• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

kızlar şu soğuk ağda bantlarını elle ısıtınca bence yetmiyo ütüyle denesek nasıl olur :D saçmaladım mı

vee size son bir yıldır rahat etmemi sağlayan formülü söylüyorum :64:.. ben 1.5 yıl öncesine kadar jiletle alıyordum, bir defa cesaret edip, küçük bi kısmını ağdayla alim dedim canımdan can gitti, canım çok tatlıdırda :51: ama sonra emla kremi söyledi arkadaşım, lokal anestezi yapıyor, eczanelerden temin edebilirsiniz 27 lira fln 5-6 tane küçük tüp var içinde, 1 yıl falan yetiyor..gene korktum ama dedimki evlenincede böyle olamaz, bi yerden başlamak lazım :55: onu sürüp yarım saat bekliyorsunuz, sonuçta belli belirsiz bir ağrı oluyor:66:, o kadarki bacaklarımı alırken bile daha çok ağrı oluyor.. alınca bak bak doyamıyorum :69:

annem de çamsakızı kullanıyo yıllardır pamuk gibi valla :D sence hangisi daha az acıttı peki soğuk ağda bantı mı çamsakızı mı :D

camsakızı ile ilk aldıgım için biraz acıdı ve uğrastırıcı tabi :S sonradan az az cıktıgı için soguk agdayla daha rahat aldm hemde 10dk da btti hem öle ortalıgı toplama derdi de yok yaps yaps da olmuo :s
ama uzunken sogk agda ile almak zor olur sanırım.. makasla kesip sogk agda ile deneyeblrsn.. ilk hepsini yapstrmadan ucundan ucundan yapstrp küçük bölgeler halnde alrsın sonra alısırsın ;)

camsakızı ile ilk aldıgım için biraz acıdı ve uğrastırıcı tabi :S sonradan az az cıktıgı için soguk agdayla daha rahat aldm hemde 10dk da btti hem öle ortalıgı toplama derdi de yok yaps yaps da olmuo :s
ama uzunken sogk agda ile almak zor olur sanırım.. makasla kesip sogk agda ile deneyeblrsn.. ilk hepsini yapstrmadan ucundan ucundan yapstrp küçük bölgeler halnde alrsın sonra alısırsın ;)

evet haklısın ben bi küçük küçük başliyim bakalım yazarım size ama en erken perşembe günü yapabilirim çünkü yarın akşam spora gitcem

YAN ETKıLER / ADVERS ETKıLER :
Lokal anesteziklerle gerçek anlamda görülen advers etkiler, tedavi edilen hastaların 1/1000’inden daha azında görülür.
EMLA KREMİ HAKKINDA BİR YAZI PAYLAŞŞMAK İSTİYORUM !

Sık
(>1/100) Deri: Uygulama bölgesinde solukluk, kızarıklık ve ödem

Daha az sıklıkta
Deri: ılk uygulama anında hafif yanma ya da kaşınma hissi (uygulama bölgesinde).

Nadir
(< 1/1000) Genel: alerjik reaksiyonlara (en ağırı anafilaktik şok) Çocuklarda methemoglobin (cok yeni dogmus bebekler de gorulse de yetiskinler de bu hastaliga yakalanabilir.."mavi bebek sendromu" olarakta bilinen bu hastalik, hucrelere yeterince oksijen gitmemesinden baska bir sey degildir)

vee size son bir yıldır rahat etmemi sağlayan formülü söylüyorum :64:.. ben 1.5 yıl öncesine kadar jiletle alıyordum, bir defa cesaret edip, küçük bi kısmını ağdayla alim dedim canımdan can gitti, canım çok tatlıdırda :51: ama sonra emla kremi söyledi arkadaşım, lokal anestezi yapıyor, eczanelerden temin edebilirsiniz 27 lira fln 5-6 tane küçük tüp var içinde, 1 yıl falan yetiyor..gene korktum ama dedimki evlenincede böyle olamaz, bi yerden başlamak lazım :55: onu sürüp yarım saat bekliyorsunuz, sonuçta belli belirsiz bir ağrı oluyor:66:, o kadarki bacaklarımı alırken bile daha çok ağrı oluyor.. alınca bak bak doyamıyorum :69:

ben de emla krem almayı düşündüm 27 lira olsa alırdım ama 60 dediler eczanede o kadar da veremedim doğrusuu

kızlar şu soğuk ağda bantlarını elle ısıtınca bence yetmiyo ütüyle denesek nasıl olur :D saçmaladım mı
wala bn elmle iice ovustryrm gecen backlarımı alrken 3 tane iki yarım bacagma yetti bi kac kere kullanabiliosun da =) bacagmdaykende iice ovusturuorum ..

hehe sen öyle zanneeet :) adamın her yeriyle ilgileniyolar valla santim santim :27:
hadi yaa :s bn o an baska seyn derdinde olur die sanıodm :S öle deilmiymişşş
off bu erkeklerde bizden hersein fazlasnı istiolar kendilerine gelnce hep verck cevpları oluo beeee
:37:

ben de emla krem almayı düşündüm 27 lira olsa alırdım ama 60 dediler eczanede o kadar da veremedim doğrusuu

bi yanlışlık var o işte canım, kutuyu elime aldım baktım şimdi 28,69 TL hatta, daha geçen ay aldım:34: bak resmide bu içinde 5 tane tüp var $Emla_Cream_5_.jpg

hadi yaa :s bn o an baska seyn derdinde olur die sanıodm :S öle deilmiymişşş
off bu erkeklerde bizden hersein fazlasnı istiolar kendilerine gelnce hep verck cevpları oluo beeee
:37:

bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26:

alla alla kandırdılar mı beni :D neyse ki almamışım adam bulunmuyo falan dedi çıktım ben de almadaaan bi gidip sorcam orayaa..sen faydasını gördün mü peki canıım

bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26:

o kadar da değil canım onlarda da var sonuçta napalım yani sürekli orayı mı takip etcez :) töbee konu nerelere gitti hihih

alla alla kandırdılar mı beni :D neyse ki almamışım adam bulunmuyo falan dedi çıktım ben de almadaaan bi gidip sorcam orayaa..sen faydasını gördün mü peki canıım

her eczanede var, kandırmaya çalışmış adam heralde :) ben emla olmadan ön tarafa dokunamıyorum bile ki 1,5 yıldır hep ağdayla alıyorum, hiç yumuşamadı kökleri bide beyazım, 20 yılın gücü var heralde:5:

yok sekerm sende sorun yoktr bnde bacaklarımı ve o bölgeyi alamadgm zaman kendimi acaip pis hissederm yni dustn cıksam bile.. evli olmdgm halde güvensiz olurum.. kış günü kmse görmedigi halde pf ne kadar pislikim yha söle cillop gibi olaydm keske die sölenirim :D :D aldıgımda da mutlu oluorm bi özgvn gelio kendimi daha cok sewiorm ozmn :d o yzdn elime azcık para gecsin lazer eplsyn yaptrrm wala..

Back