- 15 Haziran 2008
- 8.660
- 36.242
koskoca kır düğünü yapacak adam, üstune bi sigara da mı içmesin yavYaaaa cidden deliriceeeem !!!!! Evi tutuyormuş o dediği evi ve ısrarla istemediğimi belli etmeme rağmen ya ! Kendisi sigara içiyor evde balkon yok. Ben daha önceki konuşmalarda evde kesinlikle sigara içirtmeyeceğimi balkon vs yerlerde içebileceğini söylemiştim. Ben içmiyorum ve rahatsız oluyorum yani. Şimdi de dedim bak bu ev 1 artı 1 ve balkon yok nerde içeceksin sigarayı. Evin odasının birinde böyle paravan gibi bir şeyle camın önü bölme yapılmış kapanıyor orda camı açar içerim diyor. Ama o dediği yer yatak odasının önünde ve cam duvar yani balkon değil. Ne kadar paravanla kapansa da komple koku sinecek yatak odasına. Dedim böyle olursa bak sorun yaşarız açık açık söylüyorum. Göze alıyorsan tut dedim. Gülüyor dedi bak farkındaysan gülüyorum olur mu öyle şey dedi. Dedim daha önce de konuştuk seninle bunu. Söylemiştim. Şimdi de söylüyorum büyük sorun olur . Göze alıyormusun alıyorsan tut . Gülmeye devam
4?#?1@ etti ve tutucam dedi !!!
yasal dayanağı var mı bilmiyorum ama en azından düğun masrafı paylaşılir gibi, tektaşı da geri verirsinizÇok mutsuzum şuan ya sinirden çatlıcam. Ağlıcam ben zor duruyorum. İyi değilim.
Arkadaşlar ilk nişanım düğünden bi kaç gün önce bitti ama dayakla sonuçlandığı için benden bir talepleri olamadı. Diğerinde de henüz nişandan bir kaç gün sonra bittiğinden gene bir masraf yapılmamıştı bitti gitti . Fakat şimdi düğün masrafı verildi. Evdir vs paralar verilince nişan atsam benden talep eder mi bu adam bunları ?