Mantıksız mı sanki ? Sevmiyor da galiba ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendisinden evlenirse beni engellemesini istedim. Sinirlerim götürmez.
Bence gene de bakarsınız..bende bakarım..:KK45:
Maalesef daha konuları gelecek gibi..
Bu işin sonunu çok merak ediyorum.
Bu forumda en merak ettiğim konu bu oldu..
Tren kazası gibi takip ediyorum..

Ne olacağını tahmin edebiliyorum ama kendime engel olamıyorum..:oops:

Yok gerçek ya özelden davetiye de göndereyim dicem de çekiniyorum 🤦🏻‍♀️
Bu kadar şeyi uydurabilsem film yazarı ya da kitap yazarı olurdum herhalde yav 😂
Ceylan derdin ne ise anlat i zaman madem gerceksin neden kaciyorsun anlat.emin ol burada aana yardim edevek statude bir suruninsan cikar.bi cozumu bulunur ve kimseye davetiye vs yollama.kimligini acik edecek bi sey kimseye yollama
Derdini anlat kizim bak yakacaksin basini.yasini bile dogru soulemeyen bi adamla evleneceksin.ailesiyle pek hasir nesir degilsin.evlilik bu sen biriyle ayni eve cikip ev arkadasi olmayacaksin.evlilik bu.adamla yatacaksin da camasirini da yikayacaksin.hasta en berbat hallerini de goreceksin.beraber ayni masada yemek de yiyeceksin.sevmeden eziyet bu.

Ay bana bu konunun linkini atın nolur

Ay bayilazaaaam. Bu adamla ilk nasil tanıştınız? Evlenmeye falan basvururken hic mi kimliğini vs gormediniz?
Gece klubunde tanıştık. Hatta vakti zamanında kk da birisinin yeni biriyle tanışamıyorum evlenmek istiyorum gibisinden konusuna , nişanlımla gece clubunde tanıştığımı ön yargılarını yıkması gerektiğini, gece clubu gibi her ortamı değerlendirmesi gerektiğini , nişanlımın bana aşık olduğunu vs vs yazmıştım 🤦🏻‍♀️Belki de önyargılı olmak gerekiyordu ortama bilemiyorum.

HHahahahah bu çok komikmiş . Ama benim konum bu konuyu 2 ye katlamış 🙈😂

1.5 ay olacak konu hala popüler ilk açıldığında amağğn dedim tam okumadan pek ilgimi çekmedi çıktım. Ama hemen hemen her hün yazıldı. Neyse bugün okudum. Peki dedim yorumum yok. Şimdi son durum ne diye sormak istiyorum ey Romalılar. Burda neler oluyor? 🧐 75 sayfayı okuyamam şimdi biri özet geçsin piliiiis.
Konudan kopamıyoruz..:KK70:
En son ayrılmıştı. Bende yazdım nasılsın moralin nasıl diye..
Gene barışmış. 7 Ağustosta düğünü varmış. Şu an gelin ata binmiş ya nasip demiş diyor.
Ama bu gidişle evlenecek gibi maalesef..

Nişanlısını istemiyor ama evlenmekte kararlı..
Ben işin içinden çıkamadım..:silah:

Konudan kopamıyoruz..:KK70:
En son ayrılmıştı. Bende yazdım nasılsın moralin nasıl diye..
Gene barışmış. 7 Ağustosta düğünü varmış. Şu an gelin ata binmiş ya nasip demiş diyor.
Ama bu gidişle evlenecek gibi maalesef..

Nişanlısını istemiyor ama evlenmekte kararlı..
Ben işin içinden çıkamadım..:silah:
Birlikte oldum evlenmek zorundayım mantığı olduğuna inanmak istemiyorum

Ama yok artik! 30 yasindayim demedin mi? Adam da 40?
Ölcem :rolleyes: haftaiçi akşamüstleri her gün çıkan diziler var ya hani, entrika olsun da mantığı olmasa da olur kıvamındaki dizilerden bahsediyorum. Bu ilişki iyice ona döndü.
Ceylan yaşından da mı emin değilsin kuzum? Adı doğru mu bari, kesin mi? Emin misin bak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X