Yani değildir dedim. Ben ailesi olarak biliyorum. Hani nasıl öyle bir oyun yapacak ki kendisine benziyorlar zaten. Tipten belli olurHeralde mi??!!!!
Bence gene de bakarsınız..bende bakarım..Ben kendisinden evlenirse beni engellemesini istedim. Sinirlerim götürmez.
Ceylan derdin ne ise anlat i zaman madem gerceksin neden kaciyorsun anlat.emin ol burada aana yardim edevek statude bir suruninsan cikar.bi cozumu bulunur ve kimseye davetiye vs yollama.kimligini acik edecek bi sey kimseye yollamaYok gerçek ya özelden davetiye de göndereyim dicem de çekiniyorum
Bu kadar şeyi uydurabilsem film yazarı ya da kitap yazarı olurdum herhalde yav
Ay bana bu konunun linkini atın nolur
Gece klubunde tanıştık. Hatta vakti zamanında kk da birisinin yeni biriyle tanışamıyorum evlenmek istiyorum gibisinden konusuna , nişanlımla gece clubunde tanıştığımı ön yargılarını yıkması gerektiğini, gece clubu gibi her ortamı değerlendirmesi gerektiğini , nişanlımın bana aşık olduğunu vs vs yazmıştımAy bayilazaaaam. Bu adamla ilk nasil tanıştınız? Evlenmeye falan basvururken hic mi kimliğini vs gormediniz?
Hangimiz etmedik çılgınlar gibiCeylanın bu adam ile evlenme motivasyonunun nedenini cidden merak ediyorum.
HHahahahah bu çok komikmiş . Ama benim konum bu konuyu 2 ye katlamışDüğün
GÜNCELLEME: ARKADASLAR MERAK EDENLER OLUYO. FOTOĞRAFLAR SİTEDEN KALDIRILDI. HALA MERAK EDİP GÖRMEK İSTEYENLER CIKIYO LÜTFEN KİMSEDEN FOTOĞRAF SORMAYIN. CUNKU BEN BU FOTOĞRAFLAR YÜZÜNDEN ESİMLE BOSANMA NOKTASINA GELDİM. EMİNİM HİCBİRİNİZİN MERAKI BASKA BİRİNİN EVLİLİĞİNDEN KIYMETLİ DEĞİLDİR...www.kadinlarkulubu.com
Konudan kopamıyoruz..1.5 ay olacak konu hala popüler ilk açıldığında amağğn dedim tam okumadan pek ilgimi çekmedi çıktım. Ama hemen hemen her hün yazıldı. Neyse bugün okudum. Peki dedim yorumum yok. Şimdi son durum ne diye sormak istiyorum ey Romalılar. Burda neler oluyor?75 sayfayı okuyamam şimdi biri özet geçsin piliiiis.
Birlikte oldum evlenmek zorundayım mantığı olduğuna inanmak istemiyorumKonudan kopamıyoruz..
En son ayrılmıştı. Bende yazdım nasılsın moralin nasıl diye..
Gene barışmış. 7 Ağustosta düğünü varmış. Şu an gelin ata binmiş ya nasip demiş diyor.
Ama bu gidişle evlenecek gibi maalesef..
Nişanlısını istemiyor ama evlenmekte kararlı..
Ben işin içinden çıkamadım..
Yok yok ben onla hiç yatmadım . Alakasız .Birlikte oldum evlenmek zorundayım mantığı olduğuna inanmak istemiyorum
Nedeeğğğğğğğnnnnn peki nedeeğğğğnnnYok yok ben onla hiç yatmadım . Alakasız .
Sizinkisi bu kadar albenisiz değilmiştir yav.Hangimiz etmedik çılgınlar gibi
Aklıma gelmedi değil.Birlikte oldum evlenmek zorundayım mantığı olduğuna inanmak istemiyorum
Değilmiş. SevişmemişlerAklıma gelmedi değil.
ÖlcemAma yok artik! 30 yasindayim demedin mi? Adam da 40?
Yedi bitirdi bizi be.Nedeeğğğğğğğnnnnn peki nedeeğğğğnnn
Yok ondan değil. Beraber olmamış diye biliyorum.Birlikte oldum evlenmek zorundayım mantığı olduğuna inanmak istemiyorum
Onu o kadar bilmek istiyorum ki.Yok ondan değil. Beraber olmamış diye biliyorum.
Başka bir nedenden ayrılmıyor ama söylemedi kimseye..
Acaba ne..
Ceylan'ın motivasyon sebebini merak diyorum:)Sizinkisi bu kadar albenisiz değilmiştir yav.