Ya zaten gördüm nufus cuzdanında yazan yaşı orda 43 okey doğru. Ama kendisi 38 diye tanıttı. Doğuda da yanlış vuruyolar ya köyde ben de üzerine varmadım. Bana öyle anlattı. Dedim olur normal. Ama sonra hiç olmadık şekilde çıktı. Annesi tam gününü bilmiyor şeklinde anlattı bana. Şimdi diyor yılı belli değil. Yalan adam kaç senesinde çalışmaya başladığını söyleyince çakozladım. Yani böyle bir muhabbet olmasa . Belirsiz senesi diye gezelerdi.Peki canıms, sen o vakit ailesi bildiğin insanların da ailesi olduğuna emin misin?
MantıklıSalonda coronalı hasta var diye şikayette bulun bariDamat tarafındanmış de evinr dön
Evet evet cuzdanda yazan doğru zaten o bana yanlış tanıttıSen bu adamin evini, ailesini gordun mu? Akrabalariyla tanıştın mı?
Doguda varsa gec yazdirma vardir. Erken nasil yazdiracaklar? Bizim 5 sene sonra bi oglumuz olacak simdiden kimligini cikaralim mi demişlerYa zaten gördüm nufus cuzdanında yazan yaşı orda 43 okey doğru. Ama kendisi 38 diye tanıttı. Doğuda da yanlış vuruyolar ya köyde ben de üzerine varmadım. Bana öyle anlattı. Dedim olur normal. Ama sonra hiç olmadık şekilde çıktı. Annesi tam gününü bilmiyor şeklinde anlattı bana. Şimdi diyor yılı belli değil. Yalan adam kaç senesinde çalışmaya başladığını söyleyince çakozladım. Yani böyle bir muhabbet olmasa . Belirsiz senesi diye gezelerdi.
Yaşını demiyoruz, ailesini diyoruz huuuuuuu. Ailesinin gerçekten ailesi olduğuna emin misin ? Ay şiştim.Evet evet cuzdanda yazan doğru zaten o bana yanlış tanıttı
Düğüne eltisinin gelinlikle geldigi zavalli kızcağızın konusundan sonra, kk'da rekor kiran ikinci konu herhalde..
Yok ölen abinin kimliğini veriyolar ya direk o da öyle anlattıDoguda varsa gec yazdirma vardir. Erken nasil yazdiracaklar? Bizim 5 sene sonra bi oglumuz olacak simdiden kimligini cikaralim mi demişler
Göz göre göre yakıyor kendiniArkadaşlar bazılarınız gerçekten o kadar iyisiniz ki❤ ne kadar dil dökmüşsünüz ya gerçekten kendi ailesi bu kadar uğraşmaz insanla..
Anlat ceylancım, burada sana fikir veren üyeler olur. Tanınmak istemiyorsan da spesifik bir durum varsa biraz revize edip anlatırsın..Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...
Tabiki biliyorjm ailesini de gerçektir herhalde. 7 kardeşi annesi şusu busuYaşını demiyoruz, ailesini diyoruz huuuuuuu. Ailesinin gerçekten ailesi olduğuna emin misin ? Ay şiştim.
Ya sen delirdin mi yasini bile dogru soylemeyen adamla evlenilir mi arkadas?! Ya valla dalga gectigini dusunmeye basladim ceylan ben senin bu kadar olmaz cunku sen eger alay ediyosan tamam ama etmeyip gercekyen bu adamla evleneceksen vallahi kizim olsan ben seni doverim yaBen 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından
Heralde mi??!!!!Tabiki biliyorjm ailesini de gerçektir herhalde. 7 kardeşi annesi şusu busu
Yok gerçek ya özelden davetiye de göndereyim dicem de çekiniyorumYa sen delirdin mi yasini bile dogru soylemeyen adamla evlenilir mi arkadas?! Ya valla dalga gectigini dusunmeye basladim ceylan ben senin bu kadar olmaz cunku sen eger alay ediyosan tamam ama etmeyip gercekyen bu adamla evleneceksen vallahi kizim olsan ben seni doverim ya
Fake değil ya tarihiyle falan aynı kişiyle alakalı konularım, ayrıca 2020 gelinlerine şubat ayından beri yazdıklarım, ki o konuda ne kadar üzülmüştüm mayıstaki düğünüm iptal oldu diye herşey iyiydi çünkü o zamanlar burada da anlattığım gibi vs vs herşey var kk da . Hepsi duruyor .Ben böyle arkası yarın tarzındaki konuları seviyorumBir ara Müge vardı, onun konularını da severdim. Şikayet ettiler banlandı falan. Ne gerek var halbuki fakese fake napalım
Allah korusun..Nişanlısı çok sabırlı gibi değil bence de..Korkarım, tecavüz bile gerçekleşebilir o evlilikte. ☹
Yok canım senin konuların için demedim fake. Müge diyr bir üye vardı. Onun konularına fake deyip şikayet etmişlerdi. Onun için dedim.Fake değil ya tarihiyle falan aynı kişiyle alakalı konularım, ayrıca 2020 gelinlerine şubat ayından beri yazdıklarım, ki o konuda ne kadar üzülmüştüm mayıstaki düğünüm iptal oldu diye herşey iyiydi çünkü o zamanlar burada da anlattığım gibi vs vs herşey var kk da . Hepsi duruyor .