Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı tanıdığına emin misin? Altında başka kokular var gibi. 30 bin kazanan adam 1.000 tl lik evde yaşamayı kendi istemez zaten,kendine layık görmez İstanbul’da öğrenciler bile zor kalıyor bin tl lik evde. Ayrıca çalışmıyorsanız da bir şey isteme hakkına sahip değilsiniz bulduğunuzu yersiniz.

20-30 bin kazanan 40 yaşındaki adam krediyle mi ev alacak? Üstelik projeden ve o 1+1 evde en az 3-4 yıl oturulacak?? 1+1 evde tek başıma 6 ay oturamadım iki kişi mümkün değil malesef o peluş oyuncağı koyacak yer bulamazsınız.
Anlattıklarınız göz boyama gibi geliyor. Var böyle insanlar benim ünide bi arkadaşım fularsız dışarı çıkmaz, ailemin şirketleri diye saatlerce konuşur hesap ödemeye gelince azımsar para mı bu sen öde bir daha hesap bir lüks otelde benden derdi

Bi sabah bi akşam yazan adamdan mantığım bile korkar benim
Ne cesaret evlenmek..

Bende bir herif vardi butun gun boyunca asla konuşmazdik, yazışmazdik sadece gece 11 de ariyordu ama dakika bile oynamazdi ne erken ne geç tam 11 de arardi mutlaka hergün ve gece yarisi 2 ye kadar konusurduk. Oyle seksli birseyler de konuşmuyorduk ustelik 😂

Gun icinde neden konusmuyorduk bilmiyorum. 🙄

Benimde aklıma bu geldi
20 - 30 bin kazanan birinin bir dikili ağacı yok üstelik 1+1 eve çıkacak
Hiltonda mı bu rezidans bu kadarına gücü yetti diyelim
Ya adam yalan söylüyor sakladığı bir şeyler var ya baştan aşağı cimri
Sağlam pabuç gelmedi
Cimri olsa mutlaka bi yatırımı olurdu. Hiçbir yatırım yapmamış. İstemeye bile gitmemiş ve bence masraf olur diye gitmedi acı ama gerçek

Bende bir herif vardi butun gun boyunca asla konuşmazdik, yazışmazdik sadece gece 11 de ariyordu ama dakika bile oynamazdi ne erken ne geç tam 11 de arardi mutlaka hergün ve gece yarisi 2 ye kadar konusurduk. Oyle seksli birseyler de konuşmuyorduk ustelik 😂

Gun icinde neden konusmuyorduk bilmiyorum. 🙄
Belki de saat 9 10 ve 11e alarm kurup ona göre tek tek hayatındakileri arıyordu
Böyle ıssız adam tiplerinden her haltı beklerim👀

Belki de saat 9 10 ve 11e alarm kurup ona göre tek tek hayatındakileri arıyordu
Böyle ıssız adam tiplerinden her haltı beklerim👀

😂😂😂 Bilmiyorum artik napiyordu ama ne erken ne geç hep dakikasi dakikasina ayni saatte her gece ariyordu nedenini hiç ogrenemedim.
Sarhoşken, yoldayken bile boş geçmiyordu illa o saatte arayacak. Bi kere kaza yapmisti telefondayken 😬

Mesela birlikte yemek yediginiz mekanlar nasil? En yuksek kac TL. hesap odedi?

Ailesi ile birlikte mi yasiyor? Ailesinin evini gordun mu?

Kac ulkeye gitmis bugune kadar?

Arabasi nasil?

Bu konuda sanki birseyler eksik gibi. Garip geldi acikcasi davranislari. Ya cok cimri, ya da yalan soyluyor geliri ile ilgili.

Evet dedim ya bana aşık olduğunu düşünmüştüm başta , beni seven kıymet bilir mutlu eder demiştim. Ben de ona ısınmıştım evlilik işlemleri esnasında ve ayrıca önemli bir kısmı da maddiyat ve bazı kriterlerimi karşılıyordu ondan dolayı evlenme kararı almıştım. Aileme yük olmadan evlenicektim falan . Çeyiz bile götürmicem düşünecek olursak. Benim açımdan kolaylık vardı. Fakat ben böyle hayal etmemiştim. Kendisi ile yapmaya çalıştıkları çelişiyor böyle mutlu olacak mıyım bunu sorguladım.
Çeyiz dediğin nedir ki 1 sene bir yerde çalışsan kralını alırsın.
Yakma başını
Adam hiç güven vermiyor sizi çantada keklik görüyor sizin için kılını kıpırdatmıyor
Düğünü falanda kendi çevresi için yapıyor size değil
Böyle bir adam ne ev alır, ne araba
değil haftada 5 gün temizlikçi ayda bir defa temizlikçi gelse burnunuzdan getirir.
Ayrıca işin içinde hala bir bir yeniği olduğunu düşünüyorum ben olsam gbtsine kadar araştırırdım.

Bu adam ya sandığınız gibi 20-30 bin kazanmıyor, ya da kazansa da cimri. Ee siz zaten çalışmayacağınızı söylüyorsunuz haliyle sosyal hayatınızı idame ettirebilmek için de maddi anlamda kendisinden bir beklentiniz olacak. Yine elindekini saklayacak o zaman bu adam sizden ya da kuruş kuruş mu verecek ne yapacak?

Yani maddi durumu bellidir, az kazanıyordur bunu bilerek kabul eder aza kanaat edersiniz de bu meblaları kazanıp da varyemezlik yapıyorsa işiniz zor.

Aynen öyle katılıyorum sana ayrıca aylik 20-30 bin geliri olan bi insan gidip en ucuzundan almaz cimrilik yapmaz. Çünkü lüx ve konfora alışmıştır.Benim 20-30 bin gelirim yok ama 1+1 evde ben bile oturmam. O kadar geliri olduğunu düşünmüyorum arkadaşım. Sen ne düşünüyorsun bu dediğimle ilgili
Bence de yok veya var ama adam aşşırı cimri

ya ben de guldum ettim başta ama konusahibi trol değilseniz bu şartlarda bir evliliği mantikli buluyorsaniz çok zor durumda olmanız gerekir.Bu evlilikle kurtulmayı düşündüğünüz şartlardan kendiniz vasıfsız da olsanız çalısarak kurtulabilirsiniz, niye ısrarla yabancı ne idügü belirsiz bir adamın insafına sığıniyorsunuz ki? sizinle evlenmediniz diye dalga geçenler oturdugunuz evi, yaşam koşullarınizı ogrenince veya boşanınca da dalga geçecekler, ne gerek var bu riske girmeye?

Bence önemli olan mutluluğunuz kaçıncı nişanı atacağınız değil kesinlikle. Siz evlenip o derin mutsuzluğa düştüğünüzde size gülen takılan arkadaşlarınız olmayacak yanınızda. Bence bu pandemi süreci bunları gözden geçirmeniz için güzel bir fırsat olmuş. Boşanmaktansa nişan atmak sizi daha az üzer. Kendiniz mutlu olacağınızı düşünseniz buraya bu kadar çok konu açmazdınız. Bence kendinize yazık etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X