Manipüle edildim

Bu mahluk sayesinde sağlam bir tecrübe edindin, manipülatif adamı ilk görüşte tanırsın artık. Kendini bir daha asla kimseye ezdirme. Ailemden değer görmedim diyorsun, sen kendine fazladan değer verip açığı kapatacaksın. İnsanları kendi içinde yargıla, niyetlerini, davranışlarını. Gerçekten sevildiğini hissetmediğin sürece kimsenin yanında kalma, bak o ayrılmış. Senin ayrılman gerekirdi bunu da şans olarak düşün, şimdi gerçekleri görebiliyorsun.

Böyle düşününce ben de çok kötü hissediyorum. Taciz resmen bu, elini çekmeye çalıştığımda da diretti zaten. Hışımla çektim kendimi uzaklaştım.

Kuzum karaktersizin tekiymiş senin de saflığından faydalanmış. Saf derken iyi niyetli düşünmek. O an sapıklık gibi algılamamak, konduramamak anlamında diyorum. Bunun bir değişiği de benim başıma gelmişti. Adamın zorladığını anlayamadım ben de salaklığa bak diyorum şimdi. İnsan garip bir psikolojiye giriyor. Tecrübe, ders oldu tabii. Kendi pisliklerinde boğulsunlar üzülme, canını da sıkma. Ne güzel okuyorsun en iyi şekilde bitirirsin inşallah. Akıllı bir kıza benziyorsun zaten. ❣

Ne öğrendiniz? belki bize de faydası olur

"Çok fedakarlıklar yaptım içkiyi bıraktım, derslerime çalışmaya başladım"

Bunlar kimsenin işine yarayacak seyler degil, senden bisey goturmez ama kazandirir. Fedakarlik degil de kendine iyilik yapmişsin.

Herseyi baskalari icin degil, kendin icin de yaptiginda, kendin icin de istediginde deger gorursun.

Ya zaten aşırı duygusalım şu sıra, çok üzüldüm yaşadığınız psikolojik şiddet için.
Neyseki yaşadığınız şeyin aşk sevgi değil onun sizi manipüle etmesi olduğunu anlamışsınız. Dik durun, tecrübe olmuş sizin için acı olsa da.
Allah korusun böyle karakter yoksunlarından.

Okuyunca yazmak istedim.biz de eşimle 18 yaşında tanıştık üniversitede.genç kızlara küpe olsun.kıskanmak hapsetmek tüm hesap şifrelerini bilmek sevgi değildir.farklı arkadas gruplarımız vardı.o farklı yerden ben farklı yerden çıkardık.dip dibe ve hep yalnız olmazdık.arkadaş gruplarımızın içinde dolu dolu bir okul hayatı geçirdik.
Lütfen dikkatli olun.sizi kısıtlayan soyutlayan baskılayan insanlardan uzak durun.seven insan karşısındakini mutlu eder.beraber sosyalleşir.hayatına yoldaş eder.

Öncelikle teşekkür ederim buraya yazıp derdime, üzüntüme ortak olduğunuz için. Samimiyetiniz iyi kalbiniz için minnettarım.

Bu aralar ben de çok duygusalım normalde ağlamayıp içime atan biriydim ama şu son iki haftadır finallerim var ve arkadaşlarımla doğru düzgün görüşebildiğim de yok bu yüzden devamlı ağlar oldum. Çok daraldım yalnız hissetmeye başladım. Gelecek kaygıları sardı beni. Üniversitede son sınıf olacağım ve hala karşıma doğru dürüst biri çıkmadı okuldan. Üzülüyorum haliyle, hayat arkadaşı arıyorum kendime ama karşıma çıkmıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuda da ne kavgalar ettik anlatamam. Ben gezmeyi sevmiyorum sen çık gez diyor, çıkıp gezince de burnumdan getiriyordu bir şekilde. Hiçbir konuda bana destek olmadı, hiçbir zaman yanımda olmadı hep yalnız bıraktı. Hani gerçekten çok üzülüyorum insanlar sevgilileriyle gezip eğlenirken ben 2 senedir yalnızım. Kısmetim mi kapalı bilmiyorum gönlüme göre biri çıkmıyor karşıma. Eski psikopat sevgiliden sonra çok kriter arar oldum delikanlı, islamcı, efendi geçinen erkekleri direkt eliyorum kafadan artık

Sen bence koluya komsuya birseyler dagit cünkü büyük bir kaza atlatmissin o herifden ayrilmakla döktügün gözyasina yazik uykusuz gecelerine yazik tam bir s...sizmis birde seni nasil kandirdini dalga gecer gibi anlatmis yazik kizim sana uzun bir süre iliskilerden uzak dur bosluktasin aman yeni bi hata yapma birak kimle cikarsa ciksin o kizada acirim

Her kim ki koca koca laflar edip ahlaktan,dinden dem vururken kendi gibi düşünmeyenleri yargılar, aşağılarsa aslinda en ahlaksız en aşağılık olanlar da onlardır.

Hiç şaşırmadım anlattıklarınıza. O kadar çok çomar dolu ki bu şekilde.

Allahtan daha fazla sürdürmemişsiniz ilişkiyi.
Iğrenç bi adam çünkü

Okuyup bitirene kadar insallah kizi kullanmamistir diye diyee diyeeee okurken catladım sonunda ohhh yarabbim dedim.Walla rabbime sukur buyuk verilmis sadakan varmiş kurtulmussun Rabbim kimsenin karsisina boyle pislikler cikarmasin.

Çok geçmiş olsun canım, iyi kurtulmuşsun bu heriften. İnşallah bundan sonraki ilişkilerinde karşına hep seni mutlu edecek adamlar çıkar canım benim

Son zamanlarda beni iyice eleştirir olmuştu. Saçımı, kaşlarımı, konuşma şeklimi, sakız çiğnememi bile. Ne zaman bir konuda heves etsem bir şeyler yapmak istesem ne gereği var diyip hevesimi kursağımda bırakıyordu. Onun yüzünden kendimi çok çirkin ve aptal hissetmeye başladım, kendinden o kadar emin bir şekilde eleştiriyordu ki beni, gözüme çok yakışıklı kusursuz gelmeye başlamıştı. Resmen itiraf ettiği gibi her şey taktik üzerine kuruluymuş.

Kendine bu şekilde bağlayarak benimle cinsel anlamda birlikte olmak istedi. Ben onu kesin bir şekilde reddettikten sonra da iki hafta boyunca bu yüzden çok soğuk davrandı bana. Kendimi ağırdan satarsam teklifimi kabul eder diye düşündü.

Geç de olsa anladım bunları. İnşallah hiçbir hemcinsim bunları yaşamaz, şimdiki aklım olsa yalnız kalma pahasına bitirirdim bu sevgililiği. Ama dediğiniz gibi her şey tecrübe.

Hayatını bir erkeğin seni "mutlu etmesini" bekleyerek geçirirsen mutlu olamazsın.Mutluluğu insanlara bağlama.Ayrıca erkekleri ne kadar az önemsersen o kadar çok önemsenirsin.Bu taktik değil ama böyle.Kendini sev , önce kendini düşün hatta gerekirse bencil ol.

%100 aynı şeyi yaşadım ve malesef böyle bi pislikle evlenmeye kadar gittim Beni o kadar cok manipule edip sindirip suçlu hissettirdi ki sonunda yeter artık evlenelim neden uzatıyoruz diye aşkından ölüyomuş gibi baskı yaptı resmen oyuna getirdi beni ruh hastası..Aynı bunun gibi son derece dindar ahlaklı ve efendi geçiniyodu ama zerre alakası yoktu davranışlarının.. Uzun süre çelişkili hareketlerine anlam veremedim beynim yandı resmen.. Benimkinin de ailesi sorunluydu onlarda ayrı baskı yaptı dayanamadım suçluluk hissine ve tamam dedim evlenelim ve apar topar evlendik.. Evlendikten 1,5 ay sonra farkettim nekadar haklı olduğumu, hep bi şüphe vardı içimde piskopat olması ile ilgili.. Sonra elime tüm delilleri alıp evi terkttim tabii boşanma konusunda süründürüo şimdi de ruh hastası.. Böyle tipler konusunda tecrübeli olmanız büyük şans keşke benimde daha önce canım yansaydı tecrübe etseydim de bunları yaşamasaydım..

Allah yardımcınız olsun. İnşallah size yaptıklarını birer birer çeker. Umarım tez zamanda bu pislikten tamamen kurtulursunuz ve huzura kavuşursunuz. Nefret ediyorum artık dindar geçinen bu tarz insanlardan

Seni ve acini cok iyi anliyorum.
O tarz insanlari da biliyorum.
Ama kendi icini fazla karartma öyle seyler okuyarak. Eski sevgilin kisaca basiretsiz bir insan canim.. hemde en köründen.
Sana yasattigi acinin en büyügünü kendi icinde tasimasa sana yansitmazdi eminim.
Artik radarlarin böyle insanlara karsi acik direk sinirlarini koyarsin. Ama fazla beklentin olmasin veya agir kriterlerin cunku gunumuz insanlarin geneli basiretsizdir.
Karsina elbet biri cikacak. O kisi cikana kadar günlerini nese dolu sevgi dolu yasa. Hayat birseyleri beklemek icin cok kisa. Kendini hergün mutlu edecek birseyler yap. Kendi kendine iyilik yap yanaklarini sik oh cok tatliyim ben de mesela

Birde fazla arastirmamak lazim bazi seyleri. Sen kendi tarafindan masum niyetin ile onunlaydin sonucta. O kendi tarafindan sacma sapan taktiklerle oynadiysa kendi sorumlulugu kendi pisligi.
Sucu sana yikmis olabilir ama bir iliskide tek taraf suclu veya sorumlu degildir. Hatta suclu yoktur. Herkes kendi niyeti neyse onu yapmistir.
Senin niyetin guzeldi okay. Onunki kotuydu demek buda okay. Sonucta seni baglamaz. Sen kurtuldun o kisiden.
Psikolojik siddetten sonra söyle birsey olabilir mesela..kendi kendine devam ettirirsin..alismisindir cunku uzun sure..ama o yok artik hayatinda. Artik senlenme vaktin..silkelen ve onun gozuyle kendine bakma. Sev sevil tekrar. kendini kimseye kapatma kalbinin kapilarini acik tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…