Dediğim gibi tüm sayfaları okumadım. Okuyan arkadaşlardan biri beni aydınlatırsa sevap olurTemas oldu ama tiksinmiyordum ki o zamanlar . Yani arabada iki öpücük sarılma fln şeklinde . Hiç tiksinmedim. O zamanlar saçı sakalı karışmış şekilde de gelmezdi. Az çok sevgi de vardı. Şimdi gördüğüm manzara korkunçtu. Yatak olayı olmadı aramızda. Ben rahatsızlık geçirdiğimden beri evlenmeden kimseyle beraber olmama kararı almıştım. Namusum kirlenecek gibi hissediyordum bakire olmama rağmen. Şimdi kocam olacak insanla da yatsam öyle hissediyorum. O his gitmedi. Kirlenecekmişim gibi.
Kel mithata ben karakter olarak bi de kelliği olarak benzettim. Az saçı var diyeyoksa benzemiyor. Ama yakışıklı değil yani.
Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...Evet öyle.. Ama şu an o kısımı düşünmüyor.
Şu an belki bazı yararsız teyzeler, ceylan da bir evlenemedi demesin diye kendini yakacak işte..
Halbuki elalem 2 3 gün en fazla konuşur..
Önemli olan kendi mutluluğun..
Bir de nişanlısı ile cinsellik istemiyor sanırım..
Adam bunu asla kabul etmezz..
Zorla cinsellik de ölüm gibi olmaz mı..
Bana o da fazla geliyor. Ama burda çok daha fazla zaten değil mi yanlıış mı biliyorum.Herşey kusursuzsa bence 10 yaş cok abes degil. 20 ve 30 belki. Ama 30 ve 40 gayet uygun.
Esimle 7 yas var aramda. Abimle eşi arasında 10 yas. Annem ve babam arasında 11, belki aliskin oldugum için
Maalesef enerjisel anlamda sinirime dokunan bir şeyler var. Adamla konuşmaya başlayınca sinirlenmeye başlıyorım otomatikman. Eskiden böyle değildi. Gülüyorduk konuşuyorduk eğleniyorduk. Şimdi sanki beni var gücü ile iten bir enerji varDediğim gibi tüm sayfaları okumadım. Okuyan arkadaşlardan biri beni aydınlatırsa sevap olurBirşeyler olmuş olmalı birden bire tiksinmenize sebep olacak. Neyse en azından düğünde damat traşı olur kıl mıl kalmaz yüzünde İlk geceyi atlatırsan sonra bir şekilde saç sakal bakımını yaptırırsın. Yakışıklı olması gerekmiyor. Hatta çirkin de olabilir. Ama ne bilim bir albenisi cazibesi olmalı. Sen adamın tarzına müdahale et. Tepeden tırnağa giyim kuşam saç baş değiştir herşeyini. Belki bir şekilde sana cazip hale gelebilir. İlla evlencem diyorsan yani.
Aynı şeyi düşünüyorum, böyle birşeyin olması şaşırtıcı olmaz bu evlilik için malesef.Çok fena çok. Gerilerde Ceylan’ın şiddetle ilgili sorularına adamın mırın kırın etmesi ve şiddet uygulama potansiyeli olabileceğini belli ettiği bir konuşma da vardı. “Nikahtan sonra hemen o iş olur” dediyse bu adam Ceylan’ın itirazlarını dinlemez bu konuda. Tecavüz etme ve cinsel/fiziksel şiddet uygulama olasılığı çok yüksek adamın.
Evet 13 muş. Ben yanlis biliyormusum. Bileklerimi kesmeye gidiyorumBana o da fazla geliyor. Ama burda çok daha fazla zaten değil mi yanlıış mı biliyorum.
Ceylan bize bir şeyler anlatmak istiyor arkadaşlarYa değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...
Valla ben bu gidişle ya nikahtan ya düğünden kaçıcam gibi duruyor. Bu kararsızlığım anca iş gözünü karartma noktasında döner döner dönmezse başıma ne gelirse artıkÇok fena çok. Gerilerde Ceylan’ın şiddetle ilgili sorularına adamın mırın kırın etmesi ve şiddet uygulama potansiyeli olabileceğini belli ettiği bir konuşma da vardı. “Nikahtan sonra hemen o iş olur” dediyse bu adam Ceylan’ın itirazlarını dinlemez bu konuda. Tecavüz etme ve cinsel/fiziksel şiddet uygulama olasılığı çok yüksek adamın.
Mithat emmiye hala gülüyorum.Aynı şeyi düşünüyorum böyle birşeyin olması şaşırtıcı olmaz bu evlilik için malesef.
Ama bazı şeylere de bile bile lades dememek lazım, ben adami tek başına gömmeyi ve suçlu bulmayı doğru bulmuyorum bu tabloda. Ne olduğu kabak gibi ortada olan mithat emmiyle evlenip yaşayacaksına kapı açıyor bizzat kendisi.
O mucizeyi kendin gerçekleştireceksin kuzum. Dışarıdan bekleme.Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...
Biliyorduk yavrum zaten başka nedenlerin olduğunu.Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...
Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığındanAma yok artik! 30 yasindayim demedin mi? Adam da 40?
Valla canım..ben buradan izlenimimi söyleyeyim.Daha net değil kararım . Gelin ata binmiş ya nasip demiş
İroni var sanırım burda. Ben eşimle aynı yaştayım 14 senedir de birlikteyiz son 3 yıldır evliyiz. 3 5 yaştan fazlası bana çok geliyor.Evet 13 muş. Ben yanlis biliyormusum. Bileklerimi kesmeye gidiyorum
Kızım kaç şu adamdan kurtul ya.Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından
Peki canıms, sen o vakit ailesi bildiğin insanların da ailesi olduğuna emin misin?Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından
Ay bayilazaaaam. Bu adamla ilk nasil tanıştınız? Evlenmeye falan basvururken hic mi kimliğini vs gormediniz?Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından
Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından
Daha neler çıkacak bilmediğin kim bilir.Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından