eveeet hem de kocaman büyük bi güzellik salonuydu erkeklerin ve bayanların çalıştığı öyle mahalle kuaförü değildi yanii gözümle görmesem inanmazdım polisler bastı falaan
tmm tmm bende vazgeçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeet hem de kocaman büyük bi güzellik salonuydu erkeklerin ve bayanların çalıştığı öyle mahalle kuaförü değildi yanii gözümle görmesem inanmazdım polisler bastı falaan
annem de çamsakızı kullanıyo yıllardır pamuk gibi valla sence hangisi daha az acıttı peki soğuk ağda bantı mı çamsakızı mı
camsakızı ile ilk aldıgım için biraz acıdı ve uğrastırıcı tabi :S sonradan az az cıktıgı için soguk agdayla daha rahat aldm hemde 10dk da btti hem öle ortalıgı toplama derdi de yok yaps yaps da olmuo :s
ama uzunken sogk agda ile almak zor olur sanırım.. makasla kesip sogk agda ile deneyeblrsn.. ilk hepsini yapstrmadan ucundan ucundan yapstrp küçük bölgeler halnde alrsın sonra alısırsın
vee size son bir yıldır rahat etmemi sağlayan formülü söylüyorum .. ben 1.5 yıl öncesine kadar jiletle alıyordum, bir defa cesaret edip, küçük bi kısmını ağdayla alim dedim canımdan can gitti, canım çok tatlıdırda ama sonra emla kremi söyledi arkadaşım, lokal anestezi yapıyor, eczanelerden temin edebilirsiniz 27 lira fln 5-6 tane küçük tüp var içinde, 1 yıl falan yetiyor..gene korktum ama dedimki evlenincede böyle olamaz, bi yerden başlamak lazım onu sürüp yarım saat bekliyorsunuz, sonuçta belli belirsiz bir ağrı oluyor, o kadarki bacaklarımı alırken bile daha çok ağrı oluyor.. alınca bak bak doyamıyorum
wala bn elmle iice ovustryrm gecen backlarımı alrken 3 tane iki yarım bacagma yetti bi kac kere kullanabiliosun da =) bacagmdaykende iice ovusturuorum ..kızlar şu soğuk ağda bantlarını elle ısıtınca bence yetmiyo ütüyle denesek nasıl olur saçmaladım mı
hehe sen öyle zanneeet :) adamın her yeriyle ilgileniyolar valla santim santim
hadi yaa :s bn o an baska seyn derdinde olur die sanıodm :S öle deilmiymişşşhehe sen öyle zanneeet :) adamın her yeriyle ilgileniyolar valla santim santim
ayy çok güldüm ya, bide o kadar uğraşıp alıyoruz, bi tanecik kalsa tühh gitti bütün emek, neye yarar gerisi
hadi yaa :s bn o an baska seyn derdinde olur die sanıodm :S öle deilmiymişşş
off bu erkeklerde bizden hersein fazlasnı istiolar kendilerine gelnce hep verck cevpları oluo beeee
bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26:
alla alla kandırdılar mı beni neyse ki almamışım adam bulunmuyo falan dedi çıktım ben de almadaaan bi gidip sorcam orayaa..sen faydasını gördün mü peki canıım
yok sekerm sende sorun yoktr bnde bacaklarımı ve o bölgeyi alamadgm zaman kendimi acaip pis hissederm yni dustn cıksam bile.. evli olmdgm halde güvensiz olurum.. kış günü kmse görmedigi halde pf ne kadar pislikim yha söle cillop gibi olaydm keske die sölenirim aldıgımda da mutlu oluorm bi özgvn gelio kendimi daha cok sewiorm ozmn :d o yzdn elime azcık para gecsin lazer eplsyn yaptrrm wala..bi tanecik kıl görsem, görecek diye bütün özgüvenim yerle bir oluyor ya, bende mi bi sorun var acepp :26: