Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi tüm sayfaları okumadım. Okuyan arkadaşlardan biri beni aydınlatırsa sevap olur Birşeyler olmuş olmalı birden bire tiksinmenize sebep olacak. Neyse en azından düğünde damat traşı olur kıl mıl kalmaz yüzünde İlk geceyi atlatırsan sonra bir şekilde saç sakal bakımını yaptırırsın. Yakışıklı olması gerekmiyor. Hatta çirkin de olabilir. Ama ne bilim bir albenisi cazibesi olmalı. Sen adamın tarzına müdahale et. Tepeden tırnağa giyim kuşam saç baş değiştir herşeyini. Belki bir şekilde sana cazip hale gelebilir. İlla evlencem diyorsan yani.

Ya değil değil. anlatamam ki bütün nedenlerimi de burada . Ama zaten herşeyi anlatsam da işte gene mantıksız bulunma ihtimali yüksek. Zaten aynı durumun içine düşmeseydim dışardan mantıksızdı evet. Ki hala bana göre de mantıksız ve kararsızım. Keşke bir mucize olsa ...

Herşey kusursuzsa bence 10 yaş cok abes degil. 20 ve 30 belki. Ama 30 ve 40 gayet uygun.
Esimle 7 yas var aramda. Abimle eşi arasında 10 yas. Annem ve babam arasında 11, belki aliskin oldugum için
Bana o da fazla geliyor. Ama burda çok daha fazla zaten değil mi yanlıış mı biliyorum.

Maalesef enerjisel anlamda sinirime dokunan bir şeyler var. Adamla konuşmaya başlayınca sinirlenmeye başlıyorım otomatikman. Eskiden böyle değildi. Gülüyorduk konuşuyorduk eğleniyorduk. Şimdi sanki beni var gücü ile iten bir enerji var

Aynı şeyi düşünüyorum, böyle birşeyin olması şaşırtıcı olmaz bu evlilik için malesef.
Ama bazı şeylere de bile bile lades dememek lazım, ben adami tek başına gömmeyi ve suçlu bulmayı doğru bulmuyorum bu tabloda. Ne olduğu kabak gibi ortada olan mithat emmiyle evlenip yaşayacaklarina kapı açıyor bizzat kendisi.

Ceylan bize bir şeyler anlatmak istiyor arkadaşlar

Valla ben bu gidişle ya nikahtan ya düğünden kaçıcam gibi duruyor. Bu kararsızlığım anca iş gözünü karartma noktasında döner döner dönmezse başıma ne gelirse artık

Mithat emmiye hala gülüyorum.

O mucizeyi kendin gerçekleştireceksin kuzum. Dışarıdan bekleme.

Biliyorduk yavrum zaten başka nedenlerin olduğunu. Biz de onu merak ediyoz işte.

Ama yok artik! 30 yasindayim demedin mi? Adam da 40?
Ben 38 biliyordum zaten çok sansasyonel bir biçimde 43 olduğunu öğrendim. Ama kendisi çamura yattı sana daha öncede söyledim dedi. Halbuki söylememişti . 43 olduğunu 4 gün önce öğrendim . Mobilyacı tanıdığından

Daha net değil kararım . Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Valla canım..ben buradan izlenimimi söyleyeyim.
Normalde bu konu 77 sayfa değil. İki katı. 154 sayfalarda..(Site yenilendi ondan 77 görünüyor)
Onlarca yorum var..Sen gidiyorsun..

Atın da ev önünde bekliyor..
Gelin olmuş gidiyorsun kısaca..

Peki canıms, sen o vakit ailesi bildiğin insanların da ailesi olduğuna emin misin?

Ay bayilazaaaam. Bu adamla ilk nasil tanıştınız? Evlenmeye falan basvururken hic mi kimliğini vs gormediniz?

Ceylan adamın varlığının her bir milimetre karesi falso. Hâlâ ne bu ısrar? Tek başına yaşı hakkında yalan söylemesi dahi senin nişanı atman için haklı bir sebep

Daha neler çıkacak bilmediğin kim bilir.

Senin normal olmadığına emin oldum ben şuan.
Allah şifa versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…