Mantık Evliliği Hakkında Fikirleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Internetten tanısilan, kiskanc baskın ve manipulatif adamla aşk evliliği yapılır da mantık evliliği nasıl oluyor onu kafamda oturtamadım. Çok mantıklı bir seçim değil çünkü.
haklısın ben yanlış tarif ettim sanırım. kendisi tanışırken bile ciddi olduğunu söylediği için mantık gibi geldi bilemedim. Aslında benim kararım mantık mı aşk mı olacak.

Daha çok gençsin.
Kalbinin attığı, mantığına yatan biriyle evlen.
Baskın insanlarla geçim de çok zordur bu arada, ortak noktayı arayan insan olmalı hayatına alacağın kişi.
Ben hiç beğenmedim hele bakirelik-temizlik konusu midemi bulandırdı.

haklı olabilirsiniz bu konularda hiçbir deneyimim yok. belki yanlış kelimeler kullanarak anlattım. Ben çalışmayı düşünüyorum zaten annem ev hanımı olduğu için gayet acı bir şekilde farkındayım, çalışmayan kadın ezilir. Yazları dershanelerde ders veren biriyim.

Anlatımdan iğrendiğim için konuya yorum yapamadım. Adeta bir değiş-tokuş yapsam mı diye soruyorsun, senin güzelliğin ve bekaretin var, adamın da hakim olması var ama itici bir tip bunlar değiş tokuş olur mu diye soruyorsunKendini hukuk diplomasına, toplumdaki yere , paraya mı satıyorsun? Bu evlilik mi sence, atımı koyduğum çiftlikte satılan atlar bile daha insancıl şekilde satılıyor. Midem bulandı, yazık şu yazdıkların insanlk onuruna aykırı.

Son düzenleme:
Olabilir ama şu anda evlilik en son düşüneceğin şey olmalı ki, bu adamın senden başka kimbilir kaç kızla daha iletişim halinde olduğuna yemin edebilirim ama ispatlanamam çünkü hiç mi hiç güven vermedi. Sanırım konumu ve maddi durumu cezbetti seni ama dediğim gibi yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksın.

Hukukçudan boşanması zor olur, kendine yakıştıramadığın biri ile gencecik yaşta evlenince ne olacak aynı yatakta günlerce ne yapmayı düşünüyorsun??

Özelde asgari ücretle çalışırım gene evlenmem ben senin yerinde olsam

Müge anlı olayları gibi. Tek farkı ailesinden kurtulmak isteyen kızların kaçması, kaçmayı çözüm sanması. Konu sahibi bunu sadece daha usturuplu yollardan yapıyor kendince.
Herif de belli, anasının gözü. İnşallah ilerde kocam şunu bunu yaptı konularıyla gelmezsin konu sahibi. Böyle kararlar alanlar genellikle yüzde 90 pişman oluyorlar.

Hakim stajda 45bin, 1. Sınıf olana kadar da 60-70 bin bandında maaş alıyor, öyle üst düzey bir hayat sunmaz sana. Okulunu bitirdikten sonra, gerçekten anlaştığına, kafa yapılarınızın uyuştuğuna, aranızda bir çekim olduğuna, sevdiğine, saygı duyduğuna ve evliliğiniz müddetçe bu duyguların devam edeceğine dair bir kanaatin olursa ciddi bir adım atarsın. Ama bence kafa yapılarınız uyuşuyor gibi görünmüyor.

Bu adam her haltı yiyip bakire kızla evlenmek isteyen biri, çok fazla bir beklentiye girmesin.
Bakire kız fantazisi olan biri bile olabilir. Aklıma iğrenç şeyler geldi. Yani her türlü iyi bir ayak olmadığı kesin. Bakire olup olmadığını sorgulamasından belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…