Malatya'da ki gurbetçiler...

önceden 1 oluyodu miafirler şimdi iki olmuşşş aman aman iyi okuyunnnnn belki kafanız almaz naparrrraklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben buldum kimin geldigini kuzuu ısın karaca versiyonu gelmişşşş:roflol: :roflol: :roflol:

kardelen empatik kırmızındonlukız su perim hade uyanın seker hatunlarda gelin yahuuuzemuszemus

topiğiniz hayırlı olsun meloşum
istanbuldan kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin bitanem benimmma.s.
çok ama çokkk tesekkürler canımın içii malatyadan da kucak dolusu sevgiler herzaman bekleriz kuzusummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

yok aslinda coktan kalktim disari ciktim alisveris filanaklinialirimsmile
cok stressliyim buaralar, sen nasilsin canimcimboshayallersmile

süpperim cok şükür kuzusum bende kalktım ders calıştım iş yaptım sonrada neti actım eşimde görevden geldi az önce dısarı cıktı arabaya tüp taktırmaya gitti senin niye canın sıkkın tatlım ya hayırdır inşallah aman degmez sallaaaa kuşummm olumunekankayizsmile :teytey: :teytey:

slm kızlar hayırlı olsun topiğiniza.s.
ben malatyada değilim ama bende gurbetteyim eşimin iş nedeniyle benide kabul ederseniz sohbete gelirim bi kahvenizi içmeye:içelim:
melikecim yeniden hayırlı uğurlu olsun topiğiniz grş.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…