makıne tek tek cok acıtıo ama agda tek seferde çççaaattt gıdıo
koltuk altını zaten kuaförde aldırcam artık ama orayı evde yapıcam önce ne kullanmalıyım hangisini tavsiye edersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
makıne tek tek cok acıtıo ama agda tek seferde çççaaattt gıdıo
batık cıkıyorsa bu kıl yonunun tersıne cektıgınızın belırtısıdır... duzgun yapın olmaz ..
Makine canını acıtır . Ağdayla acayip seyreliyo gercekten . Benm annemde yok gibi bir şey kaç senedir ağda kullanıyor yani 2-3 tane birşey çıkıyor
bnm belki 80 sene sonra öyle oluray ne güzel yaa inşallah hepimizin öle olur
bnm belki 80 sene sonra öyle olur
bnde yıllar sonra yeni ağdaya baslayanlardanım neden daha önce denemedim ki diorum hiç korktuğm gibi bi acı deilmiş =) tbi şimdilik üst kısmı alabiliorm ortası ve altlar cok acıo :S
bnde yıllar sonra yeni ağdaya baslayanlardanım neden daha önce denemedim ki diorum hiç korktuğm gibi bi acı deilmiş =) tbi şimdilik üst kısmı alabiliorm ortası ve altlar cok acıo :S
Ben evde yapıyorum Hazırlardan 5 kat daha acıtmadan alıyor ve daha sıkı tututor .
ne kullanıyosun cnm yok mu tavsiye edebileceğiniz bi marka falan?? çünkü orayı kuaförde aldıramam ben nasıl başlicaam
bende kuafore aldıramam iiiiiiişde o yüzden iş başa düştü marka çamsakızı walla gittim markettn camsakızı aldm kaynattm :d dedim eğer yapamazsam cok acırsa bırakıcam almicam.. bi basladı küçük küçük parcalar halinde almaya devamı geldi cok zorlamadm yavas yavas aldm :) gecende bi soğuk ağda bandı ile bi deneym dedim ztn azcık cıkmısdı.. yüz ve bikini bölgesi için kücük soğk ağda bntları ile yapstrdm cektim.. inan bana dayanlmicak bi acı değill =) yane ağac kökü gibi bnlar demir gibi asla agdayla alnmaz diodum alınıomuşşne kullanıyosun cnm yok mu tavsiye edebileceğiniz bi marka falan?? çünkü orayı kuaförde aldıramam ben nasıl başlicaam
bende öyle diyorum ama bu acıyla kuaförden başka çarem kalmıcak
bende kuafore aldıramam iiiiiiişde o yüzden iş başa düştü marka çamsakızı walla gittim markettn camsakızı aldm kaynattm :d dedim eğer yapamazsam cok acırsa bırakıcam almicam.. bi basladı küçük küçük parcalar halinde almaya devamı geldi cok zorlamadm yavas yavas aldm :) gecende bi soğuk ağda bandı ile bi deneym dedim ztn azcık cıkmısdı.. yüz ve bikini bölgesi için kücük soğk ağda bntları ile yapstrdm cektim.. inan bana dayanlmicak bi acı değill =) yane ağac kökü gibi bnlar demir gibi asla agdayla alnmaz diodum alınıomuşş
ya ben gidemem kuaföre utanmaktan değil hemen bu karşımızda bi kuaför vardı baya da büyük ünlü bi yer bi gün bi videolar çıktı kii millet rezil oldu orda çalışan biri koymuş eşim de duymuştu tabi o yüzden ben gidecem desem o göndermez ki ben de tedirginim yanii evde yapmayı düşünüyorum ama nasıl başlayacam bilmiyorum
nasıl yapıyosun ki şaşırdım doğrusu :)) şu elde ısıtılanları da böldükten sonra bi işe yaramıyo yaa ben beceremiyom öff
ben işin bu boyutunu düşünmemiştm ciddi misin
bende öyle anam ağladı üstten alta inemedim aman beee ben kendimi kıllı da seviyorummmm
ahahhaha aman zaten üstleri alınca tertemiz gözüküooo :)) altını km görcek puhaha ewlenceğm zamanda bi kere artk kuafremi aldrrm naparm bilmiom sonra herif üstten bakınca temiz görürr altla da kıllarla ilgilenmez ztn