Mantık Evliliği Hakkında Fikirleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla saçma ama ona benzer durum oldu tabii öyle demese de daha üsturuplu teyit etti
Hoş değil. Bak şimdiye kadar tanıdığım matematik öğretmenleri hep mantıklı insanlardı. Bu herifin gözü fıldır fıldır, tilki. Sen de söylüyorsun. Emin olmadığın için bu konuyu açtın. İçini rahatsız eden şeylerden kaçmanı öneririm.

Hakim stajda 45bin, 1. Sınıf olana kadar da 60-70 bin bandında maaş alıyor, öyle üst düzey bir hayat sunmaz sana.

Azmış, konu sahibesi bakire, bekaret en az 200 bine satılmalı! Konu sahibesi bence açık artırma yap, en çok para sunanı seç öylece sat kendini mantara basma.

Kesinlikle, adam kazanova bence. Kızımızın da aklı beş karış havada, umarım söylediğimiz şeyler biraz işe yarar.
abla valla çok korktum yorumlarınızdan ötürü. çevremdeki kadınalrın manipülesine maruz kaldım sanırım, annem ve teyzem çocuğu çok beğendi beni fişekleyip duruyorlar. sizin yorumlarınızı okuyunca şok oldum çünkü haklılık payınız baya var. ya bir de işin garibi ben evlilik sevdalısı zengin koca avcısı bir kız değilim. bazı kızlar vardır gözü dört döner ya öyle değilim ben bildiğiniz gerçekten insanların yüzüne bile bakmam nerden buldu böylesi beni yemin ederim bilmiyorum. hayatımdaki ilk Instagram hesabını geçen sene açtım açar açmaz buldu adam beni kokladı mı naptı

Bence içine sinmeyen biriyle evlenme , ayrıca evlilik çok ciddi bir müessese duygusallık mutlaka olmalı. hele ki bu yaşta daha çok erken.

Sen kısa yoldan hayatımı kurtarayım rahat yaşayayım derdindesin de bu tipler senin düşündüğünü daha senin aklına gelmeden kurar oyununu oynar. Gözünü açtığında ne olduğunu anlayamassın bile. Yani diyeceğim o ki evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymaz.

Mantık evliliği yapmak için yaşın çok küçük. Baba evinden kurtulmak için yapılan evlilikler hep hüsran oluyor. Sevgilin olması evlenmek falan çok mu önemli. Okulunu oku, gez dolaş, kitap oku, hayatını yaşa. Karşına uygun, düzgün biri çıkarsa evlenirsin.

Benim mantik evliligi erkek profilim;

Merhametli
Sevecen
Iyi huylu
Sakin
Yeri geldiğinde daglari delebilecek, otoritesini hissettirecek
Ailelerimiz kesinlikle gorgu, gorenek anlaminda ayni olacak

Bunlar hepsi ok ise ustune bir de durumu iyiyse ne âlâ, aşk evliliğinde para kesinlikle onemsizdir ama mantik evliligi yapmanin mantigi budur, maddi manevi rahat etmektir.

Ben aşk evliligi yaptigim icin sorudan elenmis olabilirim ama esim evliligimizin ilk baslarinda ciddi adaptasyon sorunlari yasamisti, 1 kez ciddi bir kavgamiz oldu, asla yatak ya da ev ayirmadik ama o kavgada kocami tanimistim. Yani ask evliligi de yapsan karsindakinin sınırlarını zorlamadikca tanima sansin olmayabilir. Cunku herkes isterse evlenmeden once gercek yuzunu pekala kolaylikla saklayabilir.

Ben yukarida saydigim ozelliklerden sadece aile kismini tutturamadim, dolayisiyla evliligimi yurutebiliyorum. Bence bir erkekten, evlilikten beklentilerini iyice netlestirmeden hicbir sekilde evlilik adimi atma, ne bu adamla ne başkasıyla.

Bir erkekten ne istedigini bilmek icin de kendini cok iyi taniman gerekiyor, bugun altından kalkamam dedigin seylerin yarin cengaveri olabilirsin ya da bugun sana basit gelen seyler anne oldugunda kriz gecirmene dahi sebep olabilir.

Hayatina karismadan abla olarak tek diyecegim, yasin kucuk ve adamin bekaret konusunu konuşacak haddi kendinde bulmasi cok rezalet. Sadece bunun icin bile vazgecerim.

of abla temin ederim tam üstüne bastın

Tam okumadım canim ama mantık evliligi diyince maddiyat akla gelmemeli sadece çünkü uyum kafa yapısı karakteristik özelliklere de bakmak gerek sen kendini tanı bence sorman gereken şeyler kendine ben neye tahammül ederim neye etmem nasil bir hayat nasil bir evlilik hayal ediyorsun o adam o hayalinde ki adama uyuyor mu SAKIN! DEGISTIRIRIM DIYE DÜŞÜNME DEGİSMEZ madem şuan gözlerine aşk perdesi inmedi bence direkt bunları ölç tart ama pek mantığın da uyumamıs gibi yasinda genç üstünde fazla durma da derim

Bugün 23 yaşında orta üst seviyede yaşıyormuşsunuz, daha okulunuz varmış. Ortamlarda eşim de okudu demek için okumanızı bekleyip sonrasında hiç de atanmanızı bekleyeceğini sanmıyorum. Diplomalı ev hanimi olur çıkarsınız, beni yanlış anlamayın yargıladığımdan değil, tercihiniz bu ise ve durumunuzda elverirse neden olmasın. Evinizde evinizin hanımı, çocuklarınızın anası da olabilirsiniz. Sonrasında çocuk da olur ve sizi burada bir sebeple görürüz eşim benden boşanmak istiyor şu kadar çocuğum var, şu okulu okudum ama hiç yapmadım gibilerden... Bana hikaye böyle olacak gibi geldi.

Bu yasinda birak mantik evliligini, evliligin kendisini bile dusunmen cok abes.

İnsanlar 22-23 yaslarindayken farkinda olmuyorlar ama, hayattan ne istediklerini kendi karakterlerini daha oturtamamis oluyorlar. Otuzlu kirkli yaslardayken yirmili yaslara baktigimda kelimenin tam amlamiyla bir cocuk-yetiskin goruyorum. Bu istisnasiz nerdeyse herkes icin gecerli.

Biraz insanlari tanimali, kendini tanimali, meslek sahibi olmali, "baskici" gordugun babanla ayni evde yasamaktan kurtulmak icin instagram gibi bir yerden gordugun tilki kilikli "zengin ama kendine zengin" manipulatif insanlardan kendini bir zahmet korumayi ogrenmelisin.

İlk sevgilin de bence gercekten asik oldugun gonulden sevdigin sevildigin biri olur umarim.

yorumunuz için çok teşekkür ederim en kibar yorumlardan. buradaki bazı ablalar baya acımasız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…