inş bende böyle alkışlarım kendimi
bak bir kere dene ,valla çok memnun kalacaksın..hem de nasıl alkışlarsın kendini tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş bende böyle alkışlarım kendimi
şu şekilde düşünün katlanacağınız hepi topu en fazla 5 dakika. ve bu 5 dakika boyunca da sürekli duraklamadan yaşayacağın bir acı zaten yok
bir yerini kesmiyor alt tarafı kıl çekecek zaten ağdayı çekmesi saniyelik bi olayçektiği andan 1-2 saniye acıyor ve geçiyor 5 dakka dememin tek sebebi işte pudralaması sürmesi filan yani gözünüzde çok büyütüyorsunuz acıyacak filan diyip.
inanın jilet kullananlar daha fazla çekiyor. daha fazla zaman harcıyorsunuz. sürekli batığıydı hele kaşıntısı hele yazın kaşınması hele bikini filan giydiğinde belli oluyor yaa jilet kullanıldığı daha kara oluyor kasık bölgesi çünkü. hemde bir hafta tatile gittinmi gün aşırı oraya jilet vurman gerekecek e bu da tahriş eder yok anam yok ağda mis gibi miss zaten jilet yaptığınız için ilk ağdanızda biraz acır ama dediğim gibi çok kısa sürüyor. ondan sonrasında zaten bişey hissetmiyorsunuz
bak bir kere dene ,valla çok memnun kalacaksın..hem de nasıl alkışlarsın kendini tatlım
şu şekilde düşünün katlanacağınız hepi topu en fazla 5 dakika. ve bu 5 dakika boyunca da sürekli duraklamadan yaşayacağın bir acı zaten yok
bir yerini kesmiyor alt tarafı kıl çekecek zaten ağdayı çekmesi saniyelik bi olayçektiği andan 1-2 saniye acıyor ve geçiyor 5 dakka dememin tek sebebi işte pudralaması sürmesi filan yani gözünüzde çok büyütüyorsunuz acıyacak filan diyip.
inanın jilet kullananlar daha fazla çekiyor. daha fazla zaman harcıyorsunuz. sürekli batığıydı hele kaşıntısı hele yazın kaşınması hele bikini filan giydiğinde belli oluyor yaa jilet kullanıldığı daha kara oluyor kasık bölgesi çünkü. hemde bir hafta tatile gittinmi gün aşırı oraya jilet vurman gerekecek e bu da tahriş eder yok anam yok ağda mis gibi miss zaten jilet yaptığınız için ilk ağdanızda biraz acır ama dediğim gibi çok kısa sürüyor. ondan sonrasında zaten bişey hissetmiyorsunuz
evet canım..
tamamiyle sana katılıyorum
canım jıletten vaz gec derım agdaya bı alsısan varya o kadar rahatlıcankı jıletle hergun almak zorunda kalırsın ama agdayla ıkı ayda bır alırsın ve uzasa bıle ne kasıntı yasarsın nede batma agda olarak sır agda kullana bılırsın kuaforlerın kullandıgı kartuslrdan pudralısından pembe olanından bırde xylocaine adlı spreyı kulanıorum bende onu dene kullan derım
çok teşekkürler cnm çok saol valla inş
birde GILLETTE MACH3 kullan pamuk gibi yapıyor diğerlerine göre pahalıdır ama on numara
Ben de epilasyon makinesini kullanıyorum.
Ama ağdayı da merak ediyorum :s
ya hiç jiletle alınır mı? hem çoğaltır, hem hemen çıkar hemde batar ve kaşınır, ben bi kere almıştım batmasına dayanamamıştım. gidin bi ağdacıya iki dakkada halledin
arkadaşlar kadın olmayı biraz da bizler zorlaştırıyoruz sanırım. tamam tabii ki bacaklarımız, yüzümüz kıllı gezemeyiz, ya da bikini kenarlarında kıl görünmesi olmaz, ancak bunlar dışında yani en hassas bölgelerimizden biri vajina bölgesi, siz hiç erkeklerin kökten kıl aldığını gördünüz mü? ayrıca bu doğamızda var, yani tamam estetik bir yere kadar ama aşırı da kafaya takmamak gerekiyor, bazı erkekler illa ki kaymak gibi istermiş vb duyunca oluyorum iyi kadın da kaymak gibi istediğinde erkekler de kökten aldırsın o zaman
benim en son kullandığım ürün gilette in bayanlar için pembe jiletleri ve watsonslarda satılan aloe veralı pembe basınçlı tüpte hollanda'dan ithal bayanlar için traş jeli, hatta şu anda indirimde 4,99. ben 5,99 a almıştım, birkaç kere düşünüp hani iyi midir diye,yumuşacık yapıyor, üzerine kreme falan da gerek kalmıyor, aklınızda olsun
gilette'in pembe bayan kullan atlarından kullanıyorum ben de, bu dediğiniz hani metal başlıklı gibi olan pahalılardan mı acaba?
sadece üst bölgede mi kullanıyorsunuz, bikiniden görünecek taşan kısımlar için düşünüyorum ben de, ama alt taraflara
alınır, alınır
valla tercih meselesi..
ben ağdayı ve onun temizliğini tercih ediyorum..öncelikle kendim için..
erkekler hiçbir yerlerini ağda ile almıyorlarki zaten..
öyle bir sıkıntıları yok erkeklerin..
ben kendim ve temizliğim için ağdayı tercih ediyorum..
herkes istediğini seçebilir :)
miska o sürülen ağdaya alerjin olmuş olabilir ya da şu da var kıl köklerin çok kalın olduğu için bi anda oldukları yerden çıkınca yara gibi olmuşlardır benim kuaförüm jiletten sonra ağdanın üzerindeki tüylerin köklerini bana göstermişti de böyle kalmıştım
bi şekilde git ve ağda yaptır kadına da söyle ilk defa yaptırıyorum de küçük küçük yapsın sakın kendin yapma ters yönden çekersen ameliyatlık batıklara veya yolunmuş bi deriye sahip olabilirsin bırak işini bilen biri yapsın:) 2 kere ağda yaptırdıktan sonra 3. yü jiletle yap sonra ağlaya ağlaya ağdacıya gidip nolur beni bu kaşıntıdan kurtar demezsen ben de nickimi değiştiririm
uyuşturucu kremleri kullanabilirsin ama kullanmazsan bile bi süre sonra alışırsın zaten acı duymazsın :)