- 31 Ocak 2013
- 7.172
- 44.552
Dediğim gibi tüm sayfaları okumadım. Okuyan arkadaşlardan biri beni aydınlatırsa sevap olur Birşeyler olmuş olmalı birden bire tiksinmenize sebep olacak. Neyse en azından düğünde damat traşı olur kıl mıl kalmaz yüzünde İlk geceyi atlatırsan sonra bir şekilde saç sakal bakımını yaptırırsın. Yakışıklı olması gerekmiyor. Hatta çirkin de olabilir. Ama ne bilim bir albenisi cazibesi olmalı. Sen adamın tarzına müdahale et. Tepeden tırnağa giyim kuşam saç baş değiştir herşeyini. Belki bir şekilde sana cazip hale gelebilir. İlla evlencem diyorsan yani.Temas oldu ama tiksinmiyordum ki o zamanlar . Yani arabada iki öpücük sarılma fln şeklinde . Hiç tiksinmedim. O zamanlar saçı sakalı karışmış şekilde de gelmezdi. Az çok sevgi de vardı. Şimdi gördüğüm manzara korkunçtu. Yatak olayı olmadı aramızda. Ben rahatsızlık geçirdiğimden beri evlenmeden kimseyle beraber olmama kararı almıştım. Namusum kirlenecek gibi hissediyordum bakire olmama rağmen. Şimdi kocam olacak insanla da yatsam öyle hissediyorum. O his gitmedi. Kirlenecekmişim gibi.
Kel mithata ben karakter olarak bi de kelliği olarak benzettim. Az saçı var diye yoksa benzemiyor. Ama yakışıklı değil yani.