantık evliliğinde en azından istediğiniz bir şey olur. Bunda hiç istediğiniz bir şey olmuyor ki. Yüzüğü beğenmediniz, doğum günü hediyesini beğenmediniz, gelip isteme olmadı, takı takma olmadı, düğünde ne takılacak belli değil, evi istemiyorsunuz... Neresi mantık gerçekten?

Mutualist ilişkinin(her iki tarafa da yarar sağlamasına dayalı olan bir ortak yaşam biçimi.)
adı da mantık evliliği olmuş😄
Sen bana çocuk doğur ben de sana barınma ve beslenme vereyim.
Al gülüm ver gülüm

Çok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Arkadaşlar ilk nişanım düğünden bi kaç gün önce bitti ama dayakla sonuçlandığı için benden bir talepleri olamadı. Diğerinde de henüz nişandan bir kaç gün sonra bittiğinden gene bir masraf yapılmamıştı bitti gitti . Fakat şimdi düğün masrafı verildi. Evdir vs paralar verilince nişan atsam benden talep eder mi bu adam bunları ?

Uymaz elbet. Size menfaat saglamiyor cunku. Hicbir isteginiz yerine gelmiyor,mantik evliligi evet ama size gore degil adama gore. O da belese hanim sahibi oldum diye kis kis guluyordur kesin. Belli ki derdi o,para harcamadan hayat kurmak.
Bir çiçek çikolata parası için istemeden kaçmış adam resmen
Adınıda ben kız istemem o ne alış veriş mi yapıyorum koymuş
Bayılıyorum entel dantellik adı altında çıkarını gözetenlere
Kendini çok akıllı zannediyor sanırsam ben olsam peluş ayısıyla boğarım bu adamı

son sözüm konu sahibi o daha kaç tane nişan atacaksın diyen, dalga geçen sözde arkadaşların 1+1 evde sevmediğin mantığınında uymadığı cimri bir adamla senle beraber oturmayacaklar.
Sakın gaza gelip bu saçma sapan evliliğe sırf bende evleneyim ne olacak diye girmeyin.
Adam baştan belli etmiş kendini

Bir çiçek çikolata parası için istemeden kaçmış adam resmen
Adınıda ben kız istemem o ne alış veriş mi yapıyorum koymuş
Bayılıyorum endel dantellik adı altında çıkarını gözetenlere
Kendini çok akıllı zannediyor sanırsam ben olsam peluş ayısıyla boğarım bu adamı

son sözüm konu sahibi o daha kaç tane nişan atacaksın diyen, dalga geçen sözde arkadaşların 1+1 evde sevmediğin mantığınında uymadığı cimri bir adamla senle beraber oturmayacaklar.
Sakın gaza gelip bu saçma sapan evliliğe sırf bende evleneyim ne olacak diye girmeyin.
Adam baştan belli etmiş kendini
Emin ol bende şuan o ayı ile onu boğmak istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X