Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayda o kadar para kazanan insanın davranışları değil zaten istemeye falan da gelmemleri bı acayip bence maddi durumu iyi değil eskicilik yapan arkadaşımın kirası 1400 TL evine falan gittiniz mi

Ben diyeyim, elalem 3.kez nişan attı demesin diye..
Bir de şu an belirsizlikte. Onu aşmak için bu evliliği yapacak maalesef..
Toplumun gözünde dul olmak nişan atmaktan daha iyi değil ki, eğer toplumu çok takıyorsa. Ben yine de anlayamıyorum.

En bombası Ceylan'ın evlendikten sonra kendisiyle "yatmak istemediğini" adama söylemeye başladığı ve pek tabi ciddiye almadığı gibi traji komik bir durum var.

Sanırsın 30 yaşında değil de 3 yaşında kendisi, eşiyle de evde evcilik oynayacaklar

Temas oldu ama tiksinmiyordum ki o zamanlar . Yani arabada iki öpücük sarılma fln şeklinde . Hiç tiksinmedim. O zamanlar saçı sakalı karışmış şekilde de gelmezdi. Az çok sevgi de vardı. Şimdi gördüğüm manzara korkunçtu. Yatak olayı olmadı aramızda. Ben rahatsızlık geçirdiğimden beri evlenmeden kimseyle beraber olmama kararı almıştım. Namusum kirlenecek gibi hissediyordum bakire olmama rağmen. Şimdi kocam olacak insanla da yatsam öyle hissediyorum. O his gitmedi. Kirlenecekmişim gibi.
Kel mithata ben karakter olarak bi de kelliği olarak benzettim. Az saçı var diye yoksa benzemiyor. Ama yakışıklı değil yani.

Çok fena çok. Gerilerde Ceylan’ın şiddetle ilgili sorularına adamın mırın kırın etmesi ve şiddet uygulama potansiyeli olabileceğini belli ettiği bir konuşma da vardı. “Nikahtan sonra hemen o iş olur” dediyse bu adam Ceylan’ın itirazlarını dinlemez bu konuda. Tecavüz etme ve cinsel/fiziksel şiddet uygulama olasılığı çok yüksek adamın.

Toplumun gözünde dul olmak nişan atmaktan daha iyi değil ki, eğer toplumu çok takıyorsa. Ben yine de anlayamıyorum.
Evet öyle.. Ama şu an o kısımı düşünmüyor.
Şu an belki bazı yararsız teyzeler, ceylan da bir evlenemedi demesin diye kendini yakacak işte..
Halbuki elalem 2 3 gün en fazla konuşur..
Önemli olan kendi mutluluğun..

Bir de nişanlısı ile cinsellik istemiyor sanırım..
Adam bunu asla kabul etmezz..

Zorla cinsellik de ölüm gibi olmaz mı..

Herşey kusursuzsa bence 10 yaş cok abes degil. 20 ve 30 belki. Ama 30 ve 40 gayet uygun.
Esimle 7 yas var aramda. Abimle eşi arasında 10 yas. Annem ve babam arasında 11, belki aliskin oldugum için
Bizim aramızda tam 13 yaş fark var

Korkarım, tecavüz bile gerçekleşebilir o evlilikte.

Ceylancım, evlenince bari bu konuyu kapattır yoksa ben ve bazı üyeler yazmaya devam ederiz..
Konuya giren bir daha çıkamıyor.Bak evlenmeye karar verdin hala yazıyoruz..
Ben kendisinden evlenirse beni engellemesini istedim. Sinirlerim götürmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…