Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş meselesini 4 gün önce öğrenmeme rağmen söylememiştim. Hani 40 tı denince açıklamak zorunda kaldım. Aslında öğrendiğimde anlatacaktım ama bu tepkiyi almaktan korkmuştum. Acaba dalga geçtiğimi düşünürler mi diye söylemedim.
O yüzden bütün nedenlerimi de anlatmak istemiyorum.

Mantık değil de maddiyat evliliği sanırım. Ne bekliyorsunuz siz mantık üzerine kurarken ? İlginc

Ay 7 ağustos fazla erken

Yaşını 5 yaş az söylemiş.
Acaba geliri de 5 kat az mı mesela 6 bin???
Bak olur mu olur ceylancım..
Sen bunu bir düşün..

Varsın bizim tepkimiz sert olsun biz dış kapının dış mangalıyız Ceylan, kapatırsın konuyu engellersin beni geçer gider. Ama senin kafan çok dolu farkında bile değilsin yaşadığın şeylerin. Dışardan bakınca dank eder içinde olunca burnunun dibini görmez kişi. O yüzden bizim tepkileri dert etme ama usulünce anlatmalısın.
başka kimseye anlatamadığını da söylemiştin.
gerçekten, sana kızıyorum ama bir taraftan da kıyamıyorum İnan sana yardımcı olmak istiyorum. Niye sahiplendim ben de bilmiyorum tabi. Aşina oldun herhalde artık

Valla benim aklima ceylan in evinde kalamadigi geliyor evde rahatsiz eden bisi mi var evleneyim de evden kurtulayim mantigi mi
Bir değil bir den fazla sebep var hepsi birleşince nişan atmak mantıklı da gelmiyor. Bazı nedenleri geçmişte burada yazdım. Bazılarını ise yazmadım. Evde bazı sorunlarım var evet ama tek başına sebep değil tek olsa evlenmezdim. Bütün sebeplerimin yanında düğüne aşırı az kalması da bir sebep. İlk nişanım da düğünden bir hafta önce bitmişti . Hem hazmedemiyorum hem de onca hazırlığı boşa gidecek çok kötü bir biçimde bırakmış olacağım. Bunun huzursuzluğu da yakamı bırakmıuor. Huzurum kalmadı. Bunların yanında anlatmadıklarım eklenince evlensem daha mı iyi ne yapayım ya diyorum işte

Kel Mithat en azından şahane ev aldı Ferhundeyi memnun etmek için

Bu herif niteliksiz yani üstelik burun kıllı

Evlenme kızzzzz
Kel mıthat Bı bardak su veren hayrıyeye bile yengemmmmmmmm diyordu agız dolusu.
İnsan evladıydı

Sen bunu bir düşün..
Aynen.

Ceylan bak benim koca da 5 bin falan alıyo aylık. Ben de düz memurum. Bildiğin geçim savaşı veriyoruz gayet uygun bir semtte oturmamıza rağmen. İnan aşık olmasam çekeceğim dert değildi. İyi düşün bebişkem.

Sen bunu bir düşün..
Bence 6 bile değil konunun en başından beri net olarak söylüyorum. Kendine bağlamak adına 30 bin aylık gelirim diye atmış.

Anlatamadiklarin tahminim gibiyse sayet cik o evden, bi arkadasinin yanina git ya da aktabanin bi is bul calis evini tut ceylan.asgari ucret alsan beylikduzunden vs 1+1tutsan cok zor ama gecinirsin.bu evlilikten iyidir kendi evinde sogan ekmek yemek.ailenin zaten normal sartlarda anlattigin gibi bi evlilige onay vermemesi gerekir eger veriyorlarsa bi gariplik var zaten o asikar.hangi anne kizinin goz gore gore bunu yapmasina izin verir?istemeye gelmeyecek pasam.ben kiz verecegim tanimadigim adama.daha neler ceylan sogan ekmek ye kendi evinde ye kizim sevdigin bi adam olursa evlenirsin.cik ailenin evinde de kalma madem kotuyse bu kadar

Ya evden çıkamam o şekilde . Çalışmak çalışmamak da çok dert değil. Bir biçimde yaşar para kazanırım ben . Rızıkdan yana endişe etmem .
Annemin de kardeşimin de benden başka kimsesi yok. Kardeşim de engelli. Yani ben bırakamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…