ağdacıya gitmeye de karşıyım açıkçası, herkesin tüylerini aldırdığı bi yer ne kadar hijyenik olabilir ki, hadi spatulayı değiştirse aynı ağdanın içine sokuyo sonuçta ve de elalemin kadınına oramı buramı açmak istemiyorum açıkçası:))
ama jiletin de o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, jiletten ziyade bence ağdayla alındıktan sonra çıkarken daha çok kaşınıyo, hatta batığı azaltıyo jilet, bikaç aydır bacaklarımı jiletle alıyorum çünkü epilatörle veya ağdayla aldıktan sonra çıktığı vakit 1 ayda batıkların düzelmesini beklemek zorunda kalıyorum, jilet daha pratik hem de ilerde lazer düşünüyorum onun için de iyi olur
ben de bacaklarımı normalde epilatörle alırdım yıllardır, batıklar için bir ara ponza taşını kullanmıştım ama yine kk'da bir topicte okuduğumdan beri her 1-2 defa epilatörden sonra traş köpüğü ve jiletle alıyorum, mis gibi batıklardan kurtuldum
kızlar bende jilet kullanıyorum ama benım dudakların ıcındede kıllar cıktı sızde de var mı hem o ıc bolgeyı agda ıle nasıl alcam cok yumusak orası
bir ara ben de o sorunu yaşamıştım, dikkatsizliğimden herhalde, bir süre ince makasla, hani tırnak makası gibi, oraya jilet değdirmeden o makasla kısalttım, kendiliğinden zamanla dökülüp azaldı sanırım, denemenizi tavsiye ederim