Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sabah bi akşam yazan adamdan mantığım bile korkar benim
Ne cesaret evlenmek..
Cimri olsa mutlaka bi yatırımı olurdu. Hiçbir yatırım yapmamış. İstemeye bile gitmemiş ve bence masraf olur diye gitmedi acı ama gerçekBenimde aklıma bu geldi
20 - 30 bin kazanan birinin bir dikili ağacı yok üstelik 1+1 eve çıkacak
Hiltonda mı bu rezidans bu kadarına gücü yetti diyelim
Ya adam yalan söylüyor sakladığı bir şeyler var ya baştan aşağı cimri
Sağlam pabuç gelmedi
Belki de saat 9 10 ve 11e alarm kurup ona göre tek tek hayatındakileri arıyorduBende bir herif vardi butun gun boyunca asla konuşmazdik, yazışmazdik sadece gece 11 de ariyordu ama dakika bile oynamazdi ne erken ne geç tam 11 de arardi mutlaka hergün ve gece yarisi 2 ye kadar konusurduk. Oyle seksli birseyler de konuşmuyorduk ustelik
Gun icinde neden konusmuyorduk bilmiyorum.
Belki de saat 9 10 ve 11e alarm kurup ona göre tek tek hayatındakileri arıyordu
Böyle ıssız adam tiplerinden her haltı beklerim
Çeyiz dediğin nedir ki 1 sene bir yerde çalışsan kralını alırsın.Evet dedim ya bana aşık olduğunu düşünmüştüm başta , beni seven kıymet bilir mutlu eder demiştim. Ben de ona ısınmıştım evlilik işlemleri esnasında ve ayrıca önemli bir kısmı da maddiyat ve bazı kriterlerimi karşılıyordu ondan dolayı evlenme kararı almıştım. Aileme yük olmadan evlenicektim falan . Çeyiz bile götürmicem düşünecek olursak. Benim açımdan kolaylık vardı. Fakat ben böyle hayal etmemiştim. Kendisi ile yapmaya çalıştıkları çelişiyor böyle mutlu olacak mıyım bunu sorguladım.
Bence de yok veya var ama adam aşşırı cimriAynen öyle katılıyorum sana ayrıca aylik 20-30 bin geliri olan bi insan gidip en ucuzundan almaz cimrilik yapmaz. Çünkü lüx ve konfora alışmıştır.Benim 20-30 bin gelirim yok ama 1+1 evde ben bile oturmam. O kadar geliri olduğunu düşünmüyorum arkadaşım. Sen ne düşünüyorsun bu dediğimle ilgili