• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malum bölgeyi jiletle alanlara sorum var

ağdacıya gitmeye de karşıyım açıkçası, herkesin tüylerini aldırdığı bi yer ne kadar hijyenik olabilir ki, hadi spatulayı değiştirse aynı ağdanın içine sokuyo sonuçta ve de elalemin kadınına oramı buramı açmak istemiyorum açıkçası:))

ama jiletin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, jiletten ziyade bence ağdayla alındıktan sonra çıkarken daha çok kaşınıyo, hatta batığı azaltıyo jilet, bikaç aydır bacaklarımı jiletle alıyorum çünkü epilatörle veya ağdayla aldıktan sonra çıktığı vakit 1 ayda batıkların düzelmesini beklemek zorunda kalıyorum, jilet daha pratik hem de ilerde lazer düşünüyorum onun için de iyi olur

ben de bacaklarımı normalde epilatörle alırdım yıllardır, batıklar için bir ara ponza taşını kullanmıştım ama yine kk'da bir topicte okuduğumdan beri her 1-2 defa epilatörden sonra traş köpüğü ve jiletle alıyorum, mis gibi batıklardan kurtuldum:8:

kızlar bende jilet kullanıyorum ama benım dudakların ıcındede kıllar cıktı sızde de var mı hem o ıc bolgeyı agda ıle nasıl alcam cok yumusak orası

bir ara ben de o sorunu yaşamıştım, dikkatsizliğimden herhalde, bir süre ince makasla, hani tırnak makası gibi, oraya jilet değdirmeden o makasla kısalttım, kendiliğinden zamanla dökülüp azaldı sanırım, denemenizi tavsiye ederim:34:

işte tamam siz kendiniz beğeniyor ve tercih ediyorsunuz ağdayı. ama yakın çevremden duyduğum ve inanamadığım şeylerden biri, kocasının zorla ağdaya göndermesi bir bayanı.

doğamızda bu bölgelerde kıl varsa, illa ki pürüzsüz olması gerekiyor gibi takmamak lazım kafaya, bu da benim düşüncem onu belirttim:8:

:71::71::71::71::71::71::71:

arkadaşlar size konuya cevap veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler inş bendeağdacı olcam cesaret verdiniz kızlar çok saolun :kkk::8:

kılları tersinden yani üstten aşağı değilde aşağıdan yukarı kesersen en azından 1 gün yumuşaklık hissedersin fakat başka türlü hçbişey bu olayı düzeltmez, ben 2 yıldır ağdayla alıyorum ve çok rahat emin ol alıştıktan sonra wazgeçemiyorsun azıcık kaldı 10 dk da ağda işimi hallediyorum :86:

yaa ben kendim yapmak istiyorummm :26: ne önerirsinz? şu ılık ağdalar fln işe yararmı kendim yavaştan üsten üstten halletsem diyorumda? bide ılık ağdalar nsl kullanılır:26: ben hayatımda ağda yapmadımda:1:

Kadın olmak zor iş vesselam:43::43::43:

:71::71::71::74::74::74::74::74:

canım jıletten vaz gec derım agdaya bı alsısan varya o kadar rahatlıcankı jıletle hergun almak zorunda kalırsın ama agdayla ıkı ayda bır alırsın ve uzasa bıle ne kasıntı yasarsın nede batma agda olarak sır agda kullana bılırsın kuaforlerın kullandıgı kartuslrdan pudralısından pembe olanından bırde xylocaine adlı spreyı kulanıorum bende onu dene kullan derım

özel bölge için kartuşlulardan değil paket olarak satılan sirli ağdalardan kullanılır tatlım

kızlar bende jilet kullanıyorum ama benım dudakların ıcındede kıllar cıktı sızde de var mı hem o ıc bolgeyı agda ıle nasıl alcam cok yumusak orası

ayy evt o bendede var azcık:50:

kızlar korkunun ecele faydası yok emlayı çok övüyorlar önce emlalanıp sonrada sir ağda yapalım normal ağdadan daha az acı veriyomuş ama sir ağdada besler diyorlar doğrumu ki :37:

Ben tam 9 sene jilet - tüy dökücü vb , ( zaten hepsi aynı sonuç verio , ) aldım ancak sonra bi iman gücü geldi 3 yıldır ağda yapıyorum ilk kuaförde yaptırdım ama son zamanlarda 1-2 aydır kendim yapıyorum , abartısız 3 saati bulduğu oluo , az az yavaş yavaş dinlene dinlene :) ama sonuç güzel :) , neyse konuyla alakasız gittim kusura bakmayın ama varcağım nokta bence bi şekilde vazgeçin , hem çok sert hem köklü hemde batıklar oluşturuo ve çok sık zamanlarda uygulama yapmanızı gerektiriyor , yazın hele daha zor ve hatırlıyorum eskiden sürekli kaşınırdı kasıklarım neyseki kurtuldum dertten , uyuşturucu kremler ile deneyin ağdayı derim ben , hem batık derdinizde azalır :)

Kesinlikle katılıyorum bende öleydim vazgeçin kızlar bir süre ağda kullandıgınızda görüceksinizdki acayip seyrelmeler oluyor . Acıyo fakat etkili ben koca günümü ziyan ediyorum ama deger gercekten şiddetle öneriyorum . Kendinize ve genital bölgenize işkence etmeyin .

arkadaşlar malum bölgemi jiletle alıyorum ama alma işlemi bitince erkek yüzü gibi batıyor batıklar diplerinde kalanlar benim gibi olanlar o bölgeye birsey uyguluyormusunuz krem bitkisel yağ falan yani birazda olsa yumusaması için

canım vazgec jıletten agdadan korkuorsan emla dıye bı krem var uyusturucu onu al sur ole agda yaptır...

kızlar ben de ağdayı denedim koltuk altımda ilk yaptığımda kanadı resmen..ikincisinde morardı bi acayip oluyorum daha henüz o bölgenin alt kısmını denemedim ama üstü morarmıyo koltukaltım gibi.. sirağdayı sıcak olanını henüz denemedim böyle kanayıp morarmaması için ne yapmam lazım?? bir de malun bölgeyi evde sir ağda olarak kutuda satılanlardan hani elle ısıtıyoruz ya onlardan hangisini kullanmalıyım ya da başka öneriniz var mı?

Eger daha önceden jilet krem kullanıyosan kanaması çok normaldir . Bir kaç sefer yaptıktan sonra normale döner rahat olsun için :)

Eger daha önceden jilet krem kullanıyosan kanaması çok normaldir . Bir kaç sefer yaptıktan sonra normale döner rahat olsun için :)

makineyle alıyodum jiletle değil ama yine de mahvoldum yani alışmam lazım :D makine de acıtıyo aama ağda mı makine mi bilmiyorum

makineyle alıyodum jiletle değil ama yine de mahvoldum yani alışmam lazım :D makine de acıtıyo aama ağda mı makine mi bilmiyorum

makıne tek tek cok acıtıo ama agda tek seferde caaattt gıdıo :D:D:D

makıne tek tek cok acıtıo ama agda tek seferde çççaaattt gıdıo :D:D:D

Makine canını acıtır . Ağdayla acayip seyreliyo gercekten . Benm annemde yok gibi bir şey kaç senedir ağda kullanıyor yani 2-3 tane birşey çıkıyor

Back